Urodziny Amazonki.Net prezent

Wysłane przez b_angel 

Janina.S (offline)

Post #1

01-09-2012 - 17:45:22

widły Soły i Wisły 

Wiemy , Tojeczko , wiemy ale z przyjemnoscią czytamy bo tak ładnie napisałaś i domyślam się że nie tylko ja ale wiele z nas
podpisuje się pod Twoimi niebieskimi literkami - ależ wspomnienia - piękne .

..a ja tylko 3 m-ce młodsza od tego naszego , wspaniałego , najlepszego i najpotrzebniejszego forum.

sto lat i troszke więcej róże

.....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać
....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.
...

Baba Jaga (offline)

Post #2

01-09-2012 - 18:04:44

Jagolandia 

Tojka, po order przybiegłam truchcikiem .... klatę prężę .... dawaj ! chichot

Jaga_skromnisia

Zdrowia i pięknych przyjaźni na kolejne lata Dziewczyny !!

kesy (offline)

Post #3

02-09-2012 - 22:30:54

Starogard-Gdański  

Tak.. ja też wspominam... kiedy pierwszy raz znalazłam to forum...nawet nie pamiętam jak go znalazłam...widocznie coś albo ktoś mnie poprowadził..byłam kompletnie zielona...wiem że sporo osób podpowiadało mi jak mam odnalezć się na forum...napewno zapamiętałam...kolorowe duże literki Magdag i Tojki...miałam wielkiego doła...i z czasem dotarło do mnie że tu mogę znalezć pomoc...zwłaszcz psychiczną..bo wtedy była mi bardzo potrzebna... w Pazdzierniku bedę obchodziła 4 lat od operacji...poznałam wiele osób na forum... potem poznałam moje koleżanki...z Pomorza...a w Maju w Ciechu..dokonałam odkryćia...jacy naprawdę jesteśćie...jadąc pierwszy raz na sabat..byłam pełna obaw...jak zostanę przyjęta...Wy śię od tylu lat znacie...po zatym mój wiek...ale byłam mile zaskoczona...poczułam śię jak byśmy Wszystkie znały się od dawna...no i tak się dobrze poczułam...że może troszku aż za bardzo.myśli....zapomniałam o wieku...i dlatego już nie długo...ćieszę śię że znowu śię spotkamy...jesteście Wszystkie...kofaneserce

piessercekot Oni też czują ból

agawa (offline)

Post #4

03-09-2012 - 16:09:45

okolice 

Ja też wspomnę...

Prawie 4 lata temu. Diagnoza. Szok. I poszukiwanie informacji. Pamiętam wklepaną wujkowi gogle frazę: jak żyć bez piersi?
I wyświetla się forum.
Pisze pierwszy post. I nagle.... zostaję zalana falą odpowiedzi. A mnie zalewa wzruszenie.
Pokochałam Was od razu.
Dzięki Wam wszystko było łatwiejsze, bo z nadzieją. I z przekonaniem, ze nie ja jedna z jedną. Że da się żyć. I to jak!

justyna81 (offline)

Post #5

28-12-2012 - 19:11:32

Teraz sobie weszłam na stare forum powspominać i wychodzi na to, że też dołączyłam prawie 4 lata temu smiling smiley 31-12- 2008 smiling smiley Szybko zleciały te 4 latka smiling smiley Dziękuję wszystkim za wsparcie i ciepłe słowa smiling smiley za tą pozytywną atmosferę smiling smiley buziak serce

Życzę wielu kolejnych 7-demek smiling smiley

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 28-12-2012 - 19:17:41 przez justyna81.

Jolar (offline)

Post #6

17-02-2013 - 19:50:50

niedaleko Warszawy 

" Wszystkim Amazonkom z okazji rocznicowej wiele szczęścia... zdrówka i spełnienia wszelkich marzeń....
Nic o nas bez nas .....!!! "

" Nie daj się ludzie niech swoje myślą...
Nie daj się z diabłem do piekła wyślą...
Nie daj się warto być zawsze tylko sobą..."

b_angel (offline)

Post #7

08-04-2013 - 23:42:21

radom 

Jolar
Nic o nas bez nas .....!!! "

się_odpięło przewraca_oczy

. . . . . . . . . . . . . .

...na forum od 16 listopada 2005 ...

Al_la (offline)

Post #8

23-08-2014 - 17:09:52

k/Warszawy 

Dziś nasz portal obchodzi 9. urodziny. Myślałam, że Szpaku z jakimś ogromniastym tortem przybędzie, a tu cisza...nikt nie świętuje duży uśmiech

Nie jestem na portalu od początku, tzn. od 23 sierpnia (przybyłam 13 listopada), ale i tak dość długo, żeby mieć co wspominać.
A jest naprawdę wiele wspomnień, przede wszystkich tych dobrych, które spowodowały, że forum zajmuje znaczące miejsce w moim życiu uśmiech

Życzę nam wszystkim przede wszystkim zdrowia, a nowym osobom, które tak licznie do nas dołączają życzę, żeby znalazły na portalu to, co im najbardziej potrzebne serce

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

mea (offline)

Post #9

23-08-2014 - 17:20:22

Piaseczno 

Tym bardziej zapamiętam, tę datę, bo to i moje urodzinyserce Gdyby nie Wy kochani, nie wiem jak bym sobie poradziła z szokiem po diagnozie i jakbym przeszła całe to trudne leczenie. Dlatego z całego serca dziękujęserceserceserce
Ale teraz, po najgorszym momencie mojego życia, jestem bogatsza o grono wspaniałych osób, bez których nie wyobrażam sobie już życiaserceserceserce

With or without you...

danuśka1 (offline)

Post #10

23-08-2014 - 17:49:59

Jesteście Wielcy. Bardzo Wam dziękuję właśnie za to że jesteście, że radzicie, podtrzymujecie na duchu i opieprzacie. I ja życzę wszystkim zdrowia i dużo powodów do radości.

Szpakowi, Myszce i wszystkim, którzy dbaja aby forum działało i Al li dzięki której nie można się pogubić także dziękuję i życzę
samych szczęśliwych dni.

serceserceserce

Jolcia (offline)

Post #11

23-08-2014 - 17:59:50

minia511 (offline)

Post #12

23-08-2014 - 18:26:54

Będzin 

nutka (offline)

Post #13

23-08-2014 - 18:49:00

Ogromne podziękowania dla twórców i opiekunów tego forum kwiatek
Życzę Wam tradycyjnie dużo zdrowia, szczęścia i miłości serce
Życzę również cierpliwości i wytrwałości, byście nie ustawali w tym co robicie serce
Pomoc jaką dajecie Wy i Użytkownicy forum jest bezcenna serce
Kocham Was serce
100 lat Całej Społeczności Forum drink.gif

"W życiu nie chodzi o to, żeby przetrwać burzę, ale o to, żeby tańczyć w deszczu."
Richard Paul Evans
"... Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe."
Dennis Genpo Merzel

Szpaku (offline)

Post #14

23-08-2014 - 19:51:58

Poznań 

Alla ja cały czas siedzę w kuchni sad smiley
Niestety efekty mojej pracy są bardzo mizerne. Chyba ten przepis jest jakiś zły sad smiley
Ale może jeszcze się uda smiling smiley
Swoją drogą czas tak leci. Na 10-lecie trzeba będzie jakąś większą imprezkę wymyślić smiling smiley

...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO...

zapraszamy fotografia dziecięca poznań

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 23-08-2014 - 19:54:27 przez Szpaku.

Krynia58 (offline)

Post #15

23-08-2014 - 20:05:01

Warszawa 

serce Dziękuję za to że jesteście. Bądźmy razem jak najdłużej serce
drink.gif

Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna.
HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+
Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen

Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka.
K.I. Gałczyński

myszka (offline)

Post #16

23-08-2014 - 20:07:13

Poznań 

Oj tam zaraz mizerne...
a było to tak wstał rano i mówi, że dla każdego użytkownika zrobi takie coś :

potem spojrzał na liczbę zarejestrowanych i stwierdził, że do 10 urodzin nie da rady rotfl,
więc mówię, że może torcik jaki...no i zrobił:

a ja na to: Szpakuuuuuuuu no jak to taki !!!!! różowy ma być...
wiec Szpak z powrotem do kuchni ... i zrobił o takie cacko buzki:

piękny co??? a jaki smaczny...częstujcie się

serceA ja na tą dziewiąteczkę, życzę i Wam i Nam, żeby było jeszcze dużo dużo takich urodzin serce

Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz...serce

Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 23-08-2014 - 20:22:47 przez myszka.

iwciam (offline)

Post #17

23-08-2014 - 20:15:32

jejjjjj jakie pysznościmniam Dziękuję, że Jesteście kwiatekdrink.gif

Nie można życiu dodać dni, lecz można dniom dodać życia...

Gizi (offline)

Post #18

23-08-2014 - 20:22:38

Warszawa 

Ja też mam za co dziękować Twórcom Forum, osobom które tu codziennie ciężko pracują, doradzają i są.

W miarę bycia na forum zmienia się stosunek do niego. Na początku jest źródłem informacji, w miarę upływu czasu to się zmienia.

Poszczególne osoby stają się rozpoznawalne, zawiązują się przyjaźnie. One są wyjątkowe, bo oparte na porządnym fundamencie.

Wyciągałyście mnie za uszy z dołków, pocieszałyście, uspokajałyście i doradzałyście. Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję.

Alu pozdrowienia i dziękuję za kierowanie na właściwe wątki.

Znalazłam Amazonkowy świat.

Osiągnięcie celu jest punktem startowym do osiągnięcia kolejnego.

bozena_stanczyk (offline)

Post #19

23-08-2014 - 21:28:19

Tomaszów Mazowiecki 

Gratulacje i dalszej owocnej pracyróże

andzia73 (offline)

Post #20

23-08-2014 - 21:52:47

Gdańsk 

I ja dziekuję buzkiserceZa ten ogrom pracybuzkito forum też jest dla mnie wszystkimserce A bez Was nie ma mniesercebuzkiKocham WasserceNasze zdrówkodrink.gifbrawo

jolaxyz (offline)

Post #21

23-08-2014 - 22:26:31

k/Leszna 

Dziękuję za wszystko i wszystkim za to że jesteście.sercedrink.gif

Ci, którzy żyją nadzieją, widzą dalej.
Ci, co żyją miłością, widzą głębiej.
Ci, co żyją wiarą, widzą wszystko w innym świetle. (Lothar Zenetti)

Al_la (offline)

Post #22

23-08-2014 - 22:33:57

k/Warszawy 

Myszko, a kto Ci porwał jedną świeczkę? duży uśmiech

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

Grazyna S (offline)

Post #23

23-08-2014 - 23:01:50

Wszystkiego najlepszego dla całego forum róże

"nadzieja ma skrzydła,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów,
która nigdy nie ustaje,
a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury”

Emily Dickinson

dana23 (offline)

Post #24

24-08-2014 - 09:13:24

Gdańsk, Saarbruecken 

I ja bardzo dziękuję!!!

Baba Jaga (offline)

Post #25

24-08-2014 - 09:22:28

Jagolandia 

Ukłon dla Szpaka, Myszki i Ali kwiatekkwiatekkwiatek
Wszystkim Użytkownikom Forum życzę dużo zdowia i radości serce

kimi (offline)

Post #26

24-08-2014 - 10:22:37

kwiatekkwiatekkwiatekkwiatekkwiatekkwiatekkwiatekkwiatekkwiatek

małgonia (offline)

Post #27

24-08-2014 - 10:50:45

Niepołomice 

serceserceserceserceserce

Helena (offline)

Post #28

24-08-2014 - 11:09:17

Wszystkiego najlepszego dla całego Forum...buzki...gratuluję...kwiatek...jak ten czas szybko leci...myśli...9 lat temu miałam zdrowe oczy...myśli...a teraz już siwieje i niedługo będę ślepa od tego kompa...duży uśmiech..dziękuję za wszystko...buziak
Tort pięknie wyglada i jest przepyszny...duży uśmiech

Z chwilą gdy decydujesz się stawić czoło problemom, przekonujesz się, że możesz więcej, niż ci się zdawało.
Paulo Coelho

myszka (offline)

Post #29

24-08-2014 - 11:23:00

Poznań 

Al_la
Myszko, a kto Ci porwał jedną świeczkę? duży uśmiech

no jak to kto Szpaku...ale już mamrotfl

Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz...serce

dziubas (offline)

Post #30

24-08-2014 - 11:46:10

Gdańsk 

Myszko, Szpaku, Alu! Ja tez chce wyrazić ogromna wdziecznośc za powstanie i funkcjonowanie forum!
serceserceserceserce:różeróżeróżeróżeróżeróżeróżeróżeserceserceserceserce

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 798
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024