Proszę o pomoc koleżanki z zagranicy
Wysłane przez Al_la
Al_la (offline) |
Post #1 18-01-2013 - 12:33:39 |
k/Warszawy |
[amazonki.net]
Może ktoś anglojęzyczny coś znajdzie na stronach internetowych. Dla mnie to zbyt specjalistyczne słownictwo W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
lulu (offline) |
Post #2 18-01-2013 - 18:43:35 |
k/Kwidzyna |
[www.isrameds.com]
To jest link do sklepu-apteki online w Izraelu. Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 18-01-2013 - 18:44:07 przez lulu. |
gracha (offline) |
Post #3 18-08-2013 - 09:43:10 |
gdansk |
Witam:poszukuję dziewczyn,które leczą się w Szkocji.Wyjeżdżam do Rosyth-okolice Edynburga i nie wiem za bardzo co z moim leczeniem i z badaniami kontrolnymi.Czy lepiej przylatywać do Polski,czy można zaufać tamtejszej służbie zdrowia?Do tej pory tułałam się pomiędzy jednym a drugim krajem a teraz już muszę podjąć decyzję.Proszę o pomoc dziewczyny,które mieszkają w Szkocji.Wdzięczna będę za namiary na dobrego onkologa i jakiekolwiek informacje dotyczące leczenia raka piersi w tym kraju.Zostaly mi jeszcze do wzięcia 3 zastrzyki z lucrinu i ciekawa jestem,czy mogę to kontynuować za granicą.Wdzięczna będę też za wszystkie informacje dotyczące życia kobiet z rakiem piersi na wyspach.Pozdrawiam gorąco-Grażyna
|
Dortek (offline) |
Post #4 08-09-2013 - 22:21:47 |
|
Edynburg to duże miasto. Na pewno mają tam wielu specjalistów. Znalazłam Ci linka do Szpitala Onkologicznego. [www.scan.scot.nhs.uk]
Pierwsze co jednak musisz zrobić to zapisać się do najbliższeszgo GP- lekarza pierwszego kontaktu i poprosić go o skierowanie odpowiedniego specjalisty i do do kliniki Breast Care. Powodzenia! Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
filipinka35 (offline) |
Post #5 15-10-2013 - 17:16:42 |
|
Poszukuję jakiejs kolezanki mieszkającej w Poole w Anglii.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
865
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024