Urodziny Dani 
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #8 31-12-2011 - 09:33:50 |
|
To JA zaśpiewam.
STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM a kto? nasza Dani kochana ![]() ![]() |
Magda (offline) |
Post #9 31-12-2011 - 09:34:19 |
Jastrzębie Zdrój |
![]() Twoje życie na zawsze opuści.. Niech każda jego cenna sekunda będzie powodem do wielkiej radości. Niech smutek i lęk przed życiem zawsze Cię szerokim łukiem omija. Niech szczęście i wszelka pomyślność będzie przy Tobie i zawsze Ci sprzyja ![]() ![]() |
Pilot_613 (offline) |
Post #11 31-12-2011 - 09:46:24 |
Wawa |
Nie odwiedzam urodzinowych wątków z zasady, ot. Ale mnie skacowane dziewuchy zaintrygowały były obok = więc dołączam się do życzeń ToJki :-).
"Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
agawa (offline) |
Post #16 31-12-2011 - 11:17:24 |
okolice |
Nawet gdybyś dała człowiekowi
Wszystkie wspaniałości świata, Nic mu nie pomoże, Jeśli nie ma przyjaciela, Któremu mógłby o tym powiedzieć. ████████ ██ █████ ████ ___█████████████████████ ____████████████████████ _____██████████████████ _____ █████████████████ ______████████████████ ______ ███████████████ ________█████████████ __________██████████ _████________████ __█████_______██ ___████______ ██ ____█████____█ _________█____█ _____███_█_█_█ ____█████__█_█ ___██████___█_____█████ ____████____█___███_█████ _____██____█__██____██████ ______█___█_██_______████ _________███__________██ _________██____________█ _________█ ________█ ________█____███ _______█___██████ ______█__█████████ _____█_██████████ _____██__███████ _____█____██████ ____█_______███ ____█________█ ___█ ![]() ![]() ![]() ![]() (nie mogłam się oprzeć ![]() Dani - wszystkiego najlepszego ![]() |
lulu (offline) |
Post #19 31-12-2011 - 12:15:51 |
k/Kwidzyna |
Dla Dani urodzinowe życzenia,
niech się nam Dani nie zmienia, niech Ona nam pisze bez przerwy, nawet wtedy, gdy drażni to komuś nerwy. Szczęście ma iść z Tobą w parze, o Dani w Ciechu ja marzę, lecz odbiegłam od tematu sprawy, więc mam nieco obawy. Dani przyjm te moje bazgroły. bom mierny poeta, ale wesoły. ![]() Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
Post #24 31-12-2011 - 14:15:27 |
|
To i ja jeszcze raz
![]() STO LAT STO LAT ![]() |
aga66 (offline) |
Post #27 31-12-2011 - 14:38:32 |
Warszawa |
Dani z okazji urodzin życzę Ci zdrowia, szczęścia, radości i wszelkiej pomyślności
![]() ![]() ![]() "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
Post #28 31-12-2011 - 14:56:15 |
|
A ja jeszcze raz tu
![]() przepraszam ale ten z dołu mnie przyciągnął ![]() to jeszcze raz NAJLEPSZEGO ![]() |
Teresa1957 (offline) |
Post #29 31-12-2011 - 15:20:25 |
Kraśnik |
|