Boże Narodzenie & Nowy Rok
Gosia66 (offline) |
Post #2 21-12-2011 - 17:38:31 |
B-B |
Rok temu o tej porze jeszcze nie wiedziałam o Waszym istnieniu. Dziś jestem jedną z Was. Życzę wszystkim spokojnych Świat, które dadzą wytchnienie od codziennych trosk.
Życzę zachwytu nad choinką i zadumy nad opłatkiem. A tym wszystkim, które dziś boją się niewiadomego, jak ja przed rokiem, życzę wiary, że wszystko złe mija i każde następne Boże Narodzenie będzie coraz piękniejsze. "Są góry, przez które trzeba przejść, inaczej droga się urywa...." |
Al_la (offline) |
Post #3 21-12-2011 - 18:31:35 |
k/Warszawy |
Życzenia od Agenta (ze szpitala)
Razem z pierwszą gwiazdką, gdy zejdą się wszyscy, zapełni się gniazdo bądźmy sobie bliscy. Rodzący się Jezus niechaj z nami będzie w tym białym opłatku i wspólnej kolędzie. Niechaj znikną swary, kłótnie i zawiści, i młodym i startym niech się szczęście ziści. Serdeczne życzenia ślą E.J. Adamczykowie W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
suchal (offline) |
Post #4 21-12-2011 - 19:20:44 |
Uzdrowisko |
życzę Wam radosnego przeżycia Świąt Bożego Narodzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobroć wśród Was gości i niech Boga wielka moc na Was spłynie w Świętą Noc. Szczęśliwego Nowego 2012 Roku. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-12-2011 - 19:23:30 przez suchal. |
reniula (offline) |
Post #8 21-12-2011 - 23:31:55 |
Różanki k.Gorzowa Wlkp. |
Niech szacunek świata skronie Wasze oplecie,
niech Wam samo szczęście Pan Bóg da na świecie, niech rok po roku upływa Wam w słodyczy. Cudownych, prawdziwie rodzinnych świąt, opromienionych blaskiem betlejemskiej gwiazdy całej rodzinie amazonkowej i nie tylko życzy reniula z mamą |
Helena (offline) |
Post #13 22-12-2011 - 19:23:25 |
|
Kiedy magia świąt nas ogarnie,
Kiedy śnieg na Ziemię spadnie, wtedy przyjdzie Boże Narodzenie i Niech da Wam radość i ukojenie, oraz moc prezentów i miłości, i jak najwięcej szczęścia, zdrowia i pomyślności. Z chwilą gdy decydujesz się stawić czoło problemom, przekonujesz się, że możesz więcej, niż ci się zdawało. Paulo Coelho |
Jolcia (offline) |
Post #17 23-12-2011 - 13:37:54 |
|
Kochani z okazji Świąt Narodzenia Pana pragnę złożyć Wam wszystkim najserdeczniejsze życzenia. Niech te dni upłyną Wam w pogodnej, rodzinnej atmosferze w gronie najbliższych i najdroższych Wam osób. Nowy Rok niech przyniesie szczęście i pomyślność , a moc wiary i siły niech doda otuchy w zmaganiu się z codziennością.
|
mgiełka (offline) |
Post #18 23-12-2011 - 15:37:33 |
Radom |
w bieli Opłatka w blasku choinki wśród wigilijnych wzruszeń MIŁOŚĆ na nowo w wielkość przemienia najmniejszy wiary okruszek Niech te radosne Święta Bożego Narodzenia przyniosą dużo ciepła, miłości, spokoju, a maleńki Jezus niech obdarza łaskami i błogosławi na Nowy Rok. Szczęśliwych Świąt życzy Wszystkim - mgiełka z rodziną Z amazonki.net od 2006 roku. |
Al_la (offline) |
Post #20 23-12-2011 - 16:54:12 |
k/Warszawy |
Kochani, życzę Wam Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze. Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok 2012. Niech przyniesie wszystkim dużo szlachetnego zdrowia i szczęścia. Tego z całego serca życzy Anna07. W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Monia_Lissa (offline) |
Post #22 23-12-2011 - 17:35:11 |
blisko Gliwic |
Wesołych Świąt, smakowitych potraw, dużo radości przy rozpakowywaniu prezentów
i dużo rodzinnego ciepełka. W Nowym Roku dużo zdrowia, szczęścia, miłości i pomyślności wszelkiej. |
Marianna08 (offline) |
Post #24 23-12-2011 - 17:53:49 |
Kraków |
Zycze Wam i Waszym rodzinom
spokojnych, rodzinnych Swiat Bozego Narodzenia i wszystkiego najlepszego w Nowym 2012 Roku. [persjado.za.pl] Przepraszam za brak polskiej czcionki, ale nie pisze z Polski Nie martw się o jutro. Nigdy nie wiesz, co Cię spotka dziś... |
Wiola (offline) |
Post #25 23-12-2011 - 19:26:35 |
Warszawa |
Świąteczny przepis ( miałam wpisać w innym wątku )
Głównym składnikiem jest zdrowie, które należy wymieszać z ogromem miłości. Dwie łyżki pomyślności, kapkę radości. Szczyptę życzliwości dodawać powoli wraz z odrobiną uśmiechu. Odsączyć z trosk i przygnębienia. Dla smaku dodać odrobinkę zaufania, według własnego uznania dodać urody lub sławy, jak kto woli. Ozdobić wszelakimi uczuciami. Piec cały rok w rodzinnej atmosferze. Wesołych Świąt Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam.... |
Halinka (offline) |
Post #27 23-12-2011 - 19:44:07 |
|
Moi Drodzy
Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście - Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką, Pod świeczek łuną jasną, Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 23-12-2011 - 19:45:37 przez Halinka. |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #29 23-12-2011 - 20:02:56 |
|
|
dunia (offline) |
Post #30 23-12-2011 - 20:11:54 |
|
Kochani
W tym radosnym czasie oczekiwania,życzę Wam,aby te Święta były źródłem spokoju i prawdziwej radošci w pełnej miłości i ciepła atmosferze, aby nadzieja i spełnienie nigdy Was nie opuszczala,a zdrowie i pełny werwy duch niech będzie z Wami przez następny i następny i następny rok........ Wasza dunia.......... |