Co lubię smiling smiley

Wysłane przez agawa 

agawa (offline)

Post #1

06-09-2010 - 10:41:07

okolice 

Na blogowisku od kilku tygodni funkcjonuje zabawa, ktora mnie uwiodła mniam
A jest prosta i cudownie podnosi nastój...
Proponuję ja Wam...
Napisz 10 rzeczy, które lubisz...
Zaczynam:

1. Lubię ludzi, którzy są obok mnie, bo ich wybrałam lub oni wybrali mnie. W tym mieści się również mój pies, czyli suczka chichot A najbardziej lubię z nimi gadać (tak, tak, z psem też winking smiley)
2. Lubię kino, a szczególnie ten moment, gdy gasną światła i zapadam się w oczekiwaniu na przeżycie przygody.
3. Lubię być w lesie... w każdą pogodę...
4. Spać, a najbardziej taki moment tuż przed zaśnięciem, kiedy jestem już w łóżku i wiem, że na dziś to koniec różnych „trzeba zrobić".
5. Mój rower. Baardzo.
6. Czytać, a najbardziej tak, żeby zapomnieć, że jest coś wokół.
7. Kwiaty. Wszystkie. A najbardziej białe róże w moim ogrodzie (mają taki delikatnie różowawy pobłysk widoczny tylko w słońcu..., mniam..)
8. Lubię jedzenie - przygotowywanie, delektowanie się nim i poznawanie nowych smaków - najchętniej w towarzystwie smiling smiley Każdy posiłek powinien być wyjątkowy smiling smiley
9. Podróże... i te zupełnie małe i te duże. Bez nich moje życie byłoby puste...
10. Lubię też szum morza, zbieranie kamieni i muszli, powiew wiatru na twarzy, piasek pod stopami, sól na końcu języka, widok zachodzącego czerwonego słońca...

Magda (offline)

Post #2

06-09-2010 - 15:02:58

Jastrzębie Zdrój 

przewraca_oczylubię muzykę bez której nie wyobrażam sobie życia
;wino czerwone delektowac się nim
;czytać książki wczuc się w tok myślenia
;podróże dalekie i bliskie
;pogaduszki szczególnie z mężczyznami
;kocham szum morza
;uwielbiam słodycze
;pyszne jedzonko,szczególnie sałatki
;taniec, odreagowanie mogę wyrazić
;uwielbiam imprezkiprzewraca_oczy

krysiada (offline)

Post #3

06-09-2010 - 16:14:19

powiat Głogów 

Wcale nie tak łatwo powiedzieć "to lubię" bez zastanowienia. Po namyśle twierdzę, że lubię:
1. Przebywać z bliskimi.
2. Rozmawiać z ludźmi.
3. Wsłuchiwać się w odgłosy otoczenia.
4. Podziwiać przyrodę wokół i jej zmiany.
5. Podróżować, poznawać nowe miejsca.
6. Czytać książki i rozwiązywać krzyżówki.
7. Szum morza.
8. Zwierzęta, bez wyróżniania żadnego z nich.
9. Muzykę rozrywkową i poważną (bez nowoczesnej).
10. Prace w ogrodzie.

ewad55 (offline)

Post #4

06-09-2010 - 17:21:40

Stokholm 

Oj trudno wybrać 10 rzeczy,ale może :
1.Lubię przyrodę,las,góry,jeziora,morza
2.Lubię piękne zapachy(perfum,lasu,morza,przyrody)
3.Kocham zwierzęta(szczególnie psy)
4.Kocham muzykę,bez której nie umiem żyć
5.Kocham dobrą książkę
6.Lubię sałatki i warzywne i owocowe
7.Lubię świt,kiedy wstaje słonko,kiedy przyroda się budzi,jest cicho i spokojnie
8.Kocham kwaiaty wszystkie i chyba z wzajemnością
9.Kocham dobrą sapokojną atmosferę w moim domu
10.Lubię słuchać ludzi, szczególnie szczęśliwych!

Więcej kocham i lubię,ale jak ma być 10 to niech będzieuśmiech

betty (offline)

Post #5

06-09-2010 - 21:08:00

1. Lubię spędzać czas z moimi dziećmi, patrzeć jak rosną i są coraz bardziej mądre (a czasem nawet przemądrzałe).
2. Grzyby lubię zbierać - starczy palcem kiwnąć i już jadę winking smiley (a to bzik dopiero od dwóch lat)
3. Lubię morze, fale, ich szum, muszelki i bursztyny (to trochę jak zbieranie grzybów, ale trudniejszewinking smiley)
4. Lubię spotkania z moimi bliskimi.
5. Lubię czytać książki, i pochłaniam je w wielkich ilościach.
6. Lubię gorące kąpiele, ale tylko z pianką i z książką w ręku.
7. Spać lubię, a najbardziej w te dni, gdy muszę wstać do pracy rano.
8. Lubię spędzać czas na naszym forumku.
9. Lubię Święta Bożego Narodzenia, ich klimat niepowtarzalny.

i po 10: lubię swoja pracę, przeszkadza mi tylko brak wszystkiego i rzucanie kłód pod nogi.

elkka (offline)

Post #6

06-09-2010 - 21:18:56

Braunschweig/Warszawa 

lubie wszystko to co wymienilyscie....przewraca_oczy

luska (offline)

Post #7

06-09-2010 - 21:58:32

Gdynia 

1.Lubię ludzi ,lubię się nimi otaczać,lubię im pomagać
2.Lubię zwierzęta (najbardziej kotki )
3.Lubie góry zakochałam się w nich od niedawna
4.Lubie czytać książki i przenosić się w ich świat
5.Lubię lato i wszystko co jest z nim związane
6.Lubię swój dom,czuję się w nim bezpiecznie
7.Lubię przyrodę,kocham kwiaty a najbardziej róże są takie dostojne
8.Lubię podróżować poznawać nowe ciekawe miejsca
9.Lubię muzykę
10.Lubię ładnie wyglądaćuśmiech

Ciesz się
drobnymi rzeczami,
gdyż pewnego dnia
możesz odkryć,
że były one wielkie.

lulu (offline)

Post #8

06-09-2010 - 23:24:12

k/Kwidzyna 

Kolejność moich „lubię” jest zupełnie przypadkowa.
1. Lubię (tak jak dziś, jechałam przez las - lekko jesienny i słuchałam dobrej muzyki - Arii z kurantem w wykonaniu Bogdana Paprockiego ) jechać w ładnej scenerii i słuchać dobrej muzyki.
2. Lubię słońce i to co z nim jest związane, lato, ładną pogodę, radość, promienie biegające po falach, promienie w jesiennych liściach, skrzenie śniegu, szadź w powietrzu i na drzewach.
3. Lubię wizyty – niespodzianki.
4. Lubię oglądać niebo, w dzień, w nocy, w pogodę, podczas burzy, itp.
5. Lubię i to bardzo prowadzić autko.
6. Lubię przebywać z moimi wnukami.
7. Lubię zadowolenie innych.
8. Lubię mieć nadzieję.
9. Lubię pobyć sama.
10. Lubię przyrządzić ciekawą potrawę, wydziergać coś, wpaść na ciekawy pomysł, zrobić dobry żart.

Ja na prawdę nie kopiowałam nr 5 Lusi.
Mogłabym jeszcze długo wymieniać moje lubię, jest tego troszkę.

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

malgos 10 (offline)

Post #9

06-09-2010 - 23:54:11

Łódź 

Duzo co tu napisłyście też lubie ale jezeli mam wybrac 10 to idę na żywioł i :

1 lubie świeta ,a najbardziej wigilie ,jej klimat i to spotkanie z rodzina
2 lubie tęczę ,jej blask, jej piękno i to że dla mnie niesie przesłanie miłości
3 lubie ludzi ,lubie przebywac w ich otoczeniu ,lubie sie cieszyc z ich szcześcia i wszyscy są dla mnie dobrzy ,tylko czasami sie gubia
4 lubie lody jest to dla mnie zguba ,ale ten smak ,ten chłodek jest obłedny ( dobre jedzonko tdeż lubię)
5 lubię filmy ,ksiazki ,muzykę ,ale mające coś w sobie ,coś co mnie porusza i może to być coś prostego ,zwykłego
6 lubię zwiedzać i oglądac przepiękne budowle i krajobrazy
7 lubię przyrodę ,kiedys uwielbialam patrzec o świcie ,gdy wschodziło slońce na pole obsiane rzepakiem
8 lubie dzieci te duze i małe ,bo każdy wiek ma swoje uroki
9 lubię słonie ,bo sa mądre i tak rodzinne (inne zwierzaki tez lubię)
10lubię morze ,szum fal i zachód słońca oraz góry też lubię ,ich ogrom,majestat

jestem na forum od 25-10-2008

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.

- Fiodor Dostojewskiserce

ewad55 (offline)

Post #10

07-09-2010 - 12:51:18

Stokholm 

Ale fajnie się czytakwiatek!Żeczywiście z uśmiechem na twarzybuziak

Hala1962 (offline)

Post #11

07-09-2010 - 13:07:17

Szczecin 

a ja najbardziej lubię spać...
i tak życie ucieka mi sprzed nosa...myśli czytając Wasze posty przemyślałam sprawę i doszłam do wniosku że koniecznie muszę się wziąć za siebie...i zacząć lubić coś jeszcze...

madzia_61 (offline)

Post #12

07-09-2010 - 16:16:07

Co ja lubię najbardziej:

1.lubię tańczyć jest to mój żywioł wtedy uwalniają się moje endorfiny;
2.lubię las ,położyć się w nim ,rozmyślać ,słuchać przyrody i tam pomieszkiwać;
3.lubię ludzi rozmawiać z nimi ,słuchać co maja do powiedzenia,śmiać się z nimi wygłupiać ;
4.lubię słodycze ,zresztą to widać ,najbardziej ciasta domowego wypieku i czekolady;
5.lubię słuchać muzyki prawie każdej : rock ,pop,poważną ..................;
6.lubię oglądać filmy te co mnie wciągają bez reszty i sztuki teatralne ;
7.lubię buty na wysokim obcasach i torebki ,mam ich trochę ;
8.lubię leniuchować i buszować w internecie popijając dobra herbatkę;
9.lubię pomagać innym i sprawiać im radość;
10.lubię aranżować wystrój swojego mieszkania,zmieniać dodatki
myśli
jeszcze dużo lubię ale wybrałam chyba te najważniejsze w obecnym czasie .

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 07-09-2010 - 16:29:00 przez madzia_61.

agawa (offline)

Post #13

07-09-2010 - 20:32:16

okolice 

Strasznie się cieszę, że zabawa się Wam podoba tak
Ja od tygodnia ciągle myślę tylko o tym, co lubię serce na inne myśli brakuje mi miejsca rotfl

mag_dag (offline)

Post #14

07-09-2010 - 22:24:49

Sosnowiec 

1. Lubię kochać, bo mieć kogo kochać, to niewyobrażalne szczęście, bez tego uczucia nie wyobrażam sobie życia.

2. Lubię siedzieć na tarasie w swoim lesie i patrzeć na drzewa. Tuż za płotem modrzewie sąsiadują z sosnami, są wysokie na kilkadziesiąt metrów i wyglądają bardzo tajemniczo. Ciągle słychać stamtąd piski, śpiewy i ptasie trele. Czasem słychać jak pracowicie stuka tam dzięcioł, a czasem jak chroboczą po korze pazury wariujących tam wiewiórek, takich czarnych. Jak mam szczęście, to widzę jak przemykają szlakiem orzechowym. Skaczą z sosny najbliższej mojego płotu, wspinają się po nim i wskakują na gałęzie śliwki, co nigdy nie daje śliwek, zapewne ze starości. Potem bardzo sprytnie skaczą na jabłonkę, potem na kolejną, a z niej na dach altanki, tup_tup i kolejna jabłonka przed nimi. Potrafią rozkołysać tak cały sad. Z jabłonki na płot i do sąsiada. Tam już jest upragniony orzech. Czasem słychać jak chrupią skorupkę orzecha, ale najczęściej drogę powrotną pokonują niosąc zdobycz - zwisające po obu stronach pyszczka orzechy. Siedzę wtedy bez ruchu i udaję, że mnie nie ma…

3. Lubię jeść, smakować nowe potrawy, lub z apetytem zabierać się do jedzenia ulubionych. Kęs za kęsem, przeżuwanie, powolne i staranne, pozwalające na poznanie niuansów smaku. Oczywiście w dobrym towarzystwie i przy kieliszku wina smakuje najlepiej. Wtedy nawet chętnie przygotowuję różne smakołyki. Mniam.

4. Lubię samotność, ale taką kiedy wiem, że za ścianą lub na drugim końcu telefonicznego łącza jest ktoś z kim w każdej chwili mogę porozmawiać.

5. Lubię leżeć i czytać/oglądać coś, co mnie wzbogaca lub rozśmiesza.

6. Lubię się uśmiechać. Do siebie, gdy coś wspominam, lub do kogoś – taki uśmiech oznacza, że jest dobrze. Ale lubię też, a nawet uwielbiam śmiać się z czegoś aż do bólu brzucha i do łez. To zawsze cudowne uczucie, na pograniczu rozkoszy.

7. Lubię robić jakieś drobiazgi własnymi rękami. Poślęczeć nad jakimś pomysłem, połamać nad nim głowę, a gdy się już poukłada w myślach, natychmiast go zrealizować – najlepiej jak robię to coś z myślą o konkretnej osobie.

8. Lubię robić zdjęcia. Obserwowanie rzeczywistości przez obiektyw, łapanie okruszków świata i zatrzymywanie ich w pamięci, to jakby zatrzymywanie czasu, choć na ułamek sekundy…

9. Lubię zapach malutkich dzieci i ich małe zaciśnięte piąstki.

10. Lubię poszukiwać i odnajdywać i dawać coś z siebie, lubię żyć.

Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski)

-----><-----

----------------------------------------------------------

maryla (offline)

Post #15

07-09-2010 - 22:56:38

gdzieś w górach... 

Przedstawiając się u siebie w "domku" napisałam co lubię:

- lubię góry i przestrzeń, która mnie nie ogranicza...

- lubię obserwować zmieniającą się przyrodę o każdej porze roku...

- lubię przyjmować gości i dlatego mam taką a nie inną pracę ... ( a kiedyś byłam belfrem):tak

- lubię ciszę i śpiew ptaków za moim oknem...

- lubię cztery pory roku i dlatego mój dom nazywa się "Cztery pory roku"...

- lubię konie ...

- dobrą książkę, film i muzykę.

dodam jeszcze, że:
- lubię też spotykać się z Wami tutaj i w realu
- lubię być tam gdzie jest mi dobrze

amor (offline)

Post #16

10-10-2010 - 21:18:54

Siemianowice Sl. 

Hmmm co ja lubię?
- kijki dzierzyc w garsci i szybkim krokiem przemierzac las
- szum w uszach, napiecie w udach , migające obrazy i smig ,smig na nartach..
-smak włoskiej kuchni w ustach
-zwiedzanie ciekawego muzeum, poznawanie osobiscie slynnych miejsc , padanie ze zmeczenia po tych przezyciach
-usmiech na twarzy męża i córki
- lubię siedziec przy tlumnym stole w Bystrej
- lubie gdy docieraja do mnie jakies radosne wiesci
- lubie cieszyc sie zyciem , a najlepiej gdy uczestniczy w tym ze mna jak najwięcej osob
- pękac ze smiechu , robic zarty oczywiscie nie z innych
-czytac fascynujące ksiazki i oglądac takie filmy -
-lubie sprawiac radosc
i pewnie jeszcze wiele wiele innych rzeczy...

Monia_B (offline)

Post #17

14-10-2010 - 20:40:26

Łódź 

już się spowiadałam z tego co lubię na swoim blogu, więc tu wklejam skopiowane zwierzenia rotfl

LUBIĘ:
1. góry w czasie złotej jesieni
2. poranną kawę z mlekiem, koniecznie w dużym kubku
3. wylegiwanie się w łóżku do godzin nieprzyzwoicie późnych
4. poezję śpiewaną
5. dźwięk gitary przy wieczornym ognisku
6. wiatr we włosach
7. kolor brązowy we wszystkich jego odcieniach
8. biały twarożek ze szczypiorkiem i sosem Tabasco
9. spiżarnię pełną przetworów na zimę
10.wędrówki po lesie w poszukiwaniu grzybów

jak dla mnie 10 rzeczy to stanowczo za mało - teraz jak jestem chora i nachodzą mnie różne myśli i refleksje to mogłabym wypisać dużo więcej rzeczy...

moja tfu forumowicz rczość blogowa

elizka (offline)

Post #18

14-10-2010 - 21:05:19

Tarnobrzeg 

A ja lubie, pewnie wiecej niż 10 rzeczy, ale wymienie te najważniejsze, albo ważne z ważnych:
1. lubie bardzo ludzi i lubię im pomagać, bo sprawia mi to radość
2. lubie moje dzieci i wnuki
3. lubie poranną czarną /smolostą/ kawę bez cukru
4. lubie zwierzęta, a szczególnie psy
5. lubie bardzo czytać dobre książki, filmy, muzykę
6. lubie chodzic po lesie, a szczególnie za grzybami
7. lubie morze i piasek na brzegu, tak iść na bosaka, nie myśląc o niczym ważnym
8. lubię pobyć sama, podumać, przemyśleć różne rzeczy w spokoju
9.lubie, kiedy pada deszcz, a ja siedzę w domu i słucham, jak bębni po szybach
10. lubie swita Bożego Narodzenia, przygotowywanie potraw na wigilię i wspólne spędzanie świąt, bo bardzo lubie mieć całą rodzine w domu przy sobie.

Lubie duzo więcej i dobrze, że lubię

Budząc sie rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc sie radować
/Marek Aureliusz/

agawa (offline)

Post #19

14-10-2010 - 22:51:40

okolice 

Uśmiecham się czytając Wasze wpisy... I mi sie przypominają rzeczy, która ja lubię...
Gitarę przy ognisku...
Bycie w spokojniej samotności...
Poprosze o więcej...

Katty (offline)

Post #20

15-10-2010 - 00:21:56

Warszawa 

Wydaje mi się, że nie zawsze bym wymieniła takie same rzeczy które lubię ale na dzień dzisiejszy to:
1. Lubię poranną kawę w samotności kiedy rozmyślam co muszę dziś zrobić itd
2. Lubię jechać metrm czy autobusem przez Warszawę. Tak. Może to dziwne, bo korki, ale lubię......kocham moje miasto.
3. Kocham zwierzęta i dla nich zrobiłabym wszystko.
4. Kocham muzykę i taniec, żebym kiedyś tam nie zmarnowała talentu, teraz byłabym na 100% tancerką
5. Kocham latać samolotem a zwłaszcza startowanie i lądowanie. Wzruszam się.
6. Kocham naturę, lubię leżeć na ziemi, czuć ją i wdychac jej zapach.
7. Uwielbiam się opalać. Kocham plaże, kocham słońce.
8. Lubię dobre towarzystwo.....kocham się śmiać i wygłupiać.....niekiedy się podkładam aby tylko się ludziska śmiały....hahahaha......uwielbiam ludzi z poczuciem humoru.
9. Lubię dawać. Dostawać też ale dawać chyba bardziej.
10. I najważniejsze co lubię to, jak napisała Mag.........lubię kochać i mieć kogo kochać bo to niewyobrażalne szczęście ale nie wszystkim, kochana Mag, jest to dane.
Ja jestem teraz pusta w środku, że aż echo idzie....coż.....może to i niekiedy dobre jest, bo i noc spokojna i dzień nie tęskliwy.......dla mnie to nowość bo pierwszy raz w życiu mi się zdarzyło nikogo nie kochac i za nikim nie tęsknić. Obojętność totalna. Śpokój.

Ansings (offline)

Post #21

29-09-2014 - 13:59:44

Lubię
1. bieganie
2. jeść
3. spędzać czas z moim mężczyzną
4. spacery nocą
5. szpinak tongue sticking out smiley
6. moje życie
7. psiaki
8. słonko i palmy grinning smiley
9. urlop
10. optymizm smiling smiley

justynaharas (offline)

Post #22

02-10-2015 - 05:31:43

Siedlce 

sport, komputery,spac, jesc,wakacje,jesc smiling smiley

bozena_stanczyk (offline)

Post #23

02-10-2015 - 21:59:46

Tomaszów Mazowiecki 

podróże, książki ,kompa

dziubas (offline)

Post #24

03-10-2015 - 11:09:49

Gdańsk 

Ale fajny watek! brawo
dzis lubie: MUZYKE ! meloman, spac śpi, jescje, gadaćjezor, siedziec w necie a zwłaszcza na forumforumowicz, madrzyc sie wstydniś, spiewac, plasac, ...na moze na poczatek wystarczy? myślibuzki

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 03-10-2015 - 11:17:31 przez dziubas.

kolorowekredki (offline)

Post #25

25-01-2017 - 15:35:07

Aż 10?.... Kurczę...
1. Lubię spać,
2. Lubię leniwe niedziele,
3. Lubię chińską kuchnię,
4. Lubię makarony,
5. Lubię zwierzęta w szczególności psy,
6. Lubię swoją pracę,
7. Lubię kawę,
8. Lubię grać w simsy (tak, nadal, nigdy chyba mi się nie znudzą),
9. ... mówiłam już, że lubię jeść? grinning smiley

goja66 (offline)

Post #26

27-05-2019 - 22:37:49

Ozorków 

Jej ...jakie fajne pytanie ...Takie fajne podsumowanie tu i teraz ..i trudne pewnie …
No spróbuję ,bo lubie wyzwania :

1) lubie swój dom ,swoją sofę, swój kawałek podłogi ( i zawsze jak wracam do domu w trudnych warunkach atmosferycznych , mówię :jak dobrze ,że nie mieszkam pod mostem winking smiley

2)lubię swoją córkę -krówkę Holenderkę -bo jest otwarta na ludzi , pomaga wszystkim , jest czujna na każde hasło : bo trzeba komuś pomóc ...jest dobrym człowiekiem ...i ma dystans do głupich ludzi , nie rani ich...Jest najlepszą córką na świecie .

3) lubię mojego mrocznego syna -który ma to samo poczucie humoru co ja i jego siostra..A wrażliwość ma jak świeżo wykluty motyl …

4) lubię tego swojego od "łokcia " -że mnie znosi ,szanuje i nieba by mi uchylił,gdybym tylko to wypowiedziała ...A jeśli mam dzień ,że nic nie mówie -to daje mi szansę "milczeć "...i nie pyta o co mi chodzi -skoro nie mówię smiling smiley

5) lubię swoją mamę -nie miejsca na długi komentarz , a krótki nie wyjaśni tego co czuję ..Bo jest bystra , sprytna i cholernie inteligentna ( chociaż skończyła 7 klas szkoły podstawowej )...Uwielbiam ją za to jak potrafi mi "dogadać " - nie używając słów..Poczucie humoru to samo -co moje i moich dzieci .No genów nie wydłubiesz …

6) lubię swojego starego głuchego , ślepego psa -Czarnego...za to ,że jest już tyle lat ze mną i jakoś tak ostatnio razem się starzejmy...ostatnio równo...Ten sam etap życia...ale coś tak czuję -że mnie przyjdzie go wkrótce żegnać...

7) lubię swojego rudego kota - który jest niezależnym bytem, bo ma swoje humory , fochy, swoje drogi -i jak wraca z "miasta " to on decyduje ,czy mogę go pogłaskać i przytulić ...Bo jest podobny do mnie ..winking smiley

8) lubię grzybny las i zapach jesieni -już troszkę pachnie wilgocią -ale ...ale jeszcze słonko wysoko i grzybelki szczególnie po deszczu świecą brunatnymi kapeluszami...

9) lubię wczesną wiosnę -jak jadę do pracy i zaczyna się " życie -pierwsze zielone -nieśmiałe listki .A na drugi dzień bardziej zielono ..a za trzy dni odcieni zieleni jest 100 tysięcy...uwielbiam maj …

10) lubię być ciocią dla malutkich sąsiadeczek -że mogę im odczarować świat...pokazać kurki, kwiatki ,rwać dla nich borówki ...Lubię z niecierpliwością czekać na mojego wnuka z "przyszłości"-żeby mu pokazywać to samo co sąsiadeczkom

NST Gx po chemioterapii ypT3N3
Er- 30% ,Pr-0 , HER2-0 , Ki67-18-20%

goja66 (offline)

Post #27

27-05-2019 - 22:39:45

Ozorków 

Lubię żyć myśli

Lila45 (offline)

Post #28

30-01-2020 - 23:49:00

1. Lubię moje wąskie grono przyjaciół, na których moge polegac oraz lubie mojego psa.
2. Lubię czytac ksiazki i przezywac historie wraz z bohaterami
3. Lubię spedzac czas w pieknym otoczeniu przyrody, w ciszy, z ksiazka , sloncem
4. Spać, bo tego zawsze mi brakuje
5. lubie sie malowac, mimo, ze nie zawsze mi to wychodzi, ale jest to cos co mnie relaksuje
6. lubie sluchac muzyki i byc w swoim swiecie w tym czasie
7. Kwiaty. Wszystkie. A najbardziej białe róże w moim ogrodzie (mają taki delikatnie różowawy pobłysk widoczny tylko w słońcu..., mniam..)
8. Lubię jesc dobre jedzenie i poznawac nowe smaki
9. lubie podrozowac i przezywac ten czas podrozy z osoba, ktora tak samo cieszy taki wyjazd jak i mnie
10. lubie sie dowiadywac nowych, ciekawych rzeczy, uwielbiam ciekawostki

smiling smiley

goja66 (offline)

Post #29

31-01-2020 - 19:40:30

Ozorków 

Lila45
1. Lubię moje wąskie grono przyjaciół, na których moge polegac oraz lubie mojego psa.
3. Lubię spedzac czas w pieknym otoczeniu przyrody, w ciszy, z ksiazka , sloncem
5. lubie sie malowac, mimo, ze nie zawsze mi to wychodzi, ale jest to cos co mnie relaksuje
9. lubie podrozowac i przezywac ten czas podrozy z osoba, ktora tak samo cieszy taki wyjazd jak i mnie
buziak
smiling smiley

ira (offline)

Post #30

31-01-2020 - 22:38:05

Pabianice 

Lila45

smiling smiley

[amazonki.net]

W punkcie 7 nawet nie zmieniłaś szyku wyrazów, Lila45 śmiech

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 591
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024