Spotkanie szczecinianek
Wysłane przez Jaggoda0
Ewa46 (offline) |
Post #2 31-07-2018 - 07:58:14 |
Szczecin |
Niestety Kochane szans na spotkanie z Wami było "o"..... Po naświetlaniach kręgosłupa, które miałam do środy, ledwo żyłam: zlewne poty (płyn lał się ze mnie jak bym stała w deszczu), bardzo niski cukier, spadał do 60 jednostek, bardzo wysokie ciśnienie - skoki, ból nerek, i ból kręgosłupa lędźwiowego...to był horror.... dopiero wczoraj zaczęłam wracać do żywych.... Bardzo żałuję, że nie byłam z Wami, ale to raczysko miało inne plany wobec mnie ...
![]() Mam nadzieję, że na następne dam radę. Wszystkie Was gorąco pozdrawiam i całuję ![]() ![]() |
Al_la (offline) |
Post #3 31-07-2018 - 11:04:15 |
k/Warszawy |
Późno bo późno ale i ja dziękuję bardzo za spotkanie ![]() ![]() Wczoraj miałam się tu pochwalić, że Was uściskałam i zapomniałam ![]() ![]() Bardzo się cieszę, że udało nam się razem spędzić kilka godzin ![]() Ewa ![]() ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
568
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022