spotkanie w starym lub na starym 
Al_la (offline) |
Post #1 05-10-2010 - 19:04:09 |
k/Warszawy |
[amazonki.net]
![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #6 05-10-2010 - 20:49:13 |
k/Warszawy |
Maja, zapodałam linka do wątku "relacje z wydarzeń" z "komunikatów admina".
Wejdź tam i przeczytaj ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Szpaku (offline) |
Post #7 06-10-2010 - 09:51:01 |
Poznań |
co powiecie na to, aby napisać o tym spotkaniu na stronie głównej serwisu w dziale planowane wydarzenia?
...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #11 06-10-2010 - 19:16:25 |
Poznań |
info jest już na stronie głównej.
Chyba trzeba większy lokal zarezerwować ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #13 06-10-2010 - 19:36:37 |
Poznań |
można też potwierdzić swoje przybycie na Facebook-u [www.facebook.com]
...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Sunflower (offline) |
Post #21 07-10-2010 - 21:55:20 |
|
Witam, witam - po bardzo długiej, jak zwykle, nieobecności.
WIdzę spore zmiany na forum. Chciałam coś wpisać do swojego dawnego wątku (co tam u mnie słychać), ale to chyba już nieaktywne. Trochę się pogubiłam na forum ..... :-) W każdym razie - jeśli zdrówko pozwoli (bo dzis mam katar), to z dziką rozkoszą przybędę na sobotnie spotkanie :-) Do zobaczenia - te, które znam. Do poznania - te, których nie znam :-) |
Pyrunia (offline) |
Post #22 08-10-2010 - 08:01:58 |
Stolica Pyrlandii |
A nie mówiłam, a nie mówiłam. Mówiłam , że może być złota jesień
![]() ![]() Dziś po pracy idę zarezerwować siedziska. Mam już konkretną kafejkę na myśli ![]() Dyszka nas będzie. Kto jeszcze będzie chętny to zapraszamy ![]() Choć z fejsbuka wynika , że na spotkaniu będą 2 osoby ( ja i Szpaku ) i może Myszka. ![]() |
Haniap. (offline) |
Post #26 08-10-2010 - 16:09:54 |
Poznań |
Jak to dwie osoby??????
![]() ![]() To, że nie napisałam na tym jakimś fajs...... ie to już nie mogę przyjść??????? Ja jestem starsza pani i cieszę się, że tutaj potrafię coś napisać..... bo z suwaczkiem mi się nie udało ![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
lidiasufinowicz (offline) |
Post #28 08-10-2010 - 20:50:17 |
Poznań |
Hurra!!!!!!!!!!! w sama porę się tu znalazłam i w sobotę z WAMI będę , już się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|