Urodziny ma kamela
Wysłane przez andzia73
andzia73 (offline) |
Post #1 17-03-2012 - 09:04:28 |
Gdańsk |
Niech wszystko co szare i bezbarwne
Twoje życie na zawsze opuści.. Niech każda jego cenna sekunda będzie powodem do wielkiej radości. Niech smutek i lęk przed życiem zawsze Cię szerokim łukiem omija. Niech szczęście i wszelka pomyślność będzie przy Tobie i zawsze Ci sprzyja. [youtu.be] Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 17-03-2012 - 09:05:03 przez andzia73. |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #6 18-03-2012 - 12:55:29 |
|
Wszystkiego najlepszego
|
kamela (offline) |
Post #12 14-06-2012 - 21:15:46 |
Kętrzyn |
Dopiero dzisiaj, przeglądając forum, "zawędrowałam" do wątku z życzeniami. Wstyd mi naprawdę, że dopiero teraz, ale jak mówią "lepiej późno niż wcale" Ależ się wzruszyłam... Aż oczy mam mokre... DZIĘKUJĘ BARDZO za wszystkie życzenia!!!!!!!! Już dawno nie dostałam tylu życzeń... Ale i tak nieźle wyszło, w sobotę moja rocznica, czyli następne urodziny
|
asiorekl123 (offline) |
Post #13 15-06-2012 - 21:04:52 |
Gniezno |
( …… ( ……( …… (
…………… () --- () --- () --- () …………… || -— || — || — || ………… .{*~*~*~*~*~*~*} ………@@@@@@@@@@@@@ …… { ~*~*~*~****~*~*~*~ } … . @@@@@@@@@@@@@@@ … .{*~*~*~* 100 LAT;;; *~*~*~*} …{ *~*~ * 100 LAT 100 LAT ~*~* } …{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ } …@@@@@@@@@@@@@@@@@ ……………… … )---------( ………… ____ ,-----------, ___ …… … /_________________\ •.¸¸ ¸¤°» ZYCZE ____(—`'•.¸¸¸¤°» TOBIE ________(—`'•.¸¸¸¤°» W ____________(—`'•.¸¸¸¤°» DNIU ________________(—`'•.¸¸¸¤°» __________________URODZIN _ ________________(—`'•.¸¸¸¤°» ¦ _________________(—`'•.¸¸¸¤°» WSZYSTKIEGO ____________(—`'•.¸¸¸¤°» NAJLEPSZEGO ________(—`'•.¸¸¸¤°»ZDROWIA ____(—`'•.¸¸¸¤°» SZCZESCIA (—`'•.¸¸¸¤°» POMYSLNOSCI!!! ´¨¨)) -:¦:- ¸.•´ .•´¨¨)) ((¸¸.•´ .•´ -:¦:- . _____$$$$$$$ _____$$$$$$$ _____$_____$ _____$_____$__ _____$_____ $______ZA TWOJE ZDROWIE ____$______ $_______$$$$$$$$$$ ___$________ $_______$__° °__$ __$ Wszystkiego $_____ _$_°__$ __$___________ $________$ $ __$ najlepszego__$________ $_ __$___________ $__ ______ $ __$___________ $_________$_ __$___________ $_________$_ __$$$$$$$$$$$$$$_____$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Tak jak szczere są moje życzenia niech się spełniają Twoje życzenia. Te małe i te większe, bo życzenia są najszczersze. Pozdrawiam Serdecznie Żyję w sposób dyskretny i kulturalny aczkolwiek sprawny i obiektywny |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
520
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024