XI Marsz Różowej Wstążki - Olsztyn
Wysłane przez jano0244
jano0244 (offline) |
Post #1 06-10-2011 - 09:48:02 |
Mrągowo |
O tym wydarzeniu poinformowała nas Renia (siwowłosa).
Moja Ania chce tam być, więc postaram się ją na czas do Olsztyna dostarczyć (sobota 8-10-2011). Może ktoś jeszcze się przyłączy? [www.amazonki-olsztyn.pl] Nas dwoje, choroba tylko jedna... |
jano0244 (offline) |
Post #3 09-10-2011 - 11:10:27 |
Mrągowo |
Hmm, byliśmy tam tylko gośćmi, staliśmy sobie grzecznie z boczku, ale kamera i tak nas nie wiedzieć czemu dopadła
![]() Zastanawiałem się, czy się tym pochwalić i po namyśle doszedłem do wniosku, że my byliśmy w Olsztynie prywatnie na zaproszenie Reni, ale przecież także jako reprezentanci naszego forumku. Tak przecież swoim znajomym amazonkom z olsztyńskiego klubu przedstawiała nas Renia. I przede wszystkim za jej namową zamieszczam link. A więc popatrzcie sobie: XI Marsz Różowej Wstążki Olsztyn Dziękujemy Reni za informację i zaproszenie na tę uroczystość, pierwszy raz widzieliśmy coś takiego Nas dwoje, choroba tylko jedna... |
akzseinga74 (offline) |
Post #5 09-10-2011 - 22:14:54 |
|
No proszę, proszę
![]() ![]() |
mag_dag (offline) |
Post #7 10-10-2011 - 15:48:23 |
Sosnowiec |
brawo Ania i Janusz!!!! świetnie wypadliście
![]() ale wkurza mnie niezmiennie powtarzanie zdania - tu w komentarzu oczywiście też było - "rocznie 14 tysięcy kobiet zapada na raka piersi, a 40% z nich umiera, bo za późno zgłosiły się do lekarza" NIE ZGADZAM SIĘ Z TYM i właściwie mam ochotę urywać łby tym, którzy tak mówią, wrrrrrrrrr!!! trzeba być kompletnym ignorantem, żeby powtarzać takie absurdy!!!!!!! Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
filipinka35 (offline) |
Post #9 10-10-2011 - 18:24:16 |
|
Gratuluje.Wypadliscie bardzo dobrze. Jano i Ania brawo dla Was
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
560
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024