Urodziny Amazonki.Net
b_angel (offline) |
Post #1 23-08-2012 - 22:39:51 |
radom |
Jak słusznie madzia61 przypomniała dzisiaj nasz Portal obchodzi siódme urodziny oby to była szczęśliwa siódemka a dla przypomnienia wątek urodzinowy z poprzedniego forum: [archiwum2.amazonki.net] . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 11-01-2017 - 19:55:00 przez myszka. |
asiorekl123 (offline) |
Post #6 24-08-2012 - 07:00:01 |
Gniezno |
--- () --- () --- ()
…………… || -— || — || — || ………… .{*~*~*~*~*~*~*} ………@@@@@@@@@@@@@ …… { ~*~*~*~****~*~*~*~ } … . @@@@@@@@@@@@@@@ … .{*~*~*~* 100 LAT;;; *~*~*~*} …{ *~*~ * 100 LAT 100 LAT ~*~* } …{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ } …@@@@@@@@@@@@@@@@@ ……………… … )---------( ………… ____ ,-----------, ___ …… … /_________________\ •.¸¸ ¸¤°» ZYCZE ____(—`'•.¸¸¸¤°» NAM ________(—`'•.¸¸¸¤°» W ____________(—`'•.¸¸¸¤°» DNIU ________________(—`'•.¸¸¸¤°» __________________URODZIN _ ________________(—`'•.¸¸¸¤°» ¦ _________________(—`'•.¸¸¸¤°» WSZYSTKIEGO ____________(—`'•.¸¸¸¤°» NAJLEPSZEGO ________(—`'•.¸¸¸¤°»ZDROWIA ____(—`'•.¸¸¸¤°» SZCZESCIA (—`'•.¸¸¸¤°» POMYSLNOSCI!!! ´¨¨)) -:¦:- ¸.•´ .•´¨¨)) ((¸¸.•´ .•´ -:¦:- . _____$$$$$$$ _____$$$$$$$ _____$_____$ _____$_____$__ _____$_____ $______ZA NASZE ZDROWIE ____$______ $_______$$$$$$$$$$ ___$________ $_______$__° °__$ __$ Wszystkiego $_____ _$_°__$ __$___________ $________$ $ __$ najlepszego__$________ $_ __$___________ $__ ______ $ __$___________ $_________$_ __$___________ $_________$_ __$$$$$$$$$$$$$$_____$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Żyję w sposób dyskretny i kulturalny aczkolwiek sprawny i obiektywny |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #14 25-08-2012 - 16:12:26 |
|
Wooow!
Najlepszego A z mojej strony Dziękuję że jesteście |
Al_la (offline) |
Post #17 26-08-2012 - 19:36:30 |
k/Warszawy |
Przypomnę cytat z wątku jubileuszowego II forum, do którego link wkleiła w pierwszym poście b_angel:
Jako ciekawostkę przypomnę w jakiej kolejności i z jakimi numerkami rejestrowały się pierwsze osoby, które są nadal użytkownikami forum: 5 - Daisy, 11 - IzaG, 14 - Maja048, 19 - Ana, 29 - Kris, 36 - mag_dag, 45 - Jolar, 56 - Baba Jaga, 72 - Parabola, 79 - babcia ola, 94 - akwe, 96 - Selena, 103 - Al_la, 104 - Kachna, 115 - b.angel, 118 - Lidka28. "I co nam zostało z tych lat?" "Najstarszym" użytkownikiem nadal aktywnym jest Maja048 A pozostali z wymienionej grupy to: Kris, mag_dag, Jolar, Baba Jaga, Parabola, Selena (Helena), Al_la, Kachna, b_angel. Stara wiara Życzę użytkownikom forum dużo zdrowych, radosnych dni i wszystkiego, co najlepsze i najpiękniejsze W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Monia_Lissa (offline) |
Post #24 31-08-2012 - 11:51:29 |
blisko Gliwic |
Wszystkiego najlepszego dla całego forum
|
b_angel (offline) |
Post #26 01-09-2012 - 09:37:40 |
radom |
no właśnie a dzisiaj jakoś się nikomu nawet powspominać nie chce a latek przybyło , to wspominek też pewnikiem ...... . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... |
Al_la (offline) |
Post #27 01-09-2012 - 11:11:47 |
k/Warszawy |
Dziś przeczytałam post agawy i poleciałam do wspomnieniowego wątku na II forum.
Spłakałam się jak bóbr. Szkoda, że tej atmosfery już nie ma, że nie potrafimy cieszyć się z forum, że coraz mniej zaglądamy... W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
ToJa (offline) |
Post #30 01-09-2012 - 17:00:34 |
|
noooooo mi się chce , ale postaram się króciutko, bo gdybym chciała naprawdę powspominać, to musiałabym forumową telenowelę typu brazylijskiego zapodać Stronę amazonki.net znalazłam gdy po raz pierwszy w Internecie zaczęłam szukać informacji o raku (kwiecień 2008r). Literki z wiśniowej strony łykałam jak najlepsze na świecie lody czekoladowe. Po operacji (maj 2008r) ponownie odszukałam stronę, ale tym razem zainteresowało mnie forum i opowieści dziewczyn. Jestem stadnym ssakiem dlatego też zgromadzenie tylu dziewczyn w jednym miejscu bardzo mi odpowiadało, tym bardziej, że nie trzeba było z domku się ruszać, aby poczytać ich historie. Z niektórymi z nich komunikowałam się na gg lub skypie, bo nijak nie udawało mi się napisać na forum. Tak poznałam wirtualnie kalinkę (nie pisze już na naszym forum) i b.angel, której do końca życia będę wdzięczna za odpowiedzi i informacje o moim raczku, wynikach i leczeniu. Wreszcie przyszedł dzień kiedy napisałam pierwszy post , no i stało się – uzależniłam się od forum całkowicie. W czasie leczenia miałam dużo wolnego czasu, spędzałam go najczęściej na forum. Przeczytałam forum nr 2 od deski do deski, cofnęłam się do forum nr 1, które też machnęłam jak najlepsze czytadło. Były dni kiedy rodzina pukała się w czółko patrząc jak zaśmiewam się do łez, albo wycieram szmatką opluty monitor (posty baby jagi). Były jednak też takie dni, kiedy łzy spływały mi po policzkach i przez wiele dni nie umiałam dojść do siebie. I obojętnie czy znałam odchodzących z reala czy tylko wirtualnie, ból był podobny. Pierwszą dziewczyną, którą poznałam w realu była Pyrunia, chwilę po niej danka58. Dzisiaj znam już większość forumowych dziewczyn (oczywiście z tych, które logują się częściej niż raz w roku ). Bywam na sabatach, jedno, czy wielodniowych spotkaniach, warsztatach – wszędzie tam są nasze dziewczyny. Dziewczyny, które tworzą to forum. Forum zupełnie inne niż wszystkie fora w Internecie. To tutaj znajdujemy wsparcie, tutaj sobie pomagamy, trzymamy kciuki. Tutaj śmiejemy się do rozpuku. Tutaj wycieramy sobie wzajemnie łzy. Często nasze zapatrywania na pewne sprawy się różnią, mamy inne zdania, których bronimy do upadłego. Ale gdy przychodzi czas, ten czas, gdy trzeba stanąć murem, każda z nas jest jak cegiełka, która tworzy ten mur. Ale po co ja Wam to piszę, przecież Wy o tym bardzo dobrze wiecie Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 01-09-2012 - 17:02:07 przez ToJa. |