Urodziny Amazonki.Net
danka58 (offline) |
Post #2 24-08-2015 - 08:25:05 |
k/Gniezna |
Dziękuję Szpakowi i Myszce że założyli to forum i wszystkim pozostalym, którzy je współprowadzili. Bezcenna kopalnia wiedzy. Cieszę się, że tu trafilam. Wszystkiego naaajlepszego Mi za rok minie dyszka na forum
W życiu piękne są tylko chwile i dla tych chwil warto żyć. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-08-2015 - 08:27:00 przez danka58. |
Al_la (offline) |
Post #3 24-08-2015 - 08:45:36 |
k/Warszawy |
Babo, dziękuję za krzaczorka. Wiesz co ja kocham
Ale.... Czuję się bardzo niezręcznie, że jestem tu tak wywyższana. Nie stawiajcie mnie na piedestale, bo z niego można spać i się potłuc. Ja sobie wolę siedzieć na samym dole....a nawet się położyć Niczego szczególnego nie robię. Staram się tylko odpowiadać na pytania - jeśli znam odpowiedź lub wydaje mi się, że znam A jestem z Wami długo i dużo....długo bo nie mam w zwyczaju opuszczać przyjaciół w potrzebie, a dużo bom zakotwiczona w domu, więc mam czas Dziękuję za wszystkie laurki , ale naprawdę nie zasłużyłam W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Maja048 (offline) |
Post #4 24-08-2015 - 10:11:48 |
Wronki |
Też Cię kocham.... Ja nawet nie miałam pojęcia,ze to już 10 lat...no ale ja przecież 11 lat po operacji...Oj pamiętam pierwsze forum...moje pierwsze kroki w necie...nie mówiąc o kolejnych rejestracjach na forum nr 2 i 3...Gdyby nie Ala to mnie by tutaj nie było, nie ogarniałam zmian... A te NASZE spotkania w realu...Sabaty, Stary Browar, WCO...Częstochowa... No to jak się uprzemy to jeszcze wiele takich rocznic będziemy tutaj obchodzić |
nutka (offline) |
Post #5 24-08-2015 - 19:56:42 |
|
Aluniu, powtórzę za Babą - za całokształt. A oto przytargany bukiecik
"W życiu nie chodzi o to, żeby przetrwać burzę, ale o to, żeby tańczyć w deszczu." Richard Paul Evans "... Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." Dennis Genpo Merzel Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-08-2015 - 19:57:46 przez nutka. |
Jolar (offline) |
Post #8 24-08-2015 - 21:26:36 |
niedaleko Warszawy |
Bywało różnie..., ale ważne,że przetrwało wszystko tyle lat.... By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie. by wesołe było życie!!!! Wszystkim Adminom te życzenia !!!!!!!! " Nie daj się ludzie niech swoje myślą... Nie daj się z diabłem do piekła wyślą... Nie daj się warto być zawsze tylko sobą..." |
asiorekl123 (offline) |
Post #13 28-08-2015 - 15:05:39 |
Gniezno |
|
grazyna1810 (offline) |
Post #14 28-08-2015 - 19:27:13 |
|
Dziękuje za wsparcie i wszystkiego naj
|
bozena_stanczyk (offline) |
Post #16 31-08-2015 - 10:15:03 |
Tomaszów Mazowiecki |
Wielkie dzięki za to ,ze jesteście duuuużo sukcesów w dalszej pracy i w życiu osobistym dla całej ekipy forum
|
andzia73 (offline) |
Post #18 14-09-2015 - 21:30:42 |
Gdańsk |
Szpaku ,myszko i ja bardzo spóźniona, ale poprostu dziekuję stworzyliscie coś cudownego, to coś co trzyma w pionie w najgorszych chwilach życia i za to ukłony dla Was..treba mieć wielkie serce aby tak sie poświęcaćJa troszku wyskoczyłam z tego miejsca ,ale zawsze jestem z Wami..Aluniu Ty wiesz że zasłuzone podziekowania dla Ciebie
Kolejnych lat dla Naszego forum |