Spotkanie w WCO 31 stycznia 2011
Wysłane przez Haniap.
Haniap. (offline) |
Post #1 31-01-2011 - 14:03:19 |
Poznań |
Dzisiaj 31 stycznia, w poniedziałek, spotkałyśmy się w kawiarence w Wielkopolskim Centrum Onkologii w Poznaniu. To jest urocze miejsce. Pomarańczarnia jest obok Ogrodu Zimowego i kawę można wypić, albo zjeść pyszną bułkę czy drożdżówkę, przy stoliku, albo na ławce pod palmą czy innym zielonym.... Uroczo
![]() Zbiegły nam się terminy, więc postanowiłyśmy się skrzyknąć i wspólnie wypić kawę i pogadać. Magdunka miała scyntygrafię, Tesa kontrolę, ja próbowałam dostać się do mojego lekarza po skierowanie na scyntygrafię, a ToJa..... jak zwykle przybiegła, żeby być tam, gdzie się coś dzieje.... A tak po prawdzie to ona rozkręciła, czy nakręciła to spotkanie. ![]() ![]() ![]() Dziękuję dziewczynki za miłe spotkanie.... nie znałyśmy się w realu, i mam nadzieję na następne. ![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
ToJa (offline) |
Post #7 31-01-2011 - 22:34:56 |
|
już wymyśliłam (bo ja szybko myslę
![]() ![]() tutaj [amazonki.net] |
magdunka (offline) |
Post #9 01-02-2011 - 12:24:45 |
|
Potwierdzam spotkanko super!Co prawda ToJa z tą ,,laską" i z tym ,,ciachem" przasadziła ale miło posłuchać , hi hi
![]() Laski to my wszystkie jesteśmy na tych zdjęciach ![]() 9 będę na chemii to jeśli tylko siły będą na wybieg to się zobaczymy! fajnie jest się z Wami spotkać.Buziaki! |
Al_la (offline) |
Post #14 04-02-2011 - 16:30:40 |
k/Warszawy |
Aż zajrzałam, kto się chce spotkać w WCO 31 stycznia 2011
![]() Oj, dziewczyny....kto tu zajrzy wiedząc, ze 31 styczeń odszedł w siną dal ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
436
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022