Dziś są Twoje urodziny...
Ella (offline) |
Post #2 23-06-2013 - 00:51:22 |
Gorzów Wlkp. |
Aj... Jak zwykle spóźniona... No, trudno, lepiej późno niż wcale.
Dla Ali moje najlepsze życzenia imieninowe! Bądź zdrowa i dalej pomagaj ludziom jak Ty tylko potrafisz, z sercem i oddaniem. Dużo radości Ci życzę, a mało stresu. I wszystkim Alom takoż - najlepszości! |
andzia73 (offline) |
Post #3 23-06-2013 - 08:50:48 |
Gdańsk |
Urodziny ma "kasial i saxony" Zdrowia - Bo to najważniejsze, Miłości - Bo to najpiękniejsze. Prawdziwych przyjaciół - Bo to najcenniejsze, Dobrego humoru - Bo to lekarstwo na wszystko, Samych pięknych dni dziewczyny i spełnienia najskrytszych marzeń I zaspiewajmy tradycyjne 100 lat [youtu.be] |
Al_la (offline) |
Post #8 23-06-2013 - 11:03:25 |
k/Warszawy |
Kochane Jubilatki: kasial i saxony, życzę Wam zdrowia, radości, miłości i spełnienia wszystkich marzeń
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
filipinka35 (offline) |
Post #11 23-06-2013 - 11:50:15 |
|
Dla Kasial i Saxony życze wszystkiego najlepszego w dniu ich urodzin. Zdrowia, szczęscia, pomarańczy niech Wam mąż nago tańczy.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #13 24-06-2013 - 10:31:52 |
Tomaszów Mazowiecki |
Zdrowia,zdrowia,zdrowia
|
Al_la (offline) |
Post #14 24-06-2013 - 11:18:37 |
k/Warszawy |
A dziś mamy imieniny Danuty i Jana.
Wszystkim Danusiom i Janinkom życzę zdrowia, uśmiechu i wszystkiego, co najlepsze W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
filipinka35 (offline) |
Post #19 24-06-2013 - 12:56:56 |
|
Dołączam sie do zyczen imieninowych Wszystkiego najlepszego !!! Dla solenizantów
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
andzia73 (offline) |
Post #21 24-06-2013 - 14:20:38 |
Gdańsk |
Urodziny ma Zabusia83 To jest bukiecik dla Ciebie malutki, aby odpędził smutki, żeby Ci kwitł i w zimie i w lecie nawet wówczas gdy śniegiem miecie. Jeden kwiatek to uśmiech, drugi to miłe słowo, trzeci to szczęście dla Ciebie i jeszcze listki to moje serdeczne uściski. W Dniu Urodzin życzę Ci samych szczęśliwych dni !!! Wszystkim dzisiejszym solenizantom składam najserdeczniejsze życzenia [youtu.be] Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-06-2013 - 14:21:28 przez andzia73. |
filipinka35 (offline) |
Post #22 24-06-2013 - 14:26:51 |
|
Wszystkiego najlepszego dla Zabusi83
( Jak fajnie, ze ten wątek znajduje sie w jednym miejscu) Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
dziubas (offline) |
Post #28 24-06-2013 - 20:03:23 |
Gdańsk |
Buziaki Imieninowe!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |