W gościach u Wielkopolanek
Al_la (offline) |
Post #1 16-04-2010 - 11:35:03 |
k/Warszawy |
Nie mieszkam w Waszym województwie, ale bardzo często tu bywam, bo stąd pochodzi mój mąż i cała jego rodzina.
Pamiętacie, jak Wam kiedyś niespodziewajkę zrobiłam zjawiając się na spotkanko ![]() Będę Was podglądała i może kiedyś..... Bójcie się ![]() ![]() ![]() Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #9 05-08-2011 - 22:02:02 |
k/Warszawy |
Termin ustalony. Niestety, mogę być w Poznaniu tylko 14 sierpnia około 13.00.
Jeśli któraś z Was chce się ze mną spotkać i być wyściskana, to ja bardzo_bardzo ![]() ![]() ![]() Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
ToJa (offline) |
Post #11 05-08-2011 - 22:16:40 |
|
przybywaj
![]() damy rade się skrzyknąć duuuuużo czasu mamy to będzie chyba niedziela - czyli wolne od roboty ![]() znaczy - mi pasuje rodzinka se na obiad zamówi pizze i po krzyku ![]() no to teraz nadawaj Ala umawiamy się na konkrety czy na kawę i lody a konkrety u rodzinki wszamiesz hehehe a ja sie z Wami zabiorę w drogę powrotną to mnie wyrzucicie z autka w mojej wsi ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 05-08-2011 - 22:17:34 przez ToJa. |
Al_la (offline) |
Post #13 05-08-2011 - 22:29:28 |
k/Warszawy |
Mój ślubny się pomylił, bo jedziemy w poniedziałek, a poniedziałek to 15 a nie 14.
Ale 15 to też święto, więc mam nadzieję, ze Wam pasuję. Wpadamy na kawę i ciacho, bo u rodzinki będzie grill, więc trzeba miejsce przygotować ![]() Ale Wy możecie się posilać ![]() Niestety ToJka, nie będziesz miała podwody, bo my nie do tej rodzinki jedziemy jeno do rodzonej mej teściowej, a Ona przy trasie na Gniezno zamieszkuje. Chyba, że masz tam kogoś do odwiedzenia, to jest okazja ![]() ![]() ![]() Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
ToJa (offline) |
Post #15 05-08-2011 - 22:40:57 |
|
ee no to kicha........ a chciałam zobaczyć jaki kierowca z Twojego męża
![]() jeśli ma byc kawa i ciacho, albo lody to na Starym - tam większy wybór Haniu może w tym miejscu gdzie z agawą piłyśmy kawkę filigrando się toto chyba zowie ![]() no to wrzucam termin, godzine, miejsce 15.08.2011 około godz. 13-tej, Stary Rynek w Poznaniu, knajpka Filigrando Pasi ![]() ![]() |
Al_la (offline) |
Post #16 05-08-2011 - 22:42:11 |
k/Warszawy |
Najchętniej tam gdzie ostatnio, bo Ślubny chce w regały się puścić.
Z ostatniego spotkania Wielkopolanek przywiózł kurtkę i garnitur ![]() ![]() ![]() Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Haniap. (offline) |
Post #19 05-08-2011 - 22:57:39 |
Poznań |
Tak tak wklejaj ToJka, żeby nas było duuuużo. Coby sobie Szanowna Pani Administratorka mogła zrobić kontrol i przegląd i odprawę i co tam tylko będzie sobie życzyła ...
![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 05-08-2011 - 22:58:40 przez Haniap.. |
Al_la (offline) |
Post #22 06-08-2011 - 10:23:44 |
k/Warszawy |
Też się potem zastanowiłam, że przecież to święto i regały mogą również świętować. Poza tym chyba nie wypada... ![]() ![]() ![]() Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #26 07-08-2011 - 17:13:56 |
k/Warszawy |
No to zmieniamy
![]()
![]() ![]() Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
mag_dag (offline) |
Post #28 09-05-2012 - 23:26:13 |
Sosnowiec |
będę 13 maja (niedziela) w Poznaniu - pociąg mój ma być planowo o 15.25
Tojka obiecała się mną zaopiekować i odebrać z ciapąga, przenocować, następnego dnia wyekspediować dalej ![]() ale zanim spać pójdziem, chętnie się spotkam z miejscowymi ![]() ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |