Schemat FEC
ana00 (offline) |
Post #1 06-11-2013 - 21:20:50 |
Ełk |
21 pazdziernika miałam pierwsze tankowanie FEC, czeka mnie jeszcze 5, we wtorek idę na kolejny. Szczerze mówiąc to, aż tak strasznie nie było, wymioty złapały mnie w poniedziałek pod wieczór, puściły we wtorek ok południa. W środę już zjadłam sobie troszeczkę, a w czwartek to już jadłam jak szalona hehe. Piłam dużo wody nie gazowanej.
Włoski jeszcze mam, chociaż jestem juz prawie trzy tygodnie po pierwszej ![]() Pozdrawiam ![]() |
aga66 (offline) |
Post #2 06-11-2013 - 22:17:43 |
Warszawa |
Ana to Ty te włosy masz chyba sztuczne jakieś
![]() ![]() ![]() "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 06-11-2013 - 22:18:14 przez aga66. |
Dortek (offline) |
Post #3 06-11-2013 - 22:59:32 |
|
Z włosami jest różnie. Moje zaczęły się sypać w 3 tygodniu od pierwszej chemii.
Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
aga66 (offline) |
Post #8 15-11-2013 - 10:27:32 |
Warszawa |
Ana00 mnie po FEC trzymało za każdym razem minimum 5 dni, także Twoje samopoczucie mieści się w szeroko pojętej normie
![]() "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
Dortek (offline) |
Post #14 17-11-2013 - 22:23:25 |
|
Ana, ja też każdą przechodziłam inaczej. Chyba trzecia i czwarta były najlepsze. Ale każdy ma inaczej. Do dziś sama nie wiem, jak udawało mi się równocześnie pracować. Ale chyba ten obowiązek trzymał mnie w pionie.
Pamiętaj, wszystko minie. Jak to mówią: nawet najdłuższa żmija mija. ![]() Uszy do góry! Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
dexterka (offline) |
Post #20 01-02-2014 - 18:58:57 |
|
Hej ana00, gratuluję, ze tak przesz do przodu
![]() ![]() Z chwilą gdy decydujesz się stawić czoło problemom, przekonujesz się, że możesz więcej, niż ci się zdawało. - Paulo Coelho |
aga66 (offline) |
Post #21 01-02-2014 - 19:08:59 |
Warszawa |
Dexterka masz już z górki
![]() ![]() ![]() "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
magosia75 (offline) |
Post #25 05-03-2014 - 08:18:14 |
|
Witajcie
Ja jestem po drugiej FEC piąty dzień jest już trochę lepiej ale już miałam załamanie i powiedziałam że już nie pójdę na kolejne chemię. Dzień przed chemią wszczepiali mi port, gdzie doszły dolegliwości z tym związane. Mam nadzieję że mi przejdzie i się ogarnę. Trzymajcie się dzielnie. |
aga66 (offline) |
Post #28 06-03-2014 - 14:37:55 |
Warszawa |
![]() ![]() "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |