Urodziny Amazonki.Net 
b_angel (offline) |
Post #1 23-08-2012 - 22:39:51 |
radom |
![]() Jak słusznie madzia61 przypomniała dzisiaj nasz Portal obchodzi siódme urodziny ![]() oby to była szczęśliwa siódemka ![]() a dla przypomnienia wątek urodzinowy z poprzedniego forum: [archiwum2.amazonki.net] . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... ![]() Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 11-01-2017 - 19:55:00 przez myszka. |
asiorekl123 (offline) |
Post #6 24-08-2012 - 07:00:01 |
Gniezno |
--- () --- () --- ()
…………… || -— || — || — || ………… .{*~*~*~*~*~*~*} ………@@@@@@@@@@@@@ …… { ~*~*~*~****~*~*~*~ } … . @@@@@@@@@@@@@@@ … .{*~*~*~* 100 LAT;;; *~*~*~*} …{ *~*~ * 100 LAT 100 LAT ~*~* } …{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ } …@@@@@@@@@@@@@@@@@ ……………… … )---------( ………… ____ ,-----------, ___ …… … /_________________\ •.¸¸ ¸¤°» ZYCZE ____(—`'•.¸¸¸¤°» NAM ________(—`'•.¸¸¸¤°» W ____________(—`'•.¸¸¸¤°» DNIU ________________(—`'•.¸¸¸¤°» __________________URODZIN _ ________________(—`'•.¸¸¸¤°» ¦ _________________(—`'•.¸¸¸¤°» WSZYSTKIEGO ____________(—`'•.¸¸¸¤°» NAJLEPSZEGO ________(—`'•.¸¸¸¤°»ZDROWIA ____(—`'•.¸¸¸¤°» SZCZESCIA (—`'•.¸¸¸¤°» POMYSLNOSCI!!! ´¨¨)) -:¦:- ¸.•´ .•´¨¨)) ((¸¸.•´ .•´ -:¦:- . _____$$$$$$$ _____$$$$$$$ _____$_____$ _____$_____$__ _____$_____ $______ZA NASZE ZDROWIE ____$______ $_______$$$$$$$$$$ ___$________ $_______$__° °__$ __$ Wszystkiego $_____ _$_°__$ __$___________ $________$ $ __$ najlepszego__$________ $_ __$___________ $__ ______ $ __$___________ $_________$_ __$___________ $_________$_ __$$$$$$$$$$$$$$_____$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ![]() Żyję w sposób dyskretny i kulturalny aczkolwiek sprawny i obiektywny ![]() |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #14 25-08-2012 - 16:12:26 |
|
Wooow!
Najlepszego ![]() A z mojej strony Dziękuję że jesteście ![]() |
Al_la (offline) |
Post #17 26-08-2012 - 19:36:30 |
k/Warszawy |
Przypomnę cytat z wątku jubileuszowego II forum, do którego link wkleiła w pierwszym poście b_angel:
Jako ciekawostkę przypomnę w jakiej kolejności i z jakimi numerkami rejestrowały się pierwsze osoby, które są nadal użytkownikami forum: 5 - Daisy, 11 - IzaG, 14 - Maja048, 19 - Ana, 29 - Kris, 36 - mag_dag, 45 - Jolar, 56 - Baba Jaga, 72 - Parabola, 79 - babcia ola, 94 - akwe, 96 - Selena, 103 - Al_la, 104 - Kachna, 115 - b.angel, 118 - Lidka28. "I co nam zostało z tych lat?" "Najstarszym" użytkownikiem nadal aktywnym jest Maja048 ![]() ![]() A pozostali z wymienionej grupy to: Kris, mag_dag, Jolar, Baba Jaga, Parabola, Selena (Helena), Al_la, Kachna, b_angel. Stara wiara ![]() Życzę użytkownikom forum dużo zdrowych, radosnych dni i wszystkiego, co najlepsze i najpiękniejsze ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Monia_Lissa (offline) |
Post #24 31-08-2012 - 11:51:29 |
blisko Gliwic |
Wszystkiego najlepszego dla całego forum
![]() ![]() |
b_angel (offline) |
Post #26 01-09-2012 - 09:37:40 |
radom |
no właśnie ![]() a dzisiaj jakoś się nikomu nawet powspominać nie chce ![]() a latek przybyło , to wspominek też pewnikiem ...... . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... ![]() |
Al_la (offline) |
Post #27 01-09-2012 - 11:11:47 |
k/Warszawy |
Dziś przeczytałam post agawy i poleciałam do wspomnieniowego wątku na II forum.
Spłakałam się jak bóbr. Szkoda, że tej atmosfery już nie ma, że nie potrafimy cieszyć się z forum, że coraz mniej zaglądamy... ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
ToJa (offline) |
Post #30 01-09-2012 - 17:00:34 |
|
noooooo mi się chce ![]() ![]() Stronę amazonki.net znalazłam gdy po raz pierwszy w Internecie zaczęłam szukać informacji o raku (kwiecień 2008r). Literki z wiśniowej strony łykałam jak najlepsze na świecie lody czekoladowe. Po operacji (maj 2008r) ponownie odszukałam stronę, ale tym razem zainteresowało mnie forum i opowieści dziewczyn. Jestem stadnym ssakiem dlatego też zgromadzenie tylu dziewczyn w jednym miejscu bardzo mi odpowiadało, tym bardziej, że nie trzeba było z domku się ruszać, aby poczytać ich historie. Z niektórymi z nich komunikowałam się na gg lub skypie, bo nijak nie udawało mi się napisać na forum. Tak poznałam wirtualnie kalinkę (nie pisze już na naszym forum) i b.angel, której do końca życia będę wdzięczna za odpowiedzi i informacje o moim raczku, wynikach i leczeniu. Wreszcie przyszedł dzień kiedy napisałam pierwszy post , no i stało się – uzależniłam się od forum całkowicie. W czasie leczenia miałam dużo wolnego czasu, spędzałam go najczęściej na forum. Przeczytałam forum nr 2 od deski do deski, cofnęłam się do forum nr 1, które też machnęłam jak najlepsze czytadło. Były dni kiedy rodzina pukała się w czółko patrząc jak zaśmiewam się do łez, albo wycieram szmatką opluty monitor (posty baby jagi). Były jednak też takie dni, kiedy łzy spływały mi po policzkach i przez wiele dni nie umiałam dojść do siebie. I obojętnie czy znałam odchodzących z reala czy tylko wirtualnie, ból był podobny. Pierwszą dziewczyną, którą poznałam w realu była Pyrunia, chwilę po niej danka58. Dzisiaj znam już większość forumowych dziewczyn (oczywiście z tych, które logują się częściej niż raz w roku ![]() Ale po co ja Wam to piszę, przecież Wy o tym bardzo dobrze wiecie ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 01-09-2012 - 17:02:07 przez ToJa. |