Dziś są Twoje Urodziny
Dortek (offline) |
Post #2 27-05-2013 - 23:42:59 |
|
Janinko, dużo dużo zdrowia, milości i pogody ducha.
Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
asiorekl123 (offline) |
Post #5 30-05-2013 - 17:37:55 |
Gniezno |
W s z y s t k i e g o ♥ّۣۜ♥ّۣۜ
♥ّۣۜ N a j l e p s z e g o ♥ۣۜ ♥ّۣۜ W dniu urodzin ♥ّۣۜ .. życzę Ci od serca, .. by każda łza w oku .. miała smak szczęścia, .. by nadziei płomienie .. nie gasły w mroku .. i każde marzenie .. spełniło się do końca!!! .. Na życzeń wstążeczce , .. która jest bez końca , .. chcę zawiesić jeszcze .. ciepły promyk słońca, .. by tła błękitnego .. nie zaćmiły chmury. »♥»♪«♥«•»♥»♪«♥«•»♥»♪«♥«•»♥»♥» »♥»♪«♥«•»♥»♪«♥«•»♥»♪«♥«•»♥»♥» .... ............×`•.¸.•´× (¨`•.•´¨) .................(¨`•.•´¨). ×`•.¸.•´× ............... ×`•.¸.•´×*´¨) ___####___#### .`-.´.+` ´° _##____#_#____##`,+.*.*´ #_______#________# `+.*` #________________# `,+.*`.° _#______________# `,+.*`,+.* __#____________# `,+.*`,°*`’ ° _____#_______# `,+.*`,+.*`,+. _______#___# `,+.*`,+.*`,+.*’ _________# `,+.*`,+.*`,+.* …………… () --- () --- () --- () …………… || -— || — || — || ………… .{*~*~*~*~*~*~*} ………@@@@@@@@@@@@@ …… { ~*~*~*~****~*~*~*~ } … . @@@@@@@@@@@@@@@ … .{*~*~*~* W DNIU *~*~*~*} …{ *~*~ URODZIN 100 LAT *~* } …{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ } …@@@@@@@@@@@@@@@@@ ……………… … )---------( ………… ____ ,-----------, ___ …… … /________________--- Żyję w sposób dyskretny i kulturalny aczkolwiek sprawny i obiektywny ![]() |
Teresa1957 (offline) |
Post #10 31-05-2013 - 20:56:30 |
Kraśnik |
|
filipinka35 (offline) |
Post #13 01-06-2013 - 23:40:10 |
|
Wszystkiego najlepszego
![]() Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Janina.S (offline) |
Post #15 08-06-2013 - 14:38:52 |
widły Soły i Wisły |
Jednym tchem , prawie na bezdechu przeczytałam i przyjęłam hurtem wszystkie życzenia .
Bardzo serdecznie Wam dziękuję ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #18 30-05-2013 - 12:14:34 |
Tomaszów Mazowiecki |
zdrowia i pogody ducha
![]() |
asiorekl123 (offline) |
Post #21 30-05-2013 - 17:35:09 |
Gniezno |
W s z y s t k i e g o ♥ّۣۜ♥ّۣۜ
♥ّۣۜ N a j l e p s z e g o ♥ۣۜ ♥ّۣۜ W dniu urodzin ♥ّۣۜ .. życzę Ci od serca, .. by każda łza w oku .. miała smak szczęścia, .. by nadziei płomienie .. nie gasły w mroku .. i każde marzenie .. spełniło się do końca!!! .. Na życzeń wstążeczce , .. która jest bez końca , .. chcę zawiesić jeszcze .. ciepły promyk słońca, .. by tła błękitnego .. nie zaćmiły chmury. »♥»♪«♥«•»♥»♪«♥«•»♥»♪«♥«•»♥»♥» »♥»♪«♥«•»♥»♪«♥«•»♥»♪«♥«•»♥»♥» .... ............×`•.¸.•´× (¨`•.•´¨) .................(¨`•.•´¨). ×`•.¸.•´× ............... ×`•.¸.•´×*´¨) ___####___#### .`-.´.+` ´° _##____#_#____##`,+.*.*´ #_______#________# `+.*` #________________# `,+.*`.° _#______________# `,+.*`,+.* __#____________# `,+.*`,°*`’ ° _____#_______# `,+.*`,+.*`,+. _______#___# `,+.*`,+.*`,+.*’ _________# `,+.*`,+.*`,+.* …………… () --- () --- () --- () …………… || -— || — || — || ………… .{*~*~*~*~*~*~*} ………@@@@@@@@@@@@@ …… { ~*~*~*~****~*~*~*~ } … . @@@@@@@@@@@@@@@ … .{*~*~*~* W DNIU *~*~*~*} …{ *~*~ URODZIN 100 LAT *~* } …{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ } …@@@@@@@@@@@@@@@@@ ……………… … )---------( ………… ____ ,-----------, ___ …… … /________________--- Żyję w sposób dyskretny i kulturalny aczkolwiek sprawny i obiektywny ![]() |
Teresa1957 (offline) |
Post #27 31-05-2013 - 20:53:08 |
Kraśnik |
|
filipinka35 (offline) |
Post #29 03-06-2013 - 23:03:32 |
|
Wszystkiego najlepszego
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |