Co dzisiaj zrobiłaś tylko dla siebie ?
Janina.S (offline) |
Post #1 21-01-2016 - 17:12:53 |
widły Soły i Wisły |
Zapraszam do dzielenia się swoimi poczynaniami w kierunku zdrowia , urody , ducha.
Może kupiłaś i zjadłaś coś nowego i zdrowego , może udało Ci się znaleźć dobry krem do rąk , rozwiązałaś trudną łamigłówkę lub wypożyczyłaś długo szukaną książkę . Zachęcam i zapraszam do pisania na powyższe tematy i im podobne . .... ja wreszcie kupiłam i zaczęłam zajadać amigdalinę czyli pestki moreli .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
grazyna1810 (offline) |
Post #3 21-01-2016 - 18:53:48 |
|
A ja dziś z mężem i dziećmi wybraliśmy się na zasłużone ferie zimowe
Miejsce rewelacyjne (Jurgów ) blisko wyciągi narciarskie i termy . |
Baba Jaga (offline) |
Post #4 21-01-2016 - 19:01:51 |
Jagolandia |
Wybrałam się po guziki by wymienić w płaszczu. Wstąpiłam do pięknego zabytkowego kościoła. Posiedziałam, podumałam, poobserwowałam kilka modlących się osób, piękne łuki, ambonę, dekorację rzeźbiarską .. lubię ciche, puste kościoły
Wstąpiłam do prywatnej małej piekarni, gdzie kupiłam chleb pięknie popękany, rosochaty, bajecznie chrupiący na kiszonej kapuście. W Empiku znalazłam aniołka. Siedzi obok na półce i sympatycznie się na mnie gapi teraz Weszłam na wózek z preclami, więc nie oparłam się ( nawet nie próbowałam ) i kupiłam dwa. Kilka przystanków przespacerowałam, dalej dojechałam. Jest biało, ładnie. Taki nieśpieszny dzień miałam. Jutro babcia z dziadkiem zasiądą w przedszkolu na maleńkich stołeczkach i będą wzruszać się. Ba, będziemy beczeć .. i oklaskiwać występy maluchów i kilka solówek naszej wnuczki. Potem torcik i przytulasy |
ira (offline) |
Post #5 21-01-2016 - 19:24:34 |
Pabianice |
A o czym ja mogę napisać? Wiadomo: o jedzonku i o psach
Udało mi się zrobić pyszną lasagne na obiad, zostało też na kolację. Żaden wyczyn, ale dla tumana kuchennego - wyczyn! Ponieważ przez dwa dni nie wychodziłam z domu, nie byłam na gimnastyce, bo tak jakby mnie grypa chciała zmóc, to dzisiaj pojechaliśmy za miasto. Nie wiem, kto miał większą radochę, ja czy psiaki. Wiało, ale było fajnie, pooddychałam sobie Chodzę na ćwiczenia oddechowe od lat, więc takie oddychanie na świeżym powietrzu sprawia mi frajdę No i wyszło, że lulu miała jednak rację: golonka (lasagne) i do lasu (za miasto)... A, poczytałam też sobie (jak co dzień) książkę - to uwielbiam. A tytuł "Seks, sztuka i alkohol. Życie towarzyskie lat 60." |
Al_la (offline) |
Post #6 21-01-2016 - 19:37:41 |
k/Warszawy |
Wykraczasz poza temat wątku O czym będziesz jutro pisała? W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Janina.S (offline) |
Post #9 21-01-2016 - 19:59:28 |
widły Soły i Wisły |
.. ................................................dokładnie chciałam to samo napisać Babo ,,,.. ..."jakże się cieszę ze mi się trafił miękki orzeszek "- szepnęła wiewiórka .. usiadła i ....itd.. że tu się trafiły dziewczyny które jednego dnia tyle potrafią zrobic dla siebie ..Grażynko1810 , koniecznie w Bukowinie T. pozdrów ode mnie ośr. RYSY - byłam tam i ciągle miło wspominam a termy i bulgotnik koniecznie trzeba zaliczyć .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
Al_la (offline) |
Post #10 21-01-2016 - 20:07:57 |
k/Warszawy |
...szczególnie ja W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Janina.S (offline) |
Post #12 21-01-2016 - 20:50:58 |
widły Soły i Wisły |
... Alu , popraw się , no .....mam nadzieję ze jutro to nawet Babę przebijesz swoimi działaniami .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
Janina.S (offline) |
Post #21 21-01-2016 - 22:39:53 |
widły Soły i Wisły |
.... no świetnie Mgiełko ale mam pytanie ....czyżby z Alunią ? .. /no Ona się też do spania przyznała / a ja dla siebie tylko dla siebie cichutko , cichuteńko włącze sobie audiobok - III część Millenium noc ciemna i długa więc kilka godz słuchania mam .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
Al_la (offline) |
Post #22 21-01-2016 - 22:46:56 |
k/Warszawy |
....sama spałam W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
mgiełka (offline) |
Post #23 21-01-2016 - 23:31:00 |
Radom |
Ale, że tak powiem, w jednej chyba (?) sprawie - odwilż idzie, wiosna już powoli tupie w oddali Z amazonki.net od 2006 roku. |
ira (offline) |
Post #25 22-01-2016 - 20:15:21 |
Pabianice |
Dzisiaj znów byliśmy na długim spacerze za miastem - trzeba korzystać dopóki pogoda ładna, słoneczko
A oprócz tego samodzielnie się do południa gimnastykowałam! Nie lubię sama, wolę w grupie, ale jak mus, to mus. I nie zrobiłam tego, żeby się tu przechwalać, ale jak popatrzyłam na mój schudnięty do niedawna brzuch, to się ułamałam |
mgiełka (offline) |
Post #27 22-01-2016 - 20:39:51 |
Radom |
Alu, ja nadal obstawiam, że wiosna już tupie
Dzisiaj pamiętałam (wreszcie!) o magnezie - całkiem dla siebie, dla własnego serduszka Coraz więcej tych dobrodziejstw do łykania. A Calcium Vitrum ma piękny kolorek. Postanawiam go żreć systematycznie. Powinnam też robić, to co dzisiaj robiła Ircia, ale... Szczerze w to wierzę, że kiedyś i o tym tu napiszę Z amazonki.net od 2006 roku. |
myszka (offline) |
Post #30 22-01-2016 - 22:29:59 |
Poznań |
...dziś dla siebie kupiłam kwiatki...dwa bukiety przecudnych tulipanów...i wsadziłam do wazonu i pięknie mam w pokoju...tak wiosennie
Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 22-01-2016 - 22:30:18 przez myszka. |