spotkanie w starym lub na starym 
Haniap. (offline) |
Post #6 18-02-2011 - 14:34:06 |
Poznań |
ToJa Ty się nie tłumacz robotą i SIO..... pakuj sraku na kulbaku i przychodź do Browaru
![]() Zgłaszam swoją obecność w każdym terminie, który zaproponujecie, najwyżej znowu będę po chemii, jak w październiku ![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 18-02-2011 - 14:35:25 przez Haniap.. |
Pyrunia (offline) |
Post #9 24-02-2011 - 15:42:13 |
Stolica Pyrlandii |
wszystko wskazuje na to , że nie będziesz sama. Buziaczek dawno się z nami nie widział i bardzo chciałby się spotkać. Lepiej pasuje jej 26 marzec. Czyli...do zobaczenia 26 marca w Starym Browarze przy wejściu od Kościuszki (PKS). Jako , że to sobota to myślę, że 15:00 będzie w sam raz ![]() |
Amika (offline) |
Post #12 08-03-2011 - 22:56:33 |
|
U mnie to samo niestety. Jak wrócę do pracy, to mało, że stos zaległości, to jeszcze to cholerne SIO będzie za chwilę do wklepywania. Koszmar. Jak tu zdrowym być ![]() |
baniula (offline) |
Post #15 21-03-2011 - 11:46:23 |
LESZNO |
![]() w sobotę wyjeżdżamy, a że to daleka droga to trzeba spakować sie i dobrze wypocząć przed dwoma dniami jazdy samochodem. Wyjazd na dwa tygodnie mamy w planach Francję i Hiszpanię . Pozdrawiam wszystkie uczestniczki i mocno ściskam - tak to czasem bywa, że co zaplanujemy wstępnie potem nie wypali ![]() Na forum od 21 stycznia 2006 roku |
Pyrunia (offline) |
Post #16 21-03-2011 - 23:19:09 |
Stolica Pyrlandii |
szkoooda, że nie spotkamy się w pierwotnie zgłoszonym składzie.
No ale...będzie następny. A przy okazji zauważyłam , że z lekka niejasno określiłam miejsce zbiórki. Kościuszki , od strony PKS , to określenia miejsca i od strony nowego wejścia i starego przecież. Chodziło o miejsce, to gdzie zawsze, czyli wejście z narożnika, od deptaku. Of kors ![]() |
Haniap. (offline) |
Post #21 27-03-2011 - 15:20:44 |
Poznań |
A moje to było drugie spotkanie i mam nadzieję, że nie ostatnie.... Dziękuję Pyrunia, Tesa, Lidka i Buziaczek
![]() ![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
ToJa (offline) |
Post #22 30-06-2011 - 23:44:50 |
|
a my se dzisiaj z Pyrunią spotkanko na szybko zorganizowały
![]() miała być też Haniap, ale cus Jej przeszkodziło (pewnikiem Jej czwartkowa audycja pozytywowa) sie my nagadały, a nagadały az nam nalesniki wzięły i wystygły hm..... trza se jednak było naleśniki z lodami zamówić ![]() i bedem twierdzić wciąż, że spontanowe spotkanka sa najlepsiejsze na świcie ![]() no to do następnego.................spontanu ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 30-06-2011 - 23:45:32 przez ToJa. |
Haniap. (offline) |
Post #24 01-07-2011 - 21:47:37 |
Poznań |
Aż Wam zazdroszczę tych naleśników i tego gadania ...
![]() ![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
Haniap. (offline) |
Post #26 02-07-2011 - 13:00:02 |
Poznań |
Maju ja jestem w Poznaniu do połowy lipac, z tym że od 11 do 15 siedzę na półkoloniach w parafii. Po 15 lipca jedziemy z młodym do nich, to znaczy w moje ukochane Karkonosze. Wrócić muszę 28 lipca, bo na 30 na wesele mam zadanie do ugotowania i upieczenia... Potem, to znaczy 1 sierpnia płuczę port i wyjeżdżam do Gdańska wyściskać się z Andzią, Ewą i jeszcze z wszystkimi, kto tylko przyjdzie ... A za terminy z dr. W. trzymam i za efekt ...
![]() ![]() Poznanianki moje kochane, do zobaczenia na "spontonie" bo to nam najlepiej wychodzi ![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |