Jestem na czacie
Wysłane przez Al_la
ToJa (offline) |
Post #5 27-07-2010 - 20:22:28 |
|
dziewczyny...............znowu dzisiaj musze se posiedziec dluzej...........
dziecko starsze wedle 1 w nocy musze do dom przywieźć, bo nie ma czym wrocic........... a wlasnie sie zaczela imieninowac (znaczy ona stawia ![]() bede od po 21........ jak sie ktora bedzie nudzic, albo potrzebowalaby popisac, ewentualnie poczytac to wdepnijcie............. jakby ktory mean chcial wdepnąc to tyz moze byc ![]() |
ToJa (offline) |
Post #6 28-07-2010 - 16:37:15 |
|
Ala dzisiaj do mnie telefonowala i pytala jak dziala czat...........
hm............. wywala, wiesza się..... ale co niektorym, bo mi chodzi prawidlowo ![]() ![]() najwieksza ilosc osob jaka byla na czacie w jednym czasie to 14 ![]() chcialabym sprawdzic dzialanie czatu przy wiekszej ilosci osob.............. mam propozycje aby sprawdzic dzisiaj..............kto moze niech wejdzie o 21.30 (wtedy juz wszyscy polozą dzieci i meżów spac ![]() chcialabym sprawdzic jak dziala przy duzej ilosci osob , (ale naprawde duzej....tak minimum ze 30 sztuk ![]() trzeba pomoc administratorkom........hehehe bo one rzadko na czacie bywaja.......a wiele osob juz stwierdzilo, ze czat to jest to co najlepszego moglo sie przydażyc temu forum............................ |
Al_la (offline) |
Post #7 28-07-2010 - 18:07:17 |
k/Warszawy |
Sprawdźcie, bo mamy mieć "porady ekspertów", czyli lekarzy na czacie i musi być sprawny.
![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
588
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022