Dziś są Twoje imieniny...
Wysłane przez kicia
Anna_07 (offline) |
Post #1 23-06-2010 - 11:16:02 |
dwa rzuty beretem od Szczecina |
Alusiu niech nigdy nie zabraknie Ci ciepła i miłości najważniejszych osób w Twoim życiu - tych którzy są teraz i którzy będą...dużo zdrowia oraz cudownych chwil przeżywanych każdego dnia.
![]() Dostałam od losu skrzydła. Nie wiem czy to pożyczka, czy tak na zawsze ... ![]() |
Al_la (offline) |
Post #4 23-06-2010 - 18:47:24 |
k/Warszawy |
Dziękuję za życzenia i życzę wszystkiego, co najlepsze moim forumowym Imienniczkom
![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
ToJa (offline) |
Post #5 23-06-2010 - 19:11:21 |
|
Al_li złozyłam zyczenia w realu (wyściskałam Ja także)........ starczy jej
![]() Kociakowi wszystkiego co najlepsze zycze.........odwagi, wytrwałości, woli walki .............. zwycięstwa ......... no i głasków co niemiara i miseczki mleczka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wszystkim forumowym Alicjom.....wszystkiego.....wszystkiego co najlepsze ![]() |
danuta maria (offline) |
Post #8 24-06-2010 - 19:24:03 |
Włocławek |
Wszystkim Alom składam życzenia zdrowia, szczęścia i pomyślności.
![]() |
Janina.S (offline) |
Post #20 01-07-2010 - 16:40:45 |
widły Soły i Wisły |
Wszystkim Halinkom , Halusiom , Haleczkom - wszystkiego najlepszego
zdrowia , szczęscia i radości no i wielkiej miłości ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
479
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022