O sobie

Wysłane przez Amazonki.net 

jagodula (offline)

Post #1

06-12-2016 - 12:04:47

Sławkow 

jablkoPowodzenia Agnieszko, zapewne odezwą się dziewczyny które zostały szczęśliwymi mamami po zachorowaniu a tutaj takich nie brakujebuziak

Marggan2 (offline)

Post #2

06-12-2016 - 19:48:07

Szwecja 

Witaj Agnieszka.
Ja mieszkam od 25 lat w Szwecji.
Tak jak piszesz nie widzialam na forum dziewczyn z Grecji, czy Luxemburga.
Jast kilk adziewczyn z Niemiec i Francji. Jesli dobrze pamietam to z Belgii tez smiling smiley

WitaJola (offline)

Post #3

31-12-2016 - 09:38:23

Powodzenia!!!!!

Aneta68 (offline)

Post #4

15-01-2017 - 21:03:27

Manchester 

Witam wszystkie kochane kobietki. Mieszkam w Manchester. W czwartek uslyszalam diagnoze czyli jestem na poczatku drogi.

WitaJola (offline)

Post #5

19-01-2017 - 04:27:42

Witaj Anetko.Trzymam kciuki!! Choć nie ma innej opcji jak wygrana!!!! Leczenie w Anglii??? Serdeczności ślęsmiling smiley

Dortek (offline)

Post #6

30-01-2017 - 23:50:45

Witaj Aneta, przerabiałam leczenie w Anglii. Jak masz jakieś pytania to wal.
Będzie dobrze. smiling smiley

Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King)

Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać.

Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło.

jedna z nas: [www.youtube.com]

Beciaa39 (offline)

Post #7

23-04-2017 - 12:39:38

Holandia 

Witam od 10 lat mieszkam w Holandii.

EwaF40 (offline)

Post #8

15-11-2017 - 18:01:38

Roosendaal 

Witam. Mieszkam w Holandii i od nie dawna zaczęłam leczenie raka piersi.

madziorm (offline)

Post #9

02-12-2017 - 23:27:40

Czesc dziewczyny,
wysylam Wam buziaki ze Szkocji. We wtorek mam wizyte w breast clinic, podpowiecie mi czego moge sie spodziewac?

Do kwietnia karmilam moja coreczke, jeszcze miesiac temu w obu piersiach byly wyczuwalne kanaliki, a tu 2 tyg temu maz wyczul 5cm cos w mojej piersi. Jestem wkurzona ze nie zauwazylam nic wczesniej, ale ostatni miesiac byl ciezki, moje migreny mnie dobijaly kompletnie i bylam skupiona na tym aby wstac isc do pracy a pozniej zajac sie dziecmi jak najlepiej potrafie , o sobie troszke zapomnialam...

Pierwszy lekarz wyslal maila do breast clinic jako priorytet bo stwierdzil ze to raczej rak co mnie rozwalilo kompletnie jednoczesnie zdziwio bo oni w tym kraju woa nie mowic nic zlego, raczej uspokajaja pacjentow, drugi powiedzial mi ze to torbiel i mam sie nie przejmowac... Moja mama miala raka jajnika kilka lat temu (o czym mi nie powiedziala ale to dluga historia) wiec jestem w grupie ryzyka... Trzymajcie kciuki za taka sierote jak ja :*

Lidia37 (offline)

Post #10

03-12-2017 - 21:06:37

Odense 

Witajcie kobietki.
Od 4 lat mieszkam w Danii i tutaj lecze sie od lutego br. Obecnie jestem na hormonoterapii. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.kwiatekmelomankwiatek

<a href="[amazonki.net] src="[amazonki.net]; alt="Lidia37" /></a>

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 03-12-2017 - 21:07:18 przez Lidia37.

Załamka (offline)

Post #11

04-12-2017 - 13:03:48

Kraków 

Madziorm, trzymamy kciuki :-)

Dewa (offline)

Post #12

29-05-2018 - 22:47:52

Valdemarsvik, Szwecja 

Dolaczylam i ja. Jestem z Wroclawia ale od 8 lat mieszkam w Szwecji. Wlasnie zaczynam swoja walke... minal tydzien po podwojnej mastektomii, a co bedzie dalej - zobaczymy...

marzusia (offline)

Post #13

29-05-2018 - 23:03:07

Cieszyn 

Witaj na forum, dobrze ze jest ktoś z zagranicy to pozwala nam porownywac stosowane u nas leczenie do tego w innych krajach

goja66 (offline)

Post #14

31-05-2018 - 15:10:00

Ozorków 

Dewa
Dolaczylam i ja. Jestem z Wroclawia ale od 8 lat mieszkam w Szwecji. Wlasnie zaczynam swoja walke... minal tydzien po podwojnej mastektomii, a co bedzie dalej - zobaczymy...
Dewcia - pisz ...pisz...Już w swoim wątku Cię o to poprosiłam ...Lubię takie porównania...i wiedzę ..Jak to wygląda gdzieś indziej...Bo to ważne i mądre ...Świat się teraz zrobił malutki - i przecież jesteśmy w Europie - być może za chwilę nasze (świetne ) ubezpieczenia -pozwolą nam wybrać kraj w którym chcemy być leczone - bo jest "lepiej "...I może nie się okaże ,że nie wszystko u nas jest do d.....

NST Gx po chemioterapii ypT3N3
Er- 30% ,Pr-0 , HER2-0 , Ki67-18-20%

marzusia (offline)

Post #15

31-05-2018 - 15:33:58

Cieszyn 

Chyba żartujesz rotfljuż to widzę smiling bouncing smiley

goja66 (offline)

Post #16

31-05-2018 - 16:23:18

Ozorków 

marzusia
Chyba żartujesz rotfljuż to widzę smiling bouncing smiley
Jezuuuu ....pomarzyć nie wolno...?oczko

NST Gx po chemioterapii ypT3N3
Er- 30% ,Pr-0 , HER2-0 , Ki67-18-20%

RahulSP (offline)

Post #17

02-09-2021 - 07:51:58

Toronto 

Softpulse Infotech is a prestigious web design Seattle company. We always try to provide the best services and keep our customers happy by providing brilliant web service.

We are a certified digital solution provider for empowering global businesses with custom web design, mobile apps, and digital marketing services for over 10 years. Achieve your business goal with our extensive yet specialized spectrum of services across industry verticals and functions.

To know more details, you can contact us!

Hire React Native Developer

xiouken (offline)

Post #18

30-09-2024 - 12:06:22

xiouken (offline)

Post #19

05-11-2024 - 08:48:47

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru
geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru
halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru
hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru
kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru
knowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru
laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.ru
lasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.runameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.ru
navelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ru
onesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ru
quasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.ru
recessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ru
scarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.ru
tacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkas
ultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 862
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024