Spotkanie w Olsztynie, tudzież innym mieście
Wysłane przez basia04
basia04 (offline) |
Post #1 20-02-2011 - 17:09:04 |
Olsztyn |
Olsztyniacy, tudzież mieszkańcy bliższych i dalszych
inych miast (co to dzieci ich studiują nieopodal) co sądzicie o spotkaniu naszej gromadki. Wpisywać się kto chętny i jakiego dnia, a salę na bale znajdziemy Spotkanie nie musi być w OLSZTYNIE, PIĘKNA NASZA ZIEMIA CAŁA Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 20-02-2011 - 17:13:10 przez basia04. |
mag_dag (offline) |
Post #2 20-02-2011 - 17:33:33 |
Sosnowiec |
hehe Basiu, jakoś się poczułam w "obowiązku" napisać tu kilka słów
![]() nie wiem jak u mnie z czasem będzie, ale będę w Waszej okolicy od 27 lutego do 5 marca nie wiem też czy uda mi się do Olsztyna dojechać, ale wstępnie z jano rozmawiałam o spotkaniu w Sz w piątek 4 marca co Ty na to? Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
jano0244 (offline) |
Post #5 21-02-2011 - 15:33:56 |
Mrągowo |
Basiu,
primo: Z moich obserwacji wynika, że niektóre miasta to się całymi długimi tygodniami, żeby nie powiedzieć miesiącami umawiają, a najlepsze są takie spotkania organizowane spontanicznie. secundo: W Olsztynie to my przecie niedawno byli, nawet włam do szpitala na 6 piętro robili ![]() tertio: Moja Ania zawsze chętna do takich spotkań, ale wciąż wg swojej niezmiennej zasady "Albo ze mną, albo wcale". ![]() quatro: Piątek 4 marca, jest dla nas obojga celowo zaplanowany jako dzień wolny od pracy, co by pozałatwiać trochę spraw, także medycznych, a potem mogą być już tylko przyjemności. ![]() Nas dwoje, choroba tylko jedna... |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
492
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024