Dziś są Twoje Urodziny
karolina21 (offline) |
Post #1 04-06-2013 - 16:53:15 |
Strzelce Krajeńskie |
|
anija63 (offline) |
Post #2 04-06-2013 - 17:18:24 |
k Grudziadza |
Dziś jest taki dzień,
w którym smutki idą w cień a marzenia się spełniają i otuchy dodają. Każdy składa Ci życzenia: szczęścia, zdrowia, powodzenia. A ja życzę Ci miłości i radości oraz życia bez przykrości. Żeby każdy dzień był taki, w którym słonko daje znaki o wierności i miłości. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 04-06-2013 - 17:19:22 przez anija63. |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #7 28-05-2013 - 09:53:10 |
Tomaszów Mazowiecki |
Zdrówka i pogody duszka
|
asiorekl123 (offline) |
Post #24 30-05-2013 - 17:36:54 |
Gniezno |
W s z y s t k i e g o ♥ّۣۜ♥ّۣۜ
♥ّۣۜ N a j l e p s z e g o ♥ۣۜ ♥ّۣۜ W dniu urodzin ♥ّۣۜ .. życzę Ci od serca, .. by każda łza w oku .. miała smak szczęścia, .. by nadziei płomienie .. nie gasły w mroku .. i każde marzenie .. spełniło się do końca!!! .. Na życzeń wstążeczce , .. która jest bez końca , .. chcę zawiesić jeszcze .. ciepły promyk słońca, .. by tła błękitnego .. nie zaćmiły chmury. »♥»♪«♥«•»♥»♪«♥«•»♥»♪«♥«•»♥»♥» »♥»♪«♥«•»♥»♪«♥«•»♥»♪«♥«•»♥»♥» .... ............×`•.¸.•´× (¨`•.•´¨) .................(¨`•.•´¨). ×`•.¸.•´× ............... ×`•.¸.•´×*´¨) ___####___#### .`-.´.+` ´° _##____#_#____##`,+.*.*´ #_______#________# `+.*` #________________# `,+.*`.° _#______________# `,+.*`,+.* __#____________# `,+.*`,°*`’ ° _____#_______# `,+.*`,+.*`,+. _______#___# `,+.*`,+.*`,+.*’ _________# `,+.*`,+.*`,+.* …………… () --- () --- () --- () …………… || -— || — || — || ………… .{*~*~*~*~*~*~*} ………@@@@@@@@@@@@@ …… { ~*~*~*~****~*~*~*~ } … . @@@@@@@@@@@@@@@ … .{*~*~*~* W DNIU *~*~*~*} …{ *~*~ URODZIN 100 LAT *~* } …{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ } …@@@@@@@@@@@@@@@@@ ……………… … )---------( ………… ____ ,-----------, ___ …… … /________________--- Żyję w sposób dyskretny i kulturalny aczkolwiek sprawny i obiektywny |
filipinka35 (offline) |
Post #26 03-06-2013 - 23:04:53 |
|
Moje tez spoznione, ale szczere
Wszystkiego najlepszego Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
karolina21 (offline) |
Post #29 04-06-2013 - 17:01:33 |
Strzelce Krajeńskie |
|