O sobie
Amazonki.net (offline) |
Post #1 24-01-2010 - 20:06:19 |
Forumowo |
W tym wątku napisz kilka słów o sobie (np. imię, wiek, gdzie mieszkasz)
Uwaga! Twoje dane nie są wymagane azibelka, AMAZONKA2, Amika, asiorekl123, achesa baniula, Basia99 danka58, Danuta52 emka0804 Haniap iza69,lpytko jolaxyz, jolantak, julia80 KryskaW Lonia, lucy1970 Marta45, Maja048, marysieńka, myszka, marzenka.28 niesforna aga oska Pyrunia, paula1978, patrycja23 Szpaku. sabina77 ToJa, tesa wiki123, wiki29 Vanda zanokcica, Zuzik Zmieniany 23 raz(y). Ostatnia zmiana 08-12-2014 - 08:59:37 przez myszka. |
Szpaku (offline) |
Post #2 24-01-2010 - 20:39:47 |
Poznań |
To może ja pierwszy
Na imię mam Maciek i jestem założycielem serwisu Amazonki.Net Wszystkie informację na mój temat znajdziecie na moim profilu. Możecie tam przejść klikając TUTAJ. Zapraszam serdecznie. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
myszka (offline) |
Post #3 25-01-2010 - 13:57:13 |
Poznań |
W takim razie ja będę druga...) A więc troszkę o mnie...hmmm mieszkam w stolicy wielkopolski czyli w przepięknym Poznaniu... 12 lat temu skończyłam 18 lat ... jestem podwójną szczęśliwą mamą dwóch wspaniałych Szpaczków i szczęśliwą pojedynczą żoną wspaniałego faceta, którego znacie chyba wszyscy a napewno większość czyli SZPAKA ...
moją pasją jest fotografia, zwłaszcza portretowa (w szczegolności portrety dziecięce )oraz od czasu do czasu odpływam wśród małych kwiatkow , roślinek i robaczków...poświęcam jej tyle czasu na ile pozwalają mi moi trzej kochani mężczyźni... Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 25-01-2010 - 14:35:36 przez myszka. |
ToJa (offline) |
Post #4 08-04-2010 - 21:31:34 |
|
hejka
ja też wielkopolanka......od 17 lat........ mieszkam na skraju Puszczy Zielonki...... do tabliczki z napisem Poznań musze dojechac 3 km (najchetniej rowerem) ..... do śródmieścia mam 10 km...... tesknię za swoim poprzednim miastem..... daleko tam.....300 km.... a co lubię....... no Dżem lubie ......i ten dżem truskawkowy ..... i ten Dżem od "Whisky" Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 08-04-2010 - 21:32:34 przez ToJa. |
Lonia (offline) |
Post #6 10-04-2010 - 22:11:44 |
...na skraju Puszczy Noteckiej ;))) |
Wielkopolanka . Mieszkam na skraju Puszczy Noteckiej.Jestem zodiakalnym skorpionem .
Mam wspaniałą rodzinę , męża trzech synów dwie synowe i dwoje wnucząt. Pracuję w jednostce budżetowej ... Jestem amazonką od sierpnia 2005 roku. Na Forum również od 2005 roku ...dla mnie jest ono kopalnią wiedzy. Pozdrawiam wszystkich |
Marta45 (offline) |
Post #8 17-04-2010 - 14:49:59 |
Poznań |
Jestem poznanianką od kilku lat , wcześniej mieszkałam w kilku różnych ładnych bardzo miejscach i jeszcze mogę się przeprowadzić ale tylko do Toskanii. Mam dwie dorosłe córki , jednego zięcia i balkon. Miałam raka, męża psa , kota i ładny ogród.
Ponieważ lubię wiedzieć gdzie jestem więc latam po Poznaniu w celach turystycznych, chodzę na dokształty na Uniwersytecie Trzeciego Wieku bo emerytka jestem.W czasie choroby wsparłam się bardzo warsztatami metodą Saimontona oraz naszym forum. Czytałam i czytałam ,płakałam i płakałam i bardzo Was lubię.Bardzo zależy mi żeby do końca dni moich towarzyszyła mi może nie radość życia / pewnie zbyt duże wymaganie/ ale przynajmniej pogoda ducha. Staram się.Trochę mało piszę ale czytać umiem chyba lepiej, bo robię to częściej. |
Haniap. (offline) |
Post #9 17-04-2010 - 22:22:31 |
Poznań |
Ja również tutaj pasuję
a więc się dopisuję... Poznanianka od urodzenia, niedługo pół wieku.... ale ten czas leci. Posiadaczka córki, syna, działki i ślicznych cycuszków produkcji dr. Wasiewicza Po mastektomii prawostronnej w 2006 roku, lewostronnej w 2007 roku i rekonstrukcji w 2009 roku Na forum jestem od niedawna, ale już Was wszystkich polubiłam i pozdrawiam... "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
azibelka (offline) |
Post #15 23-04-2010 - 13:08:32 |
Kalisz |
Ja jestem z miasta oddalonego o 120 km od stolicy Wielkopolski - Kalisz, ale to nadal Wielkopolska.
Tutaj urodzona i chyba nigdzie się nie wybieram. Posiadaczka córci /12 lat/, męża i szczurka "Franka", kotka zwiała do amanta. Po mastektomii prawostronnej i tylektomii lewostronnej w listopadzie 2009r, obecnie w trakcie radioterapii. (Może jakieś pomocne sugestie co moge przy radio.. czego nie?? ) Tu kłuje, tam boli.... W tej chwili za dużo myśli, niekoniecznie pozytywnych, ale staram się trzymać. Pozdrowienia dla wszystkich |
mag_dag (offline) |
Post #16 23-04-2010 - 13:14:23 |
Sosnowiec |
witaj azibelko na naszym forum
wejdź w dział "rak piersi", potem w "leczenie" i tam w "radioterapię" - napisz, że jesteś w trakcie, a na pewno dziewczyny, które radio przeszły udzielą Ci wielu rad Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
zanokcica (offline) |
Post #18 21-07-2010 - 23:31:16 |
Wągrowiec |
A ja poza tym, że jestem z Wielkopolski to nie wiem, czy tu pasuję... mnie wytną paskudztwo z okładem dopiero za... cztery tygodnie... i wtedy okaże się z czym mam do czynienia... zmęczona czekaniem jestem póki co... (czekam ponad miesiąc już ) napiszę o sobie więcej jak będę po... mam nadzieję, że zacznę od dobrej wiadomości
Dzięki, że jesteście Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-07-2010 - 23:43:02 przez zanokcica. |
wiki123 (offline) |
Post #19 29-07-2010 - 15:15:32 |
|
Witam ja też z wielkopolski posiadam męża i syna 18 lat, córcia 11 lat jestem też posidaczką pieska yorka ,po amputacji jestem z maja 2009r.Teraz tamox pozostał do połykania i pozatym wszystko jest okej i mam nadzieje że tak pozostanie bo innej opcji nieprzyjmuje .
Witajcie drogie koleżanki. |
Basia99 (offline) |
Post #20 08-08-2010 - 13:42:54 |
okolice poznania |
Witajcie
Jestem Basia. Od przeszło pół wieku mieszkam w Opalenicy - miasteczku leżącym 38 km na zachód od Poznania. Dziś na pewno inaczej patrzę na chorobę raka piersi niż 11 lat temu, wtedy gdy ją zaczynałam. Nadal pracuję zawodowo i "troszeczkę" działam w Klubie Amazonek w moim mieście. Lubię jeździć rowerem i pluskanie w basenie, o zbieraniu grzybów nie wspomnę Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko |
AMAZONKA2 (offline) |
Post #21 12-08-2010 - 22:58:05 |
|
Mam na imię Alicja.Mieszkam w Ostrzeszowie woj.wielkopolskie.Podwójna amazonka.Pierwsza operacja w 2002r,druga w 2006r.
Mam wspaniałego męża i trójkę dorosłych dzieci oraz czworo wnucząt .Mam również pięknego labradora Borę..Działam w Klubie Amazonek.. Pomagam synom w ich firmie, jako księgowa..Kocham ludzi i zwierzęta.. |
Vanda (offline) |
Post #22 11-09-2010 - 21:48:59 |
|
Poznanianka od urodzenia, ostatnio mieszkam pod Poznaniem. Mam męża i liczną gromadkę wspaniałych dzieci Odkąd sięgam pamięcią całe życie związana z książkami W sierpniu miałam operację oszczędzającą, węzły wartownicze czyste. Już po pierwszej chemii, jeszcze 3 przede mną, no i radioterapia. Będąc w szpitalu przekonałam się o ile łatwiej przejść przez wszystko jeśli można porozmawiać z innymi osobami w podobnej sytuacji. Cieszę się, że Was tu znalazłam
Człowiek walczy by przetrwać, a nie po to, by się poddać. (P. Coelho) |
Maja048 (offline) |
Post #23 11-09-2010 - 22:20:16 |
Wronki |
A ja myślałam ,że już wszędzie byłam na tym forum...ale 2x30+tyci VAT to moje usprawiedliwienie...Od samego urodzenia/patrz wcześniej.../ wielkopolanka...Na starym forum prawie od samego początku - miałam nr 25 -na tym...weszłam bo się "wściekłam" - to są Ali słowa... lewostronna po mastektomii, pracująca emerytka...bez męża, dzieci,ale za to z ogromną grupą znajomych i przyjaciół...Od przeszło półwiecza społeczniczka...Mam cudowną kotkę Kicię która chodzi własnymi ścieżkami/dzisiaj Pani nie było więc "lofruje sobie"/.Nie mam czasu się nudzić...choć wiek/mówię o XXI hihihihihi/ już odczuwam...
|
niesforna aga (offline) |
Post #24 26-10-2010 - 09:22:53 |
Leszno |
witam jestem z Leszna na czwórkę pociech wspaniałego męża i wspaniałych ludzi kolo siebie którzy pomagają mi przejść przez ta chorobę
|
tesa (offline) |
Post #29 09-11-2010 - 19:21:30 |
|
Witam. Mieszkam blisko Leszna. Do Poznania mam 60 km, no czyli WielkopolankaMam 39 lat, dwoje rozrabiaków, rodzinkę i przyjaciół. Pracuję, tzn. do 01.10.10 pracowałam, aktualnie na chorobowym z wiadomych przyczyn
<a href="[amazonki.net] src="[amazonki.net]; alt="tesa" /></a> |
malgos 10 (offline) |
Post #30 09-11-2010 - 20:56:48 |
Łódź |
doczytała sie ,że Amorka zaliczyłyscie do swojego grona to ja też chcę plisssss
Bo ja rodzona w Poznaniu..............tylko rodzona Ale za to 20 latek mieszkałam w Jarocinie I to moje wspaniałe lata ,bo to dzieciństwo jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski |