spotkanie w starym lub na starym 
Wysłane przez ToJa
Maja048 (offline) |
Post #1 11-03-2012 - 20:18:11 |
Wronki |
Witam Poznanianki...Już teraz piszę ... Będę w WCO 10 kwietnia 2012 r/wtorek po świętach/ - przyjęcie do szpitala. Z ostatniego pobytu wiem,że popołudnie mam wolne...po przyjęciu, badaniach...Pomarańczarnia czynna do 17-tej...Pyruniu i ToJa byłyście ostatnio /dziękuję/ jak mnie poniewierała morfina...Teraz zabronię podawania morfiny...Jak będzie bliżej tego terminu...napiszę i się umówimy...Pa
![]() |
Pyrunia (offline) |
Post #2 29-03-2012 - 13:49:29 |
Stolica Pyrlandii |
No dobrze, dobrze. Powitania powitaniami, ale chyba to już czas spotkać się w realu.
Na Starym lub w Starym, jak głosi tytuł. Polecam się szanownej uwadze szczególnie dziewczynom, które są spoza Poznania i "młode" stażem forumkowym. Planujemy spotkanie w maju. Proszę pisać jaki termin byłby najbardziej odpowiedni na zjazd możliwie największej ilości osób. Czas start ![]() |
Haniap. (offline) |
Post #6 30-03-2012 - 11:36:55 |
Poznań |
Pyrunia, ten maj coś ciasny się zrobił.... może mała korekta na początek czerwca? Tylko, żeby się nie okazało, że znowu kicha i przekładamy dalej... o nie ! Ja mogę w maju i wpisuję się na listę. Chemię będę brała w piątki, ale dam radę
![]() ![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 30-03-2012 - 11:38:12 przez Haniap.. |
Haniap. (offline) |
Post #21 30-05-2012 - 13:46:12 |
Poznań |
No to spotykamy się w sobotę. Propozycja jest na godzinę 16.00 w Starym Browarze, bo nie będzie pogody, żeby usiąść pod parasolami na Starym Rynku. Rozmawiałam z Pyrunią, jest w szpitalu bo zakłada sobie port i ma od razu chemię w nowe łącze, i ona mnie upoważniła do przekazania tej wiadomości
![]() ![]() ![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
Maja048 (offline) |
Post #23 14-07-2013 - 23:16:48 |
Wronki |
ROK minął a WIELKOPOLANKI , które zapoczątkowały spotkania /?/ milczą...Proponuję spotkanie w sobotę/niedzielę 20/21 lipca 2013 roku...Tęsknię za Pyrunią...mychą...Krystyną...i....ToJą....nie mówiąc o buziaczku...baniuli...i pozostałych dziewczynach ...wybaczcie SKS...a ja przy okazji ...No to czekam na potwierdzenie obecności...
![]() |
ToJa (offline) |
Post #25 17-08-2013 - 09:31:21 |
|
no tośmy sie parę dni temu z Pyrunią zgadały
i na rynku się spotykamy niedziela 18 sierpnia godzina 14.00 zapraszamy wielkopolanki, bo się tutaj troszku namnożyło ich ostatnio ![]() szukac nas proszę telefonicznie, bo się będziemy szwendać ![]() jak ktos nie ma namiarów telefonicznych na nas to wystarczy napisać do mnie na PW bedę zaglądać do jutra do godz. 11 -tej ![]() |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
767
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022