Urodziny Amazonki.Net 
Janina.S (offline) |
Post #1 01-09-2012 - 17:45:22 |
widły Soły i Wisły |
Wiemy , Tojeczko , wiemy ale z przyjemnoscią czytamy bo tak ładnie napisałaś i domyślam się że nie tylko ja ale wiele z nas
podpisuje się pod Twoimi niebieskimi literkami - ależ wspomnienia - piękne . ..a ja tylko 3 m-ce młodsza od tego naszego , wspaniałego , najlepszego i najpotrzebniejszego forum. sto lat i troszke więcej ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
kesy (offline) |
Post #3 02-09-2012 - 22:30:54 |
Starogard-Gdański |
Tak.. ja też wspominam... kiedy pierwszy raz znalazłam to forum...nawet nie pamiętam jak go znalazłam...widocznie coś albo ktoś mnie poprowadził..byłam kompletnie zielona...wiem że sporo osób podpowiadało mi jak mam odnalezć się na forum...napewno zapamiętałam...kolorowe duże literki Magdag i Tojki...miałam wielkiego doła...i z czasem dotarło do mnie że tu mogę znalezć pomoc...zwłaszcz psychiczną..bo wtedy była mi bardzo potrzebna... w Pazdzierniku bedę obchodziła 4 lat od operacji...poznałam wiele osób na forum... potem poznałam moje koleżanki...z Pomorza...a w Maju w Ciechu..dokonałam odkryćia...jacy naprawdę jesteśćie...jadąc pierwszy raz na sabat..byłam pełna obaw...jak zostanę przyjęta...Wy śię od tylu lat znacie...po zatym mój wiek...ale byłam mile zaskoczona...poczułam śię jak byśmy Wszystkie znały się od dawna...no i tak się dobrze poczułam...że może troszku aż za bardzo.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
agawa (offline) |
Post #4 03-09-2012 - 16:09:45 |
okolice |
Ja też wspomnę...
Prawie 4 lata temu. Diagnoza. Szok. I poszukiwanie informacji. Pamiętam wklepaną wujkowi gogle frazę: jak żyć bez piersi? I wyświetla się forum. Pisze pierwszy post. I nagle.... zostaję zalana falą odpowiedzi. A mnie zalewa wzruszenie. Pokochałam Was od razu. Dzięki Wam wszystko było łatwiejsze, bo z nadzieją. I z przekonaniem, ze nie ja jedna z jedną. Że da się żyć. I to jak! |
justyna81 (offline) |
Post #5 28-12-2012 - 19:11:32 |
|
Teraz sobie weszłam na stare forum powspominać i wychodzi na to, że też dołączyłam prawie 4 lata temu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Życzę wielu kolejnych 7-demek ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 28-12-2012 - 19:17:41 przez justyna81. |
Jolar (offline) |
Post #6 17-02-2013 - 19:50:50 |
niedaleko Warszawy |
" Wszystkim Amazonkom z okazji rocznicowej wiele szczęścia... zdrówka i spełnienia wszelkich marzeń....
Nic o nas bez nas .....!!! " " Nie daj się ludzie niech swoje myślą... Nie daj się z diabłem do piekła wyślą... Nie daj się warto być zawsze tylko sobą..." |
Al_la (offline) |
Post #8 23-08-2014 - 17:09:52 |
k/Warszawy |
Dziś nasz portal obchodzi 9. urodziny. Myślałam, że Szpaku z jakimś ogromniastym tortem przybędzie, a tu cisza...nikt nie świętuje
![]() Nie jestem na portalu od początku, tzn. od 23 sierpnia (przybyłam 13 listopada), ale i tak dość długo, żeby mieć co wspominać. A jest naprawdę wiele wspomnień, przede wszystkich tych dobrych, które spowodowały, że forum zajmuje znaczące miejsce w moim życiu ![]() Życzę nam wszystkim przede wszystkim zdrowia, a nowym osobom, które tak licznie do nas dołączają życzę, żeby znalazły na portalu to, co im najbardziej potrzebne ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
mea (offline) |
Post #9 23-08-2014 - 17:20:22 |
Piaseczno |
Tym bardziej zapamiętam, tę datę, bo to i moje urodziny
![]() ![]() ![]() ![]() Ale teraz, po najgorszym momencie mojego życia, jestem bogatsza o grono wspaniałych osób, bez których nie wyobrażam sobie już życia ![]() ![]() ![]() With or without you... |
danuśka1 (offline) |
Post #10 23-08-2014 - 17:49:59 |
|
Jesteście Wielcy. Bardzo Wam dziękuję właśnie za to że jesteście, że radzicie, podtrzymujecie na duchu i opieprzacie. I ja życzę wszystkim zdrowia i dużo powodów do radości.
Szpakowi, Myszce i wszystkim, którzy dbaja aby forum działało i Al li dzięki której nie można się pogubić także dziękuję i życzę samych szczęśliwych dni. ![]() ![]() ![]() |
nutka (offline) |
Post #13 23-08-2014 - 18:49:00 |
|
Ogromne podziękowania dla twórców i opiekunów tego forum
![]() Życzę Wam tradycyjnie dużo zdrowia, szczęścia i miłości ![]() Życzę również cierpliwości i wytrwałości, byście nie ustawali w tym co robicie ![]() Pomoc jaką dajecie Wy i Użytkownicy forum jest bezcenna ![]() Kocham Was ![]() 100 lat Całej Społeczności Forum ![]() "W życiu nie chodzi o to, żeby przetrwać burzę, ale o to, żeby tańczyć w deszczu." Richard Paul Evans "... Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." Dennis Genpo Merzel |
Szpaku (offline) |
Post #14 23-08-2014 - 19:51:58 |
Poznań |
Alla ja cały czas siedzę w kuchni
![]() Niestety efekty mojej pracy są bardzo mizerne. Chyba ten przepis jest jakiś zły ![]() Ale może jeszcze się uda ![]() Swoją drogą czas tak leci. Na 10-lecie trzeba będzie jakąś większą imprezkę wymyślić ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 23-08-2014 - 19:54:27 przez Szpaku. |
Krynia58 (offline) |
Post #15 23-08-2014 - 20:05:01 |
Warszawa |
![]() ![]() ![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
myszka (offline) |
Post #16 23-08-2014 - 20:07:13 |
Poznań |
a było to tak wstał rano i mówi, że dla każdego użytkownika zrobi takie coś : ![]() potem spojrzał na liczbę zarejestrowanych i stwierdził, że do 10 urodzin nie da rady ![]() więc mówię, że może torcik jaki...no i zrobił: ![]() a ja na to: Szpakuuuuuuuu no jak to taki !!!!! różowy ma być... wiec Szpak z powrotem do kuchni ... i zrobił o takie cacko ![]() ![]() piękny co??? a jaki smaczny...częstujcie się ![]() ![]() ![]() Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... ![]() Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 23-08-2014 - 20:22:47 przez myszka. |
Gizi (offline) |
Post #18 23-08-2014 - 20:22:38 |
Warszawa |
W miarę bycia na forum zmienia się stosunek do niego. Na początku jest źródłem informacji, w miarę upływu czasu to się zmienia. Poszczególne osoby stają się rozpoznawalne, zawiązują się przyjaźnie. One są wyjątkowe, bo oparte na porządnym fundamencie. Wyciągałyście mnie za uszy z dołków, pocieszałyście, uspokajałyście i doradzałyście. Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję. Alu pozdrowienia i dziękuję za kierowanie na właściwe wątki. Znalazłam Amazonkowy świat. ![]() Osiągnięcie celu jest punktem startowym do osiągnięcia kolejnego. |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #19 23-08-2014 - 21:28:19 |
Tomaszów Mazowiecki |
Gratulacje i dalszej owocnej pracy
![]() |
Helena (offline) |
Post #28 24-08-2014 - 11:09:17 |
|
Wszystkiego najlepszego dla całego Forum...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tort pięknie wyglada i jest przepyszny... ![]() ![]() Z chwilą gdy decydujesz się stawić czoło problemom, przekonujesz się, że możesz więcej, niż ci się zdawało. Paulo Coelho |
dziubas (offline) |
Post #30 24-08-2014 - 11:46:10 |
Gdańsk |
Myszko, Szpaku, Alu! Ja tez chce wyrazić ogromna wdziecznośc za powstanie i funkcjonowanie forum!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |