Wielkanoc 
Al_la (offline) |
Post #1 20-04-2011 - 23:19:49 |
k/Warszawy |
spotkań w gronie rodzinnym i dobrego odpoczynku od trosk dnia codziennego życzy Al_la ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 11-01-2017 - 19:56:58 przez myszka. |
filipinka35 (offline) |
Post #7 21-04-2011 - 10:36:59 |
|
Zając skrył się wśród pisanek,
wdzięcznie porusza wąsikami, tak jakby chciał powiedzieć: Te Święta spędzę z Wami. ![]() Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Haniap. (offline) |
Post #14 21-04-2011 - 16:52:29 |
Poznań |
Powtórzę w tym miejscy życzenia, które wypowiedziałam w Mojej Audycji, a obrazka nie umiem wklejać. W mojej galerii znajdziecie coś, co zrobiłam w zeszłym roku na świąteczne śniadanie.... cały do zjedzenia.
![]() Kochani, nie będę Wam życzyć pieniędzy i zdrowia, bo wiadomo, że każdy o to zabiega, więc życzę Wam siły do codziennego zmagania się z chorobą dla tych, którzy są w trakcie walki, dobrych wyników i niezłej kondycji dla tych, którzy po leczeniu.. Życzę wiele miłości i szczęścia, bo to jest, moim zdaniem, nam wszystkim potrzebne. I wielu sympatycznych ludzi w okół, także tutaj na forum. Żebyśmy potrafili docenić to, co mamy i z tego czerpać radość i szczęście. Niech te Święta będą dla Was spotkaniem z rodziną, przy wspólnym stole, podczas dzielenia się jajkiem. Niech płyną miłe, serdeczne rozmowy. I życzę Wam i sobie też, abyśmy szli przez życie ze świadomością wielkiej radości i miłości, która wypływa z tajemnicy Wielkiej Nocy.... ![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
Magda (offline) |
Post #15 21-04-2011 - 17:31:22 |
Jastrzębie Zdrój |
Na drzewie krzyża Chrystus chce dokonać zjednoczenia z Ojcem. Życzę Wam zjednoczenia z Bogiem - by był Twoim Przyjacielem; Źródłem w którym mógłbyś nasycić pragnienie;
prawdziwym Pokarmem i Światłem, które oświeci wszystkie mroki życia. Niech Zmartwychwstały Chrystus Cię pociesza i ociera Twoje łzy; niech uczy Cię miłować. Niech Twoja dusza będzie drugą Betanią, gdzie Jezus będzie mógł odpocząć. Niech Twoje serce będzie jak zaciszny ogród w którym można cieszyć się Jego kwiatami. ![]() |
akzseinga74 (offline) |
Post #17 21-04-2011 - 23:56:44 |
|
![]() |
Teresa1957 (offline) |
Post #20 22-04-2011 - 08:35:47 |
Kraśnik |
|
mag_dag (offline) |
Post #23 22-04-2011 - 11:18:06 |
Sosnowiec |
tylko spokojnie, nawet jak nie zdążycie ze wszystkimi porządkami i kuchceniem - Święta i tak będą - bo Święta Wielkanocne to nie tylko czysto mieszkanie i smaczne żarcie
![]() kartkę swoją z życzeniami zostawiam: Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Helena (offline) |
Post #25 22-04-2011 - 12:00:06 |
|
Wielkanoc to czas otuchy i nadziei.
Czas odradzania się wiary w siłę Chrystusa i drugiego człowieka. Życzę Wam, aby Święta Wielkanocne przyniosły radość oraz wzajemną życzliwość. By stały się źródłem wzmacniania ducha. Niech Zmartwychwstanie, które niesie odrodzenie, napełni Was pokojem i wiarą, niech da siłę w pokonywaniu trudności i pozwoli z ufnością patrzeć w przyszłość. ![]() Z chwilą gdy decydujesz się stawić czoło problemom, przekonujesz się, że możesz więcej, niż ci się zdawało. Paulo Coelho |
mgiełka (offline) |
Post #29 22-04-2011 - 14:45:40 |
Radom |
Spokojnych, zdrowych i radosnych Świąt, wiele ciepłych chwil oraz głębokiego zaczerpnięcia z miłości i nadziei jaką daje Chrystus
![]() życzy mgiełka z rodziną ![]() ![]() Z amazonki.net od 2006 roku. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 22-04-2011 - 14:46:14 przez mgiełka. |