Gadu-Gadu I
Al_la (offline) |
Post #1 15-04-2010 - 13:43:47 |
k/Warszawy |
Zapraszamy do pogawędek na luźne tematy
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 05-01-2012 - 23:11:00 przez Al_la. |
mag_dag (offline) |
Post #7 15-04-2010 - 18:46:36 |
Sosnowiec |
oj Agaba, jak mogłaś tak brutalnie przeszkodzić biedronkom
ale ja tu w innej sprawie - czy panie uprzejme były zajrzeć i pogmerać w zakamarkach naszej strony głównej? na forum znajduje się instrukcja dotycząca poruszania się tam i dobrze by było, gdyby i tamto miejsce zostało przez nas dokładnie sprawdzone czy wszystkie wejścia prowadzą nas tam gdzie powinny, czy wszystko działa ... jest tam dużo ciekawych rzeczy do poczytania i obejrzenia - spis klubów amazonek, kącik z twórczością amazonek, baza lekarzy i szpitali, onkopedia, słowniczek łacińsko-polski więc do roboty - zapraszam do zwiedzania i zgłaszania błędów - pochwały też mile widziane no i jeszcze jedno - tyle było gadania, że czat na starym forum kuleje, a tu jest galanty nowiutki i ... pusty Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Al_la (offline) |
Post #8 15-04-2010 - 18:55:07 |
k/Warszawy |
No właśnie i jeszcze dorzucę - chciałyście jeden wątek gg.
Były 3 - nie nadążyłam czytać. Jest jeden i cisza. No i jak tu kobiecie dogodzić W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
agawa (offline) |
Post #9 15-04-2010 - 18:59:49 |
okolice |
Się czepiacie, kobiety
Pogoda nareszcie piękna, to na łączce wszystkie klempy Posadziłam dziś drzewko, wsadziłam przekwitłe w domku żonkile i narcyzy, no... się narobiłam Teraz odpoczywam. Jak już odpocznę to pójdę poklikać. A na czat wchodzę, wchodze... i rzeczywiście - tam puuuuusto, aż przeciąg Może treba jakoś znak dawać, czy co?... |
Agaba190 (offline) |
Post #10 15-04-2010 - 19:07:28 |
k/Warszawy |
Przeglądam nasze forum sukcesywnie. Na razie tam gdzie byłam wszystko jest ok.
Faktycznie pogoda ładna (chyba to pierwszy taki dzień). Ja tez w ogrodzie byłam i przecinałam jedną z jabłoni. Trzy lata tego nie robiłam no to się dziś narobiłam. Na czat wchodziłam raz albo dwa, ale tam nikogo nie było. Albo ja nikogo nie widziałam, tego nie wiem. Czy juz wszyscy ze starego forum sie przeniesli? Bo mam wrażenie , ze nas tak jakoś mało. Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia. Mark Twain |
elkka (offline) |
Post #11 15-04-2010 - 19:19:30 |
Braunschweig/Warszawa |
Madziu .... my juz niektore starszawe i niekumate Pancie .... i prosze sie na nas nie zloscic !
Sama jestem zalamana - bo sie okazalo ze - ze jestem wiekszy tuman jak nyslalam...... moze kiedys zmodrzeje ... daj Boze ! Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-04-2010 - 19:26:46 przez elkka. |
Haniap. (offline) |
Post #14 15-04-2010 - 20:27:24 |
Poznań |
No i wreszcie jestem na naszej łączce
Jednak nie zostawiłyście mnie samą biedną na starym miejscu. Dziękuję! Tylko nie wiem jak zmienić wielkość literek i gdzie jest to moje zdanko, które miałam tam? "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-04-2010 - 20:30:06 przez Haniap.. |
Haniap. (offline) |
Post #19 15-04-2010 - 21:25:41 |
Poznań |
No i 22 minuty zajęło mi znalezienie wątku, w którym pisałam.... a po drodze zgubiłam inny wątek, w którym też skrobnęłam
Ale zabawa ! Przynajmniej nie jest nudno ... Masz rację, po kolei zabieram się za czytanie instrukcji (brrr) i jakoś się tu zagnieżdżę "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
Monia_B (offline) |
Post #22 15-04-2010 - 22:14:33 |
Łódź |
zasiadłam dzisiaj przed 19.00 i cały czas latam po forum jak opętana. Przeskakuję z wątku na wątek ale i tak mi dnia dzisiejszego braknie, żeby wszystko wykumać Generalnie podoba mi się to nowe miejsce - jest czytelnie, dobrze poukładane tematycznie... no ale ja się nie zdążyłam przyzwyczaić do starego forum bom swieżynka w chorobie i społeczności amazońskiej
moja tfu rczość blogowa Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-04-2010 - 22:15:18 przez Monia_B. |
Grazyna S (offline) |
Post #24 15-04-2010 - 22:48:36 |
|
Witaj bożka1 jak zuwayzłam to nie tylko zwiedzasz forum ale juz tak opanowałaś ,udaje Ci się wklejać gify ,jak Ty to robisz ,musze isć do CIebie na korepetyjcje
"nadzieja ma skrzydła,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury” Emily Dickinson |
Eda (offline) |
Post #26 15-04-2010 - 23:43:00 |
Wawka i ... :P |
Lol... nie było mnie 1 dzień i zamknęli mi nocne pogaduchy...
Ale fakt wygodniej będzie się znaleźć teraz Piękne słonko dziś było a ja zamiast na dworze to pół dnia w CO spędziłam już się odzwyczaiłam od tego czekania Ale już w domu jestem i na miesiąc zapominam o CO ... przeżyj życie swoje jak tylko zechcesz ... |
Marianna08 (offline) |
Post #27 16-04-2010 - 04:36:48 |
Kraków |
|
Agaba190 (offline) |
Post #28 16-04-2010 - 05:59:45 |
k/Warszawy |
Ja wstaje o 5,20. I nie powiem, żebym była taka szczęśliwa o tej porze. Ale niestety zwierzęta mnie budzą, no i trzeba do pracy jechac.
Najzabawniejsze jest to, że autor tej piosenki J.Kofta, nigdy nie wstawał wczesniej niz o 12,00. Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia. Mark Twain Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 16-04-2010 - 06:00:12 przez Agaba190. |
Mamotsa (offline) |
Post #29 16-04-2010 - 06:27:25 |
|
Mnie przed budzikiem obudzil synus przytulajacy sie do mnie...Przywedrowal w nocy, coz , wczesniej wstawilam...tak, KAWE .
Sniadanka juz zrobione wiec te kilka minutek popatrze vo zmalowalyscie w nocy. Oj ciezko nadazyc ale staram sie, staram. Teraz jestem aktywna czytelniczo na innym forum i widze jak to jest jak sie dojdzie po latach... Dlatego co jakis czas trzeba odmladzac kazde Forum. |