Spotkanie szczecinianek
Jaggoda0 (offline) |
Post #6 21-04-2010 - 21:21:03 |
Stargard |
Hehe Tojka wcale się nie boję bęckow od Ciebie
![]() ![]() ![]() Życie Jest Darem Od Boga Więc Czemu Za Nie Płacimy...???... |
Anna_07 (offline) |
Post #7 24-04-2010 - 10:59:51 |
dwa rzuty beretem od Szczecina |
Miło by było ...., ale niestety do końca kwietnia jestem na zabiegach rehabilitacyjnych .Urodę "se" poprawiłam , a teraz muszę ją odrobinę "dopieścić "
![]() ![]() Dostałam od losu skrzydła. Nie wiem czy to pożyczka, czy tak na zawsze ... ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-04-2010 - 11:50:07 przez Al_la. |
Hala1962 (offline) |
Post #11 28-06-2010 - 08:14:42 |
Szczecin |
Niestety nie będę mogła być na spotkaniu w Galaxy....od soboty jestem silnie przeziębiona i moje nadzieje że to szybko przejdzie uleciały -dalej kicham i prycham...
idę dzisiaj do rodzinnej niech mnie osłucha i coś zaradzi bo szkoda przy tak pięknej pogodzie leżeć w łóżku... jutro wizyta u onki (tego nie mogę opuścić bo nie byłam badana przez pół roku) no i odwiedzę w ZCO Savanach - niestety na chwilkę coby jej nie narazić na jakoweś zarazki... |
reniula (offline) |
Post #13 03-08-2010 - 23:49:25 |
Różanki k.Gorzowa Wlkp. |
Dziewczyny moja mama jutro jedzie do Szczecina.
Na czwartek 05.08 zaplanowana jest operacja. Ja w czwartek bedę tam napewno, prawdopodbnie zostanę do piątku. Gdyby któraś ze szczecinianek miała czas i ochotę poznać, odwiedzić mamę, pogadać z nią, pocieszyć to byłabym bardzo wdzięczna. W domku mym podałam nr.telefonu do siebie. Pozdrawiamy Ja i moja mama. |
jano0244 (offline) |
Post #15 14-06-2011 - 15:03:02 |
Mrągowo |
Jadziu, znam taką jedną, co by się z wami chętnie przysiadła, bo kawę w Galaxy, a przede wszystkim znajomość z Adą bardzo sobie ceni. Tylko dwa małe niuansiki stoją na przeszkodzie. Po pierwsze jutro dokładnie o tej porze będzie miała kontrolną mammografię, a po drugie - ta odległość.........brrrr.
Tak czy inaczej pozdrów Adę od nas i niech się powoli zaczyna pakować (na Mazury). Nas dwoje, choroba tylko jedna... |
Maja048 (offline) |
Post #28 03-10-2011 - 22:46:48 |
Wronki |
Ja będę w Szczecinie 27 października w Poradni Genetycznej. Mam wizytę na godz. 12:00. Nie wiem kiedy będę miała dolewki ale wstępnie ten dzień "zaklepuję" na spotkanie...Przy okazji chciałabym odwiedzić Anie07...Może kawka i...cosik więcej w tej Kaskadzie...ale nie wiem gdzie? Bliżej tej daty napiszę co i jak...miło by mi było spotkać się z Wami...
![]() |