Dziś są Twoje urodziny...
myszka (offline) |
Post #1 21-06-2013 - 06:57:05 |
Poznań |
że od dnia dzisiejszego ( specjalnie czekałam do godziny 00:00 żeby efekt był i poczekałam, napisałam, ale serwer padł, więc wklejam teraz ) życzenia urodzinowe i imieninowe będą w jednym wąteczku (właśnie w tym, w którym teraz do Was piszę). Od dziś w jednym miejscu informować Was będę o naszych jubilatkach, jubilatach, solenizantkach i solenizantach... no, także czujnym proszę być, coby nie przegapić święta jakiego Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 25-01-2015 - 11:21:57 przez myszka. |
Al_la (offline) |
Post #3 21-06-2013 - 09:47:49 |
k/Warszawy |
Oj, jak dobrze. Ja też się cieszę
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-06-2013 - 09:48:08 przez Al_la. |
dziubas (offline) |
Post #5 21-06-2013 - 11:33:50 |
Gdańsk |
Alu! Ściskam Cię serdecznie i życzę , byś dalej rozsiewała dobro, tak jak dotąd!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
andzia73 (offline) |
Post #9 21-06-2013 - 12:55:15 |
Gdańsk |
Wszystkim Alicjom ,Alutkom ,Alusiom składam najszczersze życzeniaWasze zdrówko...
********************************************************************************************************* "Dziś są Twoje urodziny Słonecznik" Radości, która dostrzega piękno małych rzeczy... Nadziei, która nie gaśnie, kiedy marzenia wydają się zbyt dalekie... Pokoju, który koi, kiedy wszystko wyprowadza z równowagi... Wiary, która daje oparcie, kiedy bezradność przeraża... Dla wszystkich solenizantów śpiewamy tradycyjne 100 lat [youtu.be] |
Al_la (offline) |
Post #10 21-06-2013 - 13:13:57 |
k/Warszawy |
Bardzo dziękuję za życzenia
Również życzę wszystkim dzisiejszym solenizantkom: Alicjom i Martom zdrowia, radości i spełnienia marzeń W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
elisabeth (offline) |
Post #11 21-06-2013 - 13:25:51 |
Lubuskie |
Imieniny - dzień radosny,
Pełen kwiatów, zapach wiosny, Wszyscy złożyć chcą życzenia Zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci I niech czas radośnie leci! Niech odejdą smutki, złości I powróci czas radości! Te życzenia, choć z daleka, Płyną jak wzburzona rzeka I choć skromnie ułożone, SĄ dla Ciebie przeznaczone! Alu W życiu wszystko ma swój zmierzch. Tylko noc kończy się świtem. |
filipinka35 (offline) |
Post #15 21-06-2013 - 17:17:17 |
|
Dla wszystkich kobietek o imieniu Alicja: Wszystkiego najlepszego
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Dortek (offline) |
Post #23 22-06-2013 - 00:15:25 |
|
Alu! Wszystkiego NAJ!
Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |