Spotkanie szczecinianek
Hala1962 (offline) |
Post #7 06-07-2018 - 11:54:25 |
Szczecin |
Hej, proponuję spotkanie w Nowym Browarze ul.Partyzantów 2 niedaleko Bramy Portowej obok byłego domu handlowego "Centrum" jeśli jeszcze któraś pamięta "dawne" czasy
![]() Jedzenie smaczne, duży wybór no i ceny na normalnym poziomie. Nie raz korzystaliśmy ze znajomymi i byliśmy zadowoleni. Na głównej sali na piętrze jest duży hałas ale na dole w "piwniczce" jest spokój i można spokojnie porozmawiać. Jeśli macie inne propozycje to piszcie proszę. Restauracja musi być jednak w ścisłym centrum, niedaleko od ul.Wyszyńskiego, tak żeby dojść spacerkiem. Jest sporo fajnych lokali ale ceny masakra. |
Al_la (offline) |
Post #10 06-07-2018 - 19:22:16 |
k/Warszawy |
Bardzo się cieszę dziewczynki
![]() Halusia do mnie zadzwoniła w sprawie spotkania i poprosiłam Ją, żeby wymyśliła jakieś miejsce. Zaproponowałam godz. 17.00, bo w ciągu dnia chcemy pozwiedzać Szczecin. Na noc zostajemy w hotelu na Wyszyńskiego. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #17 10-07-2018 - 21:57:50 |
k/Warszawy |
Mam nadzieję, że w tym roku mnie nic nie powali (w zeszłym roku po raz pierwszy od 12 lat nie byłam)
![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
dziubas (offline) |
Post #19 10-07-2018 - 23:32:04 |
Gdańsk |
... a Matuchna Was nie przygarnęła?
![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #22 11-07-2018 - 16:30:40 |
Gdańsk |
rozumiem, rozumiem!!!
![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
Al_la (offline) |
Post #23 16-07-2018 - 09:57:39 |
k/Warszawy |
Dziewczynki, czas chyba się zdeklarować.
Kika przez Jadzię oznajmiła, że dla niej za późno. Pytałam o której więc pasuje i cisza... ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #25 17-07-2018 - 09:04:32 |
k/Warszawy |
Jadziu, skoro nikt się nie odezwał pozostaje godz. 17.00 (sobota 28.07) i miejsce wybrane przez Halę.
![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #27 17-07-2018 - 09:37:26 |
k/Warszawy |
Miałam cichutką nadzieję, że się odezwiesz i będę mogła Cię poznać i uścisnąć
![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
dziubas (offline) |
Post #28 17-07-2018 - 19:53:53 |
Gdańsk |
Ewa!
![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |