urodziny mag_dag 
Wysłane przez b_angel
mag_dag (offline) |
Post #3 29-12-2011 - 01:29:38 |
Sosnowiec |
dziękuję moje kochane!!!
![]() bardzo lubię te moje urodziny z Wami tu na forum... jak choć część Waszych życzeń się spełni - będzie cudnie ![]() jestem stara, to znaczy mam 49 lat... dla jednych to mało, dla innych dużo - ale zawsze chciałam być stara, zazdrościłam staruszkom - więc nic_a_nic nie narzekam - zbieram te latka do kupy i niosę przed siebie ![]() Wasze zdrowie ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Ella (offline) |
Post #8 29-12-2011 - 13:32:03 |
Gorzów Wlkp. |
Madziu, i ja dokładam bukiecik życzeń do tych, które maja się spełnic musowo
![]() Zdróweczka jak najwięcej, najlepiej, żebyś w ogóle zapomniała o jakichś słupach, weny twórczej we wszelkich dziedzinach, a masz ich sporo, mnóstwo radości, życzliwości boskiej i ludzkiej, szczypty szczęścia jako tej niezbędnej przyprawy życiowej, i spełnienia... marzeń, planów, zamierzeń... trochę seksu i kasy też się przyda ![]() A teraz wklejam jakiś link z niebieskim "kwiatkiem", ciekawe, czy wyjdzie... E, nie wyszło, zanim więc się nauczę, ślę tradycyjne ![]() ![]() ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 29-12-2011 - 13:34:09 przez Ella. |
Dortek (offline) |
Post #12 30-12-2011 - 00:22:06 |
|
Ja również dołączam sie do życzeń:
Dystansu do szarej rzeczywistości, czasu na marzenia, własnego miejsca na ziemi, dobrych ludzi dookoła, kochanych i kochających, zdrowia i cierpliwości... Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
joasia (offline) |
Post #18 30-12-2011 - 14:14:45 |
|
Zachwyca bogactwem barw, różnorodnością odcieni... Niech szarość w życiu Twym nie gości... Niech każdy poranek będzie odą do radości... Mag, życzę Ci 100 lat! zdrowia, radości, spełnienia marzeń i planów! ![]() ![]() Nadzieja przychodzi do człowieka wraz z drugim człowiekiem. /Dante Alighieri/ |
danuta maria (offline) |
Post #22 03-01-2012 - 16:43:36 |
Włocławek |
Mag, życzę Ci zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń i radości z każdego dnia
![]() ![]() |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
516
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022