W gościach u Wielkopolanek
Wysłane przez Al_la
ToJa (offline) |
Post #1 10-05-2012 - 13:25:28 |
|
Własnie wróciłam ze spotkania z amazonką 1964,
![]() tez proponowałam jej żeby przybyła w niedzielę - niestety nie może, bo jedzie na łikend do domku (jest w trakcie radioterapii w WCO ) Pyrunia, nie żadne Filigrando ino Dramat ![]() W Filigrando to żesmy były jak agawa u wielkopolanek gościła Z mag pójdziemy na naleśniki coby nam po tej podóży nie padła, a ja tez chetnie cos zjem, bo prosto z roboty będę. Tesa tez będzie. Buziaczek nie da rady, Mycha tez nie Majka - da znac wieczorem. Krystyna? Ktoś jeszcze? Jak macie namiary na wielkopolanki to dajcie im cynk. Niedziela 13 maja godz. 16, Poznan, Stary Rynek, knajpka "Dramat" (jakby meni nie odpowiadało to zmienimy lokal ![]() Trza stanąć tyłem do koziołków i oczy zobaczą dramat ![]() Mam nadzieje, ze pociąg Mag przyjedzie planowo, jakby co to się nie rozchodzic ino grzecznie czekać. |
Pyrunia (offline) |
Post #2 10-05-2012 - 13:35:56 |
Stolica Pyrlandii |
oj tam, oj tam...ale byłam blisko ![]() |
ToJa (offline) |
Post #10 14-05-2012 - 21:31:57 |
|
no i Hani udało się namówić Sarenkę
![]() ale Pyrunia nie dotarła ![]() a i tesa nie dojechała no to my se poczłapały po starym rynku we cztery sztuki + walizka mag ![]() Na naleśnikach my nie były, bo wszyćkie stoły w Dramacie zajęte (przyjęcie komunijne było). Wylądowałyśmy w Fenixie na obiadku, a później na dobrej kawce u Gruszeckiego (jeden z najlepszych poznańskich cukierników) a tu na fotkach my som ![]() [amazonki.net] Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 14-05-2012 - 21:32:30 przez ToJa. |
sarenka04 (offline) |
Post #12 26-05-2012 - 00:01:42 |
Poznan |
Czesc dziewczyny
![]() ![]() |
Al_la (offline) |
Post #24 15-07-2014 - 19:39:09 |
k/Warszawy |
W poniedziałek 21 lipca będę w Poznaniu od mniej więcej południa do 16.30, więc gdyby ktoś miał ochotę na wspólne wypicie kawy, zapraszam. Będę na cmentarzu w Junikowie, ale samochód wszędzie dojedzie, więc miejsce jest mi obojętne (aby tylko było gdzie samochód zaparkować)
![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
512
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022