spotkanie w starym lub na starym 
ToJa (offline) |
Post #3 09-10-2010 - 20:29:12 |
|
jezdem
![]() wróciłam ![]() ło matko, ale niespodzianek było...... a mowiłam coby wczesniej napisac do mnie albo dryndnąć.....noclegi bym przygotowała...... hm.....jedna spod Warszawki była..... a druga z miasta Szczecin sie pojawiła...... hehehe na fotkach zobaczycie kto był....... te co fotki robiły juz pewnikiem zaczynaja cus tam kombinować w swoich galeriach....... ale nas było...fiu fiu......chyba ze 16 osób.......a wiecie, ze 4 nowe dziewczyny poznałam w realu...... dzieki za spotkanko.......buziaczki dla wszystkich.......dla tej jednej szczególne .... takie poczwórne....albo jeszcze bardziej zwielokrotnione... |
Maja048 (offline) |
Post #4 09-10-2010 - 20:45:10 |
Wronki |
Już jestem w domku...Hala jeszcze jedzie...Przepraszam jedną "niespodziankę" za wcześniejsze ujawnienie...Było jak zwykle s u p e r....Dzięki za spotkanie, dzięki Jola za załatwienie miejsc...Tydzień temu Częstochowa, dzisiaj Browar...qrde nie mam planów na następny weekend...wpadłam w nałóg spotkań amazońskich...Ale dzisiaj akumulatory naładowane...ToJa...zdjęcia robiłam ale potrzebuję instrukcji dołączania na forum...Buziaczki dla tych co były i reprymenda dla nieobecnych co wiedziały a nie dotarły...
![]() |
Basia99 (offline) |
Post #8 09-10-2010 - 21:19:53 |
okolice poznania |
Wszystkim dziewczynom dzisiaj spotkanym dzięki za miłe chwile. Miłe chwile tworzą miłe wspomnienia......., Oj będzie co wspomijnać
![]() ![]() ![]() |
ToJa (offline) |
Post #13 09-10-2010 - 21:44:11 |
|
heheheh no własnie......coby tradycji stało sie zadość tośmy se w toalecie cycka obaczyły.....świezo zrekonstruowanego.....
Krystyna wal jak w dym w maju do Ciecha to sie tyle na te zrekonstruowane napatrzysz, ze zaraz sie w kolejke do któregos mistrza zapiszesz ![]() |
Maja048 (offline) |
Post #14 09-10-2010 - 21:48:52 |
Wronki |
BeatkoM...Ty od samego początku byłas usprawiedliwiona...Kuruj się abyś na następne przyjechała...To świetnie ,że już "opuszczasz" leżakowanie i "wypuszczasz" się na pobliskie wycieczki nawet gdy są to zakupy...Zdrowiej kochana...mówiłyśmy o Tobie w samych superlatywach i z życzeniami szybkiej rekonwlescencji...To samo o Elli która już w Częstochowie powiedziała,że nie da rady...Beatko to dla Ciebie
![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-10-2010 - 21:51:19 przez Maja048. |
Pyrunia (offline) |
Post #16 09-10-2010 - 22:29:48 |
Stolica Pyrlandii |
Krysiu, wielka szkoda, że nie mogłaś przyjść. Na następne spotkanie siłom zaciągniem.
![]() Wrzuciłam kilka zdjęć. Robiłam tylko przy obiedzie ( monia i Sunflower...jak mi okropnie wstyd. ![]() ![]() Z kawowej części robił Szpaku i Al_la. I jeszcze kilka osób. Film z kawowej muszę przesłać do Szpaka coby obrobił jak się należy i zapodał. Szkoda, że nie udało się "na żywca " go wgrać. No ale następną razą już się uda ![]() Takoż film z obiadowego prześlę. Jejku jak fajnie było. ![]() ![]() Gwoli jasności było ....16 osób Mycha Al_la pierwsza niespodzianka;-), z mężem Szpaku Myszka Lonia Monika haniap Krystyna hala1962 druga niespodzianka Maja048 Danka58 ToJa moniam Sunflower Basia99 ( macie pojęcie...wszystkie osoby jednym tchem wymieniłam..ja_cie.. ![]() i mła Film jest super ( że tak nieskromnie rzeknę ) O mało nie przegapiłam przystanku , przeglądałam zdjęcia i nagranie Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-10-2010 - 22:37:36 przez Pyrunia. |
Hala1962 (offline) |
Post #17 09-10-2010 - 22:32:47 |
Szczecin |
Cieszę się bardzo, że zapakowałam swoje cztery litery w pociąg i dojechałam do Was, szkoda tylko, że czas tak szybko minął... Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie!!!
A w drodze powrotnej to ja sierota nie mogłam otworzyć drzwi wagonu, poleciałam po jakiegoś chłopa (a czas naglił, pociąg zatrzymał się na mojej stacji na 2 minutki) a ten też się szarpie i nic! Ale przynajmniej wziął i pomyślał i wymyślił -przeszliśmy do wagonu obok i tam drzwi chciały się otworzyć - wyskoczyłam w ostatnim momencie. Ufff! |
Al_la (offline) |
Post #19 09-10-2010 - 23:13:45 |
k/Warszawy |
Ale się cieszę, ze mogłam się z Wami spotkać i wycałować
![]() Jeszcze jestem u rodzinki. Jutro pomykam do domku... ![]() ![]() ![]() Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Haniap. (offline) |
Post #23 10-10-2010 - 10:44:06 |
Poznań |
Tak, chłop kumaty, tylko po co tak szybko wyjechałaś? Było zostać i byśmy się spotkały jeszcze raz...
![]() A tak ogólnie to jestem zaskoczona miłą atmosferą i Wami, że jesteście takie normalne w realu.... To miał być komplement ![]() Pyrunia brawo za organizację ![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
Al_la (offline) |
Post #24 10-10-2010 - 10:50:36 |
k/Warszawy |
Moje zdjęcia jeszcze w aparacie, a aparat ze mną w Wielkopolsce
![]() Haniu, spodziewałaś się nienormalnego towarzystwa? ![]() ![]() ![]() Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Szpaku (offline) |
Post #29 11-10-2010 - 13:50:58 |
Poznań |
relacja jest już na stronie
![]() [amazonki.net] ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |