Urodziny Amazonki.Net prezent

Wysłane przez b_angel 

Baba Jaga (offline)

Post #1

24-08-2015 - 06:36:26

Jagolandia 

Alu krzaczorka magnolii Ci przytargałam hura ....uffff się zmęczyłam
co tu pisać, za całokształt papabuzki

domeczek mi zostaw, bo gdzie się podzieję? duży uśmiech

danka58 (offline)

Post #2

24-08-2015 - 08:25:05

k/Gniezna 

Dziękuję Szpakowi i Myszce że założyli to forum i wszystkim pozostalym, którzy je współprowadzili. Bezcenna kopalnia wiedzy. Cieszę się, że tu trafilam. Wszystkiego naaajlepszegobuzki Mi za rok minie dyszka na forumurodziny

W życiu piękne są tylko chwile i dla tych chwil warto żyć.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-08-2015 - 08:27:00 przez danka58.

Al_la (offline)

Post #3

24-08-2015 - 08:45:36

k/Warszawy 

Babo, dziękuję za krzaczorka. Wiesz co ja kocham serce

Ale....
Czuję się bardzo niezręcznie, że jestem tu tak wywyższana. Nie stawiajcie mnie na piedestale, bo z niego można spać i się potłuc. Ja sobie wolę siedzieć na samym dole....a nawet się położyć duży uśmiech
Niczego szczególnego nie robię. Staram się tylko odpowiadać na pytania - jeśli znam odpowiedź lub wydaje mi się, że znam przewraca_oczy
A jestem z Wami długo i dużo....długo bo nie mam w zwyczaju opuszczać przyjaciół w potrzebie, a dużo bom zakotwiczona w domu, więc mam czas duży uśmiech

Dziękuję za wszystkie laurki serce , ale naprawdę nie zasłużyłam wstydniś

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

Maja048 (offline)

Post #4

24-08-2015 - 10:11:48

Wronki 

ira
Kocham Maję buziak
Też Cię kocham....buziak
Ja nawet nie miałam pojęcia,ze to już 10 lat...no ale ja przecież 11 lat po operacji...Oj pamiętam pierwsze forum...moje pierwsze kroki w necie...nie mówiąc o kolejnych rejestracjach na forum nr 2 i 3...Gdyby nie Ala to mnie by tutaj nie było, nie ogarniałam zmian...
A te NASZE spotkania w realu...Sabaty, Stary Browar, WCO...Częstochowa...
No to jak się uprzemy to jeszcze wiele takich rocznic będziemy tutaj obchodzić różeróżeróżeróżeróżeróżeróżeróżeróżeróżeserceserceserceserce

nutka (offline)

Post #5

24-08-2015 - 19:56:42

Aluniu, powtórzę za Babą - za całokształt. A oto przytargany bukiecik mniam

"W życiu nie chodzi o to, żeby przetrwać burzę, ale o to, żeby tańczyć w deszczu."
Richard Paul Evans
"... Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe."
Dennis Genpo Merzel

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-08-2015 - 19:57:46 przez nutka.

re_niula (offline)

Post #6

24-08-2015 - 20:00:14

Bytom 

Gratulacje i podziękowanie za to że jesteście i wspieracie nas urodzinysercebuzki

Al_la (offline)

Post #7

24-08-2015 - 20:15:52

k/Warszawy 

Nutko, dzięki. Jaki cudny duży uśmiech mniam

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

Jolar (offline)

Post #8

24-08-2015 - 21:26:36

niedaleko Warszawy 

róże

Bywało różnie..., ale ważne,że przetrwało wszystko tyle lat....

By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało,
byście zawsze byli zdrowi,
by problemy były z głowy,
by się wiodło znakomicie.
by wesołe było życie!!!!

Wszystkim Adminom te życzenia !!!!!!!!serce

" Nie daj się ludzie niech swoje myślą...
Nie daj się z diabłem do piekła wyślą...
Nie daj się warto być zawsze tylko sobą..."

danuśka1 (offline)

Post #9

25-08-2015 - 15:04:03

Dziękuję, że jesteście,że byliście i mam nadzieję że jeszcze długo będziecie.

Wszystkiego najlepszego !

kesy (offline)

Post #10

25-08-2015 - 17:35:29

Starogard-Gdański  

Myszko Szpaku,dziękuję za ten portal.serce..Ali ukłony za to że czuwa nad Nami.serce
Wam Wszystkim że jesteście.serce

piessercekot Oni też czują ból

izunka78 (offline)

Post #11

25-08-2015 - 21:22:49

Białystok 

Dołączam się z radością do wielkiego toastu drink.gif DZIĘKUJĘ ŻE JESTEŚCIE !!! ok

Ewa46 (offline)

Post #12

26-08-2015 - 08:30:57

Szczecin 

Dziękuję że jesteście!!!!kwiatek Bez Was nie dała bym rady przejść przez to piekło serceserce Bądźcie z nami na zawsze !!!!!!

asiorekl123 (offline)

Post #13

28-08-2015 - 15:05:39

Gniezno 

Dziękujemy serceserceserce

prezent

Żyję w sposób dyskretny i kulturalny aczkolwiek sprawny i obiektywny smiling smiley

grazyna1810 (offline)

Post #14

28-08-2015 - 19:27:13

Dziękuje za wsparcie i wszystkiego naj róże

baniula (offline)

Post #15

28-08-2015 - 20:39:29

LESZNO 

Serdecznie dziękuję twórcom , współzałożycielom i wolontariuszkom, za to co robią , za poświęcony czas i zaangażowanie w pomoc drugiemu człowiekowi, za to miejsce do którego wracam z powagą, radością i szacunkiem: D Z I Ę K U J Ę

Na forum od 21 stycznia 2006 roku

bozena_stanczyk (offline)

Post #16

31-08-2015 - 10:15:03

Tomaszów Mazowiecki 

Wielkie dzięki za to ,ze jesteścieróże duuuużo sukcesów w dalszej pracy i w życiu osobistym dla całej ekipy forumurodzinyserce

blue76 (offline)

Post #17

01-09-2015 - 14:54:56

Czaplinek 

serce

Kocham cię życie!...uparcie i skrycie...och życie kocham cię! kocham cię nad życie! ...

andzia73 (offline)

Post #18

14-09-2015 - 21:30:42

Gdańsk 

Szpaku ,myszko i ja bardzo spóźniona, ale poprostu dziekuję buzkisercekwiatek stworzyliscie coś cudownego, to coś co trzyma w pionie w najgorszych chwilach życia i za to ukłony dla Was..treba mieć wielkie serce aby tak sie poświęcaćserceJa troszku wyskoczyłam z tego miejsca ,ale zawsze jestem z Wami..buziakbuzkiserceAluniu Ty wiesz że zasłuzone podziekowania dla Ciebiesercebuziak
Kolejnych lat dla Naszego forum

haniam62 (offline)

Post #19

30-09-2015 - 12:32:54

łęczna 

Serdecznie gratulacje i podziękowaniaurodziny

pociesza

xiouken (online)

Post #21

01-10-2024 - 03:18:07

xiouken (online)

Post #22

06-11-2024 - 01:05:33

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru
geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru
halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru
hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru
kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru
knowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru
laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.ru
lasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.runameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.ru
navelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ru
onesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ru
quasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.ru
recessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ru
scarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.ru
tacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkas
ultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 708
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024