O sobie
Ewa46 (offline) |
Post #2 29-09-2013 - 22:46:47 |
Szczecin |
Witam. Mam na imię Ewa, lat 47. Mieszkam w Szczecinie. Diagnoza w sierpniu 2013, a 12 września operacja oszczędzająca lewej piersi, teraz czekam na wizytę u chirurga (idę tam z wynikiem hist-pat po operacji) i dalsze leczenie. Chodzę do dr Zdziebkowskiej w ZCO. Pozdrawiam wszystkie dziewczynki z mojego regionu.
![]() |
dora1978 (offline) |
Post #3 07-02-2014 - 17:49:45 |
szczecin |
Witam. Mam na imię Dorota. Mieszkam w Szczecinie.Mam 35 lat,wspaniałego męża i dwie kochane córeczki.W grudniu 2013 roku przeszłam mastektomie prawostronną ,zaczęłam chemioterapie w cyklu 6 fce, zaczełam walkę i wygram ją dla siebie i swojej rodziny
![]() |
asiunia1012 (offline) |
Post #6 27-02-2014 - 13:46:16 |
Szczecin |
Witam,
czy któraś z Pań leczyła się bądź leczy w ZCO u dr. Marii Jędrzejczak? Proszę o swoje odczucia na temat Pani Dr Pozdrawiam! |
Hala1962 (offline) |
Post #7 27-02-2014 - 15:57:28 |
Szczecin |
Niestety nie pomogę, nie znam dr Jędrzejczak. Jeśli można jeszcze wybrać lekarza to poleciłabym dr Foszczyńską-Kłoda i dr Kosińską - o nich wiem, że są dobrymi fachowcami i bardzo empatyczni, słyszałam też dużo dobrego o dr Wątróbskiej-Drejws.
|
Hala1962 (offline) |
Post #16 11-03-2014 - 17:45:04 |
Szczecin |
Nenar, ja lata temu przyjmowałam chemię na oddziale dziennym - tankowałam i do domu. I było to jeszcze w starym budynku przy starych procedurach. Jak jest teraz i to na oddziale pobytowym to niestety nie wiem, ale jedno mogę powiedzieć - warunki są bardzo dobre i obsługa sympatyczna.
|
DanaPar (offline) |
Post #17 18-03-2014 - 22:20:36 |
Police |
Wiele lat temu miałam chemię pobytową (3 dni w szpitalu) jeszcze w starym miejscu. Było nas bodajże 6 na sali. Ale tak miłych pielęgniarek i lekarzy wcześniej nigdzie nie spotkałam.
Teraz pacjenci chemię przyjmują w nowo oddanym budynku. Salki dwuosobowe z łazienką. Myślę, że personel ten sam co był. Z resztą nasze centrum jest w czołówce podobnych miejsc w Polsce. Jednym z czynników wpływających na tę pozycję, były opinie pacjentów. Z lekarzy to poleciłabym oprócz naturalnie Foszczyńskiej (jest też amazonką) Talerczyk. Ta ostatnia jest konsultantem wojewódzkim w tym zakresie. Czy ma praktykę, nie wiem. Początkowo mnie prowadziła, aż do czasu gdy została konsultantem i musiała zrezygnować z części pacjentów. Przeszłam do Dróbs Wątróbskiej. Jestem też zadowolona z jej opieki. Pozdrawiam wszystkie Szczecinianki |
elapl (offline) |
Post #22 03-04-2014 - 19:26:51 |
|
![]() ![]() |
Jaggoda0 (offline) |
Post #23 06-04-2014 - 10:21:50 |
Stargard |
witaj Elu też podczas radioterapi moją dr. była Agnieszka Rubik , jak trafiłam na chemie to moją doktor do dzis jest dr Foszczyńska co do badań to ZCO zleca mammografie raz na rok usg piersi i j. brzusznej oraz rtg klatki piersiowej Pozdrawiam
![]() ![]() Życie Jest Darem Od Boga Więc Czemu Za Nie Płacimy...???... |
Jaggoda0 (offline) |
Post #26 10-04-2014 - 17:04:31 |
Stargard |
Nenar ja polecam z całym sercem , Szpital Kliniczny na Pomarzanach , dwa miesiace temu moja siostra była tam operowana , z lekarzy zadowolona , obsługi szpitala również ,ja tez robie tam badania , jakas niewielka torbiel czy podwyższone endometrium to zaraz mnie kładą na oddział i usuwają
![]() ![]() Życie Jest Darem Od Boga Więc Czemu Za Nie Płacimy...???... |