O sobie

Wysłane przez Amazonki.net 

Amazonki.net (offline)

Post #1

24-01-2010 - 20:06:19

Forumowo 

W tym wątku napisz kilka słów o sobie (np. imię, wiek, gdzie mieszkasz)

Uwaga! Twoje dane nie są wymagane

WITAMY UŻYTKOWNIKÓW Z WOJEWÓDZTWA WIELKOPOLSKIEGO ok

azibelka, AMAZONKA2, Amika, asiorekl123, achesa

baniula, Basia99

danka58, Danuta52

emka0804
Haniap

iza69,lpytko

jolaxyz, jolantak, julia80

KryskaW

Lonia, lucy1970

Marta45, Maja048, marysieńka, myszka, marzenka.28

niesforna aga

oska

Pyrunia, paula1978, patrycja23

Szpaku. sabina77

ToJa, tesa

wiki123, wiki29

Vanda

zanokcica, Zuzik

Zmieniany 23 raz(y). Ostatnia zmiana 08-12-2014 - 08:59:37 przez myszka.

Szpaku (offline)

Post #2

24-01-2010 - 20:39:47

Poznań 

To może ja pierwszy smiling smiley
Na imię mam Maciek i jestem założycielem serwisu Amazonki.Net
Wszystkie informację na mój temat znajdziecie na moim profilu.
Możecie tam przejść klikając TUTAJ.
Zapraszam serdecznie.

...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO...

zapraszamy fotografia dziecięca poznań

myszka (offline)

Post #3

25-01-2010 - 13:57:13

Poznań 

W takim razie ja będę druga...) A więc troszkę o mnie...hmmm mieszkam w stolicy wielkopolski czyli w przepięknym Poznaniu... 12 lat temu skończyłam 18 lat winking smiley... jestem podwójną szczęśliwą mamą dwóch wspaniałych Szpaczków i szczęśliwą pojedynczą żoną wspaniałego faceta, którego znacie chyba wszyscy a napewno większość czyli SZPAKA smiling smiley...
moją pasją jest fotografia, zwłaszcza portretowa (w szczegolności portrety dziecięce )oraz od czasu do czasu odpływam wśród małych kwiatkow , roślinek i robaczkówwinking smiley...poświęcam jej tyle czasu na ile pozwalają mi moi trzej kochani mężczyźni...

Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz...serce

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 25-01-2010 - 14:35:36 przez myszka.

ToJa (offline)

Post #4

08-04-2010 - 21:31:34

hejka smiling smiley
ja też wielkopolanka......od 17 lat........
mieszkam na skraju Puszczy Zielonki......
do tabliczki z napisem Poznań musze dojechac 3 km (najchetniej rowerem) ..... do śródmieścia mam 10 km......
tesknię za swoim poprzednim miastem..... daleko tam.....300 km.... sad smiley

a co lubię....... no Dżem lubie uśmiech......i ten dżem truskawkowy ..... i ten Dżem od "Whisky"

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 08-04-2010 - 21:32:34 przez ToJa.

KryskaW (offline)

Post #5

09-04-2010 - 23:07:59

Psarskie/Poznań 

To i ja się melduję /na pudło się nie załapałam hi hi trudno/
Poznanianka od pięciu lat mieszkam na wsi Psarskie k/Śremu.
Szefuję polskim i poznańskim Amazonkom a za rok minie 20 lat
od operacji. Uwielbiam sport i dobrą książkę a przede wszystkim
mam wciąż APETYT NA ŻYCIE.

Lonia (offline)

Post #6

10-04-2010 - 22:11:44

...na skraju Puszczy Noteckiej ;))) 

Wielkopolanka . Mieszkam na skraju Puszczy Noteckiej.Jestem zodiakalnym skorpionem .
Mam wspaniałą rodzinę , męża trzech synów dwie synowe i dwoje wnucząt.

Pracuję w jednostce budżetowej ...

Jestem amazonką od sierpnia 2005 roku.
Na Forum również od 2005 roku ...dla mnie jest ono kopalnią wiedzy.
Pozdrawiam wszystkich smiling smiley

danka58 (offline)

Post #7

12-04-2010 - 10:44:42

k/Gniezna 

Kolejna Wielkopolanka. Mieszkam k/Gniezna, mam 16 letnią córkę, psa i kota. Pracuję zawodowo i to mnie mobilizuje aby nie użalać się zbytno nad sobą, bo trzeba wstać, upiększyć się i iść między ludzi. Pozdrawiam wszyskich na nowym forum.buzki

W życiu piękne są tylko chwile i dla tych chwil warto żyć.

Marta45 (offline)

Post #8

17-04-2010 - 14:49:59

Poznań 

Jestem poznanianką od kilku lat , wcześniej mieszkałam w kilku różnych ładnych bardzo miejscach i jeszcze mogę się przeprowadzić ale tylko do Toskanii. Mam dwie dorosłe córki , jednego zięcia i balkon. Miałam raka, męża psa , kota i ładny ogród.
Ponieważ lubię wiedzieć gdzie jestem więc latam po Poznaniu w celach turystycznych, chodzę na dokształty na Uniwersytecie Trzeciego Wieku bo emerytka jestem.W czasie choroby wsparłam się bardzo warsztatami metodą Saimontona oraz naszym forum. Czytałam i czytałam ,płakałam i płakałam i bardzo Was lubię.Bardzo zależy mi żeby do końca dni moich towarzyszyła mi może nie radość życia / pewnie zbyt duże wymaganie/ ale przynajmniej pogoda ducha. Staram się.Trochę mało piszę ale czytać umiem chyba lepiej, bo robię to częściej.

Haniap. (offline)

Post #9

17-04-2010 - 22:22:31

Poznań 

Ja również tutaj pasuję radocha
a więc się dopisuję...
Poznanianka od urodzenia, niedługo pół wieku.... ale ten czas leci.
Posiadaczka córki, syna, działki i ślicznych cycuszków produkcji dr. Wasiewicza meloman
Po mastektomii prawostronnej w 2006 roku, lewostronnej w 2007 roku i rekonstrukcji w 2009 roku buzki
Na forum jestem od niedawna, ale już Was wszystkich polubiłam i pozdrawiam...

"Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje"
Ezop

amor (offline)

Post #10

19-04-2010 - 21:56:05

Siemianowice Sl. 

Bezczelnie sie tu wpisze jako urodzona przed hmm pol wiekiem w Poznaniu. Coz , mieszkałam tam tylko 3 miesiące ale jakis sentyment pozostał! smiling smiley

Haniap. (offline)

Post #11

19-04-2010 - 22:07:42

Poznań 

No i dobrze... patriotyzm lokalny wyssany z mlekiem matki tak

Ezop

amor (offline)

Post #12

19-04-2010 - 22:51:02

Siemianowice Sl. 

Hmmm matka ,ojciec , dziadkowie i pradziadowie z Krakowa smiling smiley Kundel jestem!

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 19-04-2010 - 22:51:20 przez amor.

Haniap. (offline)

Post #13

19-04-2010 - 22:53:51

Poznań 

Chwileczkę, przez trzy miesiące mieszkałaś tutaj, w Poznaniu? No to jesteś ...meloman

Ezop

baniula (offline)

Post #14

20-04-2010 - 07:30:47

LESZNO 

I ja jestem z wielkopolski - Leszno , mieszkam tutaj od grudnia 2001 roku, napływowa jestemuśmiech
Pracuję , mam męża i córcie /19 lat/ Postanowiliśmy z mężem , że osiądziemy tutaj na stałe. Amazonka jestem od stycznia 2005 rokubuzki

Na forum od 21 stycznia 2006 roku

azibelka (offline)

Post #15

23-04-2010 - 13:08:32

Kalisz 

Ja jestem z miasta oddalonego o 120 km od stolicy Wielkopolski - Kalisz, ale to nadal Wielkopolska.
Tutaj urodzona i chyba nigdzie się nie wybieram.chichot

Posiadaczka córci /12 lat/, męża i szczurka "Franka", kotka zwiała do amanta.
Po mastektomii prawostronnej i tylektomii lewostronnej w listopadzie 2009r, obecnie w trakcie radioterapii.
(Może jakieś pomocne sugestie co moge przy radio.. czego nie?? )
Tu kłuje, tam boli....
W tej chwili za dużo myśli, niekoniecznie pozytywnych, ale staram się trzymać.wnerwionybezradny

Pozdrowienia dla wszystkich buzki

mag_dag (offline)

Post #16

23-04-2010 - 13:14:23

Sosnowiec 

witaj azibelko na naszym forum uśmiech

wejdź w dział "rak piersi", potem w "leczenie" i tam w "radioterapię" - napisz, że jesteś w trakcie, a na pewno dziewczyny, które radio przeszły udzielą Ci wielu rad

Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski)

-----><-----

----------------------------------------------------------

azibelka (offline)

Post #17

23-04-2010 - 13:21:57

Kalisz 

Dziękuję ci za podpowiedź mag_dag, na pewno skorzystam.

papa

zanokcica (offline)

Post #18

21-07-2010 - 23:31:16

Wągrowiec 

A ja poza tym, że jestem z Wielkopolski to nie wiem, czy tu pasuję... mnie wytną paskudztwo z okładem dopiero za... cztery tygodnie... i wtedy okaże się z czym mam do czynienia... zmęczona czekaniem jestem póki co... (czekam ponad miesiąc już bezradny ) napiszę o sobie więcej jak będę po... mam nadzieję, że zacznę od dobrej wiadomości forumowicz tak
Dzięki, że jesteście kwiatek

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-07-2010 - 23:43:02 przez zanokcica.

wiki123 (offline)

Post #19

29-07-2010 - 15:15:32

Witam ja też z wielkopolski posiadam męża i syna 18 lat, córcia 11 lat jestem też posidaczką pieska yorka ,po amputacji jestem z maja 2009r.Teraz tamox pozostał do połykania i pozatym wszystko jest okej i mam nadzieje że tak pozostanie bo innej opcji nieprzyjmuje .

Witajcie drogie koleżanki.

Basia99 (offline)

Post #20

08-08-2010 - 13:42:54

okolice poznania 

Witajciesmiling smiley
Jestem Basia. Od przeszło pół wieku mieszkam w Opalenicy - miasteczku leżącym 38 km na zachód od Poznania.
Dziś na pewno inaczej patrzę na chorobę raka piersi niż 11 lat temu, wtedy gdy ją zaczynałam.
Nadal pracuję zawodowo i "troszeczkę" działam w Klubie Amazonek w moim mieście.
Lubię jeździć rowerem i pluskanie w basenie, o zbieraniu grzybów nie wspomnęwinking smiley
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutkosmiling smileysmiling smileysmiling smiley

AMAZONKA2 (offline)

Post #21

12-08-2010 - 22:58:05

Mam na imię Alicja.Mieszkam w Ostrzeszowie woj.wielkopolskie.Podwójna amazonka.Pierwsza operacja w 2002r,druga w 2006r.
Mam wspaniałego męża i trójkę dorosłych dzieci oraz czworo wnucząt .Mam również pięknego labradora Borę..Działam w Klubie Amazonek..
Pomagam synom w ich firmie, jako księgowa..Kocham ludzi i zwierzęta.
.

Vanda (offline)

Post #22

11-09-2010 - 21:48:59

Poznanianka od urodzenia, ostatnio mieszkam pod Poznaniem. Mam męża i liczną gromadkę wspaniałych dzieci smiling smiley Odkąd sięgam pamięcią całe życie związana z książkami smiling smiley W sierpniu miałam operację oszczędzającą, węzły wartownicze czyste. Już po pierwszej chemii, jeszcze 3 przede mną, no i radioterapia. Będąc w szpitalu przekonałam się o ile łatwiej przejść przez wszystko jeśli można porozmawiać z innymi osobami w podobnej sytuacji. Cieszę się, że Was tu znalazłam smiling smiley

Człowiek walczy by przetrwać, a nie po to, by się poddać. (P. Coelho)

Maja048 (offline)

Post #23

11-09-2010 - 22:20:16

Wronki 

A ja myślałam myśli,że już wszędzie byłam na tym forum...ale 2x30+tyci VAT to moje usprawiedliwienie...Od samego urodzenia/patrz wcześniej.../ wielkopolanka...Na starym forum prawie od samego początku - miałam nr 25 -na tym...weszłam bo się "wściekłam" - to są Ali słowa... lewostronna po mastektomii, pracująca emerytka...bez męża, dzieci,ale za to z ogromną grupą znajomych i przyjaciół...Od przeszło półwiecza społeczniczka...Mam cudowną kotkę Kicię która chodzi własnymi ścieżkami/dzisiaj Pani nie było więc "lofruje sobie"/.Nie mam czasu się nudzić...choć wiek/mówię o XXI hihihihihi/ już odczuwam...duży uśmiech

niesforna aga (offline)

Post #24

26-10-2010 - 09:22:53

Leszno 

witam jestem z Leszna na czwórkę pociech wspaniałego męża i wspaniałych ludzi kolo siebie którzy pomagają mi przejść przez ta chorobę

baniula (offline)

Post #25

26-10-2010 - 09:26:10

LESZNO 

o matko, ja tez jestem z Leszna i bardzo sie cieszę, że bedę miała miastową koleżankę na forum............
Witam Ciebie bardzo serdecznie, jestem amazonka od 2005 roku ...................
pozdrawiam i ściskam z radościąsmiling smiley

Na forum od 21 stycznia 2006 roku

Haniap. (offline)

Post #26

26-10-2010 - 11:08:00

Poznań 

Witaj, jestem Poznanianką obustronną, po leczeniu w 2006 roku i w trakcie.... buziak

Ezop

danka58 (offline)

Post #27

27-10-2010 - 09:17:50

k/Gniezna 

Witaj. W Lesznie mieszka siostra mojego męża także w jakichś sposob jestem z tym miastem związana. Zapraszam kolejną amazonkę na nasze spotkania w Browarze.

W życiu piękne są tylko chwile i dla tych chwil warto żyć.

Maja048 (offline)

Post #28

26-10-2010 - 19:58:43

Wronki 

Witam kolejną /qrde jak nie lubię tego wyrazu.../ Wielkopolankę...baniula już się do Ciebie odezwała...Pozdrawiam i przesyłambuzki

tesa (offline)

Post #29

09-11-2010 - 19:21:30

Witam. Mieszkam blisko Leszna. Do Poznania mam 60 km, no czyli Wielkopolankaduży uśmiechMam 39 lat, dwoje rozrabiaków, rodzinkę i przyjaciół. Pracuję, tzn. do 01.10.10 pracowałam, aktualnie na chorobowym z wiadomych przyczynsmutny

<a href="[amazonki.net] src="[amazonki.net]; alt="tesa" /></a>

malgos 10 (offline)

Post #30

09-11-2010 - 20:56:48

Łódź 

doczytała sie ,że Amorka zaliczyłyscie do swojego grona to ja też chcę plisssss

Bo ja rodzona w Poznaniu..............tylko rodzona
Ale za to 20 latek mieszkałam w Jarocinie
I to moje wspaniałe lata ,bo to dzieciństwo

jestem na forum od 25-10-2008

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.

- Fiodor Dostojewskiserce
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 279
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024