Wszystkiego najlepszego 
Polcia (offline) |
Post #1 17-02-2011 - 18:28:49 |
|
Joluś, w Dniu Urodzin dużo,dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia najskrytszych marzeń, licznych podróży, wszystkiego naj, naj,naj, naj ,naj najlepszego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dano Ci życie, które jest tylko opowieścią. Ale to już Twoja sprawa, jak Ty ją opowiesz ................. Marek Hłasko "Sowa, córka piekarza" |
Jolar (offline) |
Post #7 17-02-2011 - 21:52:09 |
niedaleko Warszawy |
Wszystkim składam serdeczne podziękowania za pamięć i życzenia, wzruszyłam się bardzo, jeszcze raz bardzo dziękuję...
![]() ![]() ![]() " Nie daj się ludzie niech swoje myślą... Nie daj się z diabłem do piekła wyślą... Nie daj się warto być zawsze tylko sobą..." |
danuta maria (offline) |
Post #8 17-02-2011 - 21:53:16 |
Włocławek |
Jolu, życzę Ci dużo zdrowia, pogody ducha, uśmiechu na twarzy
i słonecznych promyków w pochmurne dni ![]() ![]() ![]() |
Ella (offline) |
Post #11 25-02-2011 - 00:54:01 |
Gorzów Wlkp. |
No, ładnie... dawno tu nie zaglądałam - i przegapiłam
![]() Życzę Ci przede wszystkim zdrowia. To podstawa, na której możesz budować swoje szczęśliwe życie. A takiego życia Ci życzę. Żeby przyniosło dużo radości i otoczyło Cię wieloma życzliwymi ludźmi, i żeby spełniły się Twoje marzenia... ![]() ![]() |
andzia73 (offline) |
Post #13 15-02-2011 - 07:31:13 |
Gdańsk |
To jest bukiecik dla Ciebie malutki,
![]() aby odpędził smutki, żeby Ci kwitł i w zimie i w lecie nawet wówczas gdy śniegiem miecie. Jeden kwiatek to uśmiech, ![]() drugi to miłe słowo, trzeci to szczęście dla Ciebie ![]() i jeszcze listki to moje serdeczne uściski. ![]() W Dniu Urodzin życzę Ci samych szczęśliwych dni !!! ![]() ![]() ![]() |
Al_la (offline) |
Post #21 15-02-2011 - 10:54:24 |
k/Warszawy |
Teresko, wszystkiego co najlepsze, ale przede wszystkim zdrowia
![]() ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-02-2011 - 10:54:57 przez Al_la. |
Jolcia (offline) |
Post #26 15-02-2011 - 13:44:49 |
|
Szczęścia, by każdy dzień przynosił radość
Radości, by uśmiech nie znikał z Twojej twarzy Uśmiechu, by przeganiał zmartwienia Beztroski, by żyć w pomyślności i zdrowiu Pomyślności i zdrowia, by realizować marzenia Spełnienia marzeń, by odnaleźć szczęście... ![]() ![]() |
Teresa1957 (offline) |
Post #30 16-02-2011 - 15:01:47 |
Kraśnik |
|