uboczny skutek chemii - czy to może coś innego?
Wysłane przez Aganiszka
Aganiszka (offline) |
Post #1 08-09-2011 - 11:38:06 |
okolice Środy Śląskiej |
Witajcie pierwszą noc po chemii obudziło mnie dławienie , po tylnej ściance gardła spływały mi grudki wielkości kaszy gryczanej było tego bardzo dużo. Gdy wziełam to na chusteczkę było koloru zielonego a po roztarciu bardzo cuchło wiecie jak nie będe tu porównywać do czego.Wiem że to jest obrzydliwe ale zastanawia mnie co to mogło byc, lekarza mam dopiero przed nastepną chemia wtedy zadam mu to pytanie ,.a teraz pytam Was dziewczynki może ktoras też tak miała.Napiszcie.
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 01-06-2012 - 20:42:30 przez Al_la. |
Al_la (offline) |
Post #2 08-09-2011 - 12:12:10 |
k/Warszawy |
Może chemia poruszyła coś, co Ci siedziało w zatokach od dawna.
Mnie po pierwszej chemii bardzo bolała głowa po prawej stronie czoła. Wcześniej miałam tam gronkowca złocistego. Teraz nie mam. Może go chemia zamordowała W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
agula615 (offline) |
Post #5 14-01-2013 - 14:46:06 |
Wroclaw |
zdecydwania sie zgadzam, to efekt chemii chyba dosyc typowy. ja przy taxolo wiele razy milam przeboje z ztaokami. w moim przpadku odrotnie. wczesniej nie mialam problemu z zatokami, a po taxolo, byle katar i juz zapalenie zatok.
ale taki "efekt uboczy" taxolo jest dosyc czesty. w kazydm razie bym abslutnie nie martwila sie takim czyms, teraz po calym zebranym doswidczeniu ! |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
661
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024