Spotkanie szczecinianek
Wysłane przez Jaggoda0
benia1960 (offline) |
Post #10 14-01-2016 - 11:25:40 |
Szczecin |
Witam Was dziewczyny! Życzę Wam wszystkiego dobrego w 2016 roku. Nie odzywałam się, bo przechodzę b. trudny okres. Mój mąż ma zdiagnozowany nowotwór języka nieoperacyjny. Jest po 33 lampach, leczenie przeszedł b.dobrze, modlę się żeby przez jakiś czas było skuteczne. Ja natomiast miałam po roku RTG płuc i wyszły zmiany. Drugie RTG progresja /na /. Dostałam skierowanie do Zdunowa po 10 dniach pobytu wyszło,że rozległy stan zapalny po zapaleniu płuc. Chorowałam na przeziębienie/leczyłam się sama/. ale widocznie w tym stresie jaki mam po diagnozie mojego męża nie odczuwałam choroby. Miałam świeta i nowy rok w wielkim stresie. Oj jak się cieszę, że wszystko u mnie dobrze. Chętnie spotkam się z Wami!!
|
Jaggoda0 (offline) |
Post #11 14-01-2016 - 21:02:17 |
Stargard |
cieszę się Beniu że trudny czas masz juz za sobą że mąż wraca powoli do zdrowia a u Ciebie tylko przeziębienie wyszło
![]() ![]() Życie Jest Darem Od Boga Więc Czemu Za Nie Płacimy...???... |
Ewa46 (offline) |
Post #13 17-01-2016 - 21:09:46 |
Szczecin |
Beniu... przytulam mocno... niestety życie to nie bajka i nas nie rozpieszcza...mam nadzieję, że leczenie Twojego męża zastopuje na długo chorobę - tego Wam z całego serca życzę. Ja czekam na wynik RM... w czwartek zadzwoniono do mnie z ZCO abym w piątek rano przyjechała na "doróbkę" tzn. na dodatkowy rezonans... nie wiem o co chodzi...z tego co udało mi się dowiedzieć to te dodatkowe zdjęcia były potrzebne aby na 100 % potwierdzić lub wykluczyć meta... chodzi o kręgosłup piersiowy, jestem wrakiem człowieka od czwartku.. tylko tabletki Lorazepamu pomagają mi jakoś przetrwać. Jutro dzwonię czy jest już opis... Chętnie się spotkam z Wami ale teraz wpadłam w wir wizyt lekarskich w godzinach popołudniowych . Ale czekam na propozycję.
![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 17-01-2016 - 21:10:34 przez Ewa46. |
Jaggoda0 (offline) |
Post #14 17-01-2016 - 21:36:00 |
Stargard |
Ewuś ten stresik to nas dobija ja podobnie przeżywałam we wrześniu też mnie wezwali ZCO na RM i Tomograf jamy brzusznej u mnie na szczęście wszystko ok wyszło ,mam nadzieje ze u Ciebie też bedzie wszystko dobrze
![]() ![]() Życie Jest Darem Od Boga Więc Czemu Za Nie Płacimy...???... |
elapl (offline) |
Post #15 18-01-2016 - 04:43:20 |
|
Ewus trzymam kciuki za dobre wiadomosci. Krew mnie zalewa ,ze lekarze nie potrafia nas zrozumiec. Chodzi mi o czekanie ,czekanie na wyniki badan. Przeciez to dla nas wielkie obciazenie i stres a sami mowia ...zyc nie stersowac sie. Dzwon jutro i nie odpuszczaj ...... a jak juz bedziesz znala ten dobry wynik to zaraz do Eli napisz pociesze sie razem z Toba.
![]() |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
643
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022