Co dzisiaj zrobiłaś tylko dla siebie ?myśli

Wysłane przez Janina.S 

Janina.S (offline)

Post #1

21-01-2016 - 17:12:53

widły Soły i Wisły 

Zapraszam do dzielenia się swoimi poczynaniami w kierunku zdrowia , urody , ducha.
Może kupiłaś i zjadłaś coś nowego i zdrowego , może udało Ci się znaleźć dobry krem do rąk ,
rozwiązałaś trudną łamigłówkę lub wypożyczyłaś długo szukaną książkę .
Zachęcam i zapraszam do pisania na powyższe tematy i im podobne .forumowicz

.... ja wreszcie kupiłam i zaczęłam zajadać amigdalinę czyli pestki moreli uśmiech

.....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać
....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.
...

Al_la (offline)

Post #2

21-01-2016 - 17:42:09

k/Warszawy 

A ja dziś prawie cały dzień przespałam - niewątpliwie dla siebie duży uśmiech

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

grazyna1810 (offline)

Post #3

21-01-2016 - 18:53:48

A ja dziś z mężem i dziećmi wybraliśmy się na zasłużone ferie zimowe duży uśmiech
Miejsce rewelacyjne (Jurgów ) blisko wyciągi narciarskie i termy .radocha

Baba Jaga (offline)

Post #4

21-01-2016 - 19:01:51

Jagolandia 

Wybrałam się po guziki by wymienić w płaszczu. Wstąpiłam do pięknego zabytkowego kościoła. Posiedziałam, podumałam, poobserwowałam kilka modlących się osób, piękne łuki, ambonę, dekorację rzeźbiarską .. lubię ciche, puste kościoły uśmiech
Wstąpiłam do prywatnej małej piekarni, gdzie kupiłam chleb pięknie popękany, rosochaty, bajecznie chrupiący na kiszonej kapuście.
W Empiku znalazłam aniołka. Siedzi obok na półce i sympatycznie się na mnie gapi teraz uśmiech
Weszłam na wózek z preclami, więc nie oparłam się ( nawet nie próbowałam ) i kupiłam dwa. Kilka przystanków przespacerowałam, dalej dojechałam. Jest biało, ładnie. Taki nieśpieszny dzień miałam.
Jutro babcia z dziadkiem zasiądą w przedszkolu na maleńkich stołeczkach i będą wzruszać się. Ba, będziemy beczeć śmiech.. i oklaskiwać występy maluchów i kilka solówek naszej wnuczki. Potem torcik i przytulasy duży uśmiech

ira (offline)

Post #5

21-01-2016 - 19:24:34

Pabianice 

A o czym ja mogę napisać? tongue sticking out smiley Wiadomo: o jedzonku i o psach grinning smiley
Udało mi się zrobić pyszną lasagne na obiad, zostało też na kolację. Żaden wyczyn, ale dla tumana kuchennego - wyczyn!
Ponieważ przez dwa dni nie wychodziłam z domu, nie byłam na gimnastyce, bo tak jakby mnie grypa chciała zmóc, to dzisiaj pojechaliśmy za miasto. Nie wiem, kto miał większą radochę, ja czy psiaki. Wiało, ale było fajnie, pooddychałam sobieduży uśmiech Chodzę na ćwiczenia oddechowe od lat, więc takie oddychanie na świeżym powietrzu sprawia mi frajdę radocha
No i wyszło, że lulu miała jednak rację: golonka (lasagne) i do lasu (za miasto)...tongue sticking out smiley
A, poczytałam też sobie (jak co dzień) książkę - to uwielbiam. A tytuł "Seks, sztuka i alkohol. Życie towarzyskie lat 60."

Al_la (offline)

Post #6

21-01-2016 - 19:37:41

k/Warszawy 

Baba Jaga
Jutro babcia z dziadkiem zasiądą w przedszkolu na maleńkich stołeczkach i będą wzruszać się. Ba, będziemy beczeć śmiech.. i oklaskiwać występy maluchów i kilka solówek naszej wnuczki. Potem torcik i przytulasy duży uśmiech

Wykraczasz poza temat wątku chichot
O czym będziesz jutro pisała? rotfl

Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

ira (offline)

Post #7

21-01-2016 - 19:39:49

Pabianice 

Jutro napisze, jaki smak miał torcik i jak słodkie były przytulasy tongue sticking out smiley

Baba Jaga (offline)

Post #8

21-01-2016 - 19:58:39

Jagolandia 

może coś się napatoczy jutro śmiech
a jak nie, to już mam wpis na jutro chichot

Janina.S (offline)

Post #9

21-01-2016 - 19:59:28

widły Soły i Wisły 

Al_la

Wykraczasz poza temat wątku chichot
O czym będziesz jutro pisała? rotfl
..
................................................dokładnie chciałam to samo napisać Babo ,,,małomowny..

..."jakże się cieszę ze mi się trafił miękki orzeszek "- szepnęła wiewiórka .. usiadła i ....itd..
że tu się trafiły dziewczyny które jednego dnia tyle potrafią zrobic dla siebie brawo

..Grażynko1810 , koniecznie w Bukowinie T. pozdrów ode mnie ośr. RYSY - byłam tam i ciągle miło wspominam
a termy i bulgotnik koniecznie trzeba zaliczyć uśmiech

...

Al_la (offline)

Post #10

21-01-2016 - 20:07:57

k/Warszawy 

Janina.S

że tu się trafiły dziewczyny które jednego dnia tyle potrafią zrobic dla siebie brawo

...szczególnie ja śmiech

Anna57 (offline)

Post #11

21-01-2016 - 20:25:24

Jarosław 

A ja dziś kupiłam bilety do Warszawy na ferie zimowe ,w drugiej połowie lutego .radocha
Jedziemy do kochanych wnuczek .serce

Janina.S (offline)

Post #12

21-01-2016 - 20:50:58

widły Soły i Wisły 

Al_la

...szczególnie ja śmiech
...

Alu , popraw się , no .....mam nadzieję ze jutro to nawet Babę przebijesz swoimi działaniami uśmiech

...

Baba Jaga (offline)

Post #13

21-01-2016 - 20:54:47

Jagolandia 

no śmiech ...leniuchu Ty ... ogródek możesz odśnieżyć

Jolcia (offline)

Post #14

21-01-2016 - 21:44:56

W pracy byłam. I na siłowni.

Babo, jaki Ty intensywny tryb życia prowadzisz. Że o Ali już nie wspomnę grinning smiley

Baba Jaga (offline)

Post #15

21-01-2016 - 21:46:24

Jagolandia 

śmiech ba

ira (offline)

Post #16

21-01-2016 - 21:48:34

Pabianice 

Jolciu, kurczaczku ulubiony, na siłowni??? Przecież Cię te ustrojstwa zabiją - nawet Cię spod nich widać nie będzie załamka

Jolcia (offline)

Post #17

21-01-2016 - 21:52:26

Irciubuziak duże te sprzęty, to prawda. Ale ja nie wchodzę pod ciężarki śmiech

Baba Jaga (offline)

Post #18

21-01-2016 - 21:54:42

Jagolandia 

to po co tam chodzisz? niezdecydowany

Jolcia (offline)

Post #19

21-01-2016 - 22:00:10

Dla kondycji Jagusiu hot smiley

mgiełka (offline)

Post #20

21-01-2016 - 22:31:13

Radom 

I ja, i ja mogę się pochwalić! Coś zrobiłam dla siebie - połknęłam pierwszą tabletkę Calcium Vitrum z D3 uśmiech

I pól dnia spałam... chichot

Z amazonki.net od 2006 roku.

Janina.S (offline)

Post #21

21-01-2016 - 22:39:53

widły Soły i Wisły 

mgiełka
uśmiech

I pól dnia spałam... chichot
....
no świetnie Mgiełko ale mam pytanie ....czyżby z Alunią ? .. oczko /no Ona się też do spania przyznała /

a ja dla siebie tylko dla siebie cichutko , cichuteńko włącze sobie audiobok - III część Millenium
noc ciemna i długa więc kilka godz słuchania mam uśmiech

...

Al_la (offline)

Post #22

21-01-2016 - 22:46:56

k/Warszawy 

Janina.S
no świetnie Mgiełko ale mam pytanie ....czyżby z Alunią ? .. oczko /no Ona się też do spania przyznała /

....sama spałam chichot

mgiełka (offline)

Post #23

21-01-2016 - 23:31:00

Radom 

Al_la

....sama spałam chichot

Ale, że tak powiem, w jednej chyba (?) sprawie - odwilż idzie, wiosna już powoli tupie w oddali smiling bouncing smiley

Al_la (offline)

Post #24

21-01-2016 - 23:34:16

k/Warszawy 

To nie wiosna Ci tupie, tylko kicia chodzi chichot

ira (offline)

Post #25

22-01-2016 - 20:15:21

Pabianice 

Dzisiaj znów byliśmy na długim spacerze za miastem - trzeba korzystać dopóki pogoda ładna, słoneczko duży uśmiech
A oprócz tego samodzielnie się do południa gimnastykowałam! Nie lubię sama, wolę w grupie, ale jak mus, to mus.
I nie zrobiłam tego, żeby się tu przechwalać, ale jak popatrzyłam na mój schudnięty do niedawna brzuch, to się ułamałam blee

Wandka (offline)

Post #26

22-01-2016 - 20:24:33

Warszawa 

No to ja się mogę dzisiaj pochwalić, że po dwóch dniach leżakowania w pościeli (jakiś wirus, infekcja) wstałam dzisiaj, wzięłam prysznic i ubrałam się w końcu normalniethe finger smiley

mgiełka (offline)

Post #27

22-01-2016 - 20:39:51

Radom 

Alu, ja nadal obstawiam, że wiosna już tupie chichot

Dzisiaj pamiętałam (wreszcie!) o magnezie - całkiem dla siebie, dla własnego serduszka uśmiech
Coraz więcej tych dobrodziejstw do łykania. A Calcium Vitrum ma piękny kolorek. Postanawiam go żreć systematycznie.
Powinnam też robić, to co dzisiaj robiła Ircia, ale... Szczerze w to wierzę, że kiedyś i o tym tu napiszę uśmiech

Jolcia (offline)

Post #28

22-01-2016 - 21:47:10

A ja dziś zrobiłam nic. Nie licząc oczywiście obowiązku zarabiania pieniędzy przewraca_oczy

Al_la (offline)

Post #29

22-01-2016 - 22:13:06

k/Warszawy 

Ja dziś dla odmiany pospałam sobie 2 godziny chichot spinning smiley sticking its tongue out

myszka (offline)

Post #30

22-01-2016 - 22:29:59

Poznań 

...dziś dla siebie kupiłam kwiatkikwiatek...dwa bukiety przecudnych tulipanówserce...i wsadziłam do wazonu i pięknie mam w pokojuok...tak wiosennieserce

Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz...serce

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 22-01-2016 - 22:30:18 przez myszka.
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 802
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024