Gadu-Gadu II

lulu (offline) |
Post #1 06-11-2012 - 20:25:16 |
k/Kwidzyna |
Kesy to są zwykłe drożdżowe racuchy ... tylko dodałam odrobinę serca do nich, wszak dla tak wspaniałego towarzystwa je robiłam.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
kasiaf (offline) |
Post #4 07-11-2012 - 13:07:45 |
SZKLARĘBA |
nawet nie zauważysz jak to przeleci
![]() Zimnica dzis u nas jak cholera brrrrrrrrrrrrrrrrr ![]() chyba wyskoczę do Biedry (jak mówi mój syn)po ciasteczka i zrobię sobie przepysznej ![]() Zapraszam ![]() ![]() - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 07-11-2012 - 13:14:44 przez kasiaf. |
kasiaf (offline) |
Post #5 07-11-2012 - 13:51:11 |
SZKLARĘBA |
Dziewczyny gdzieś kiedys wypatrzyłam na forum przepis na szarlotkę z kruszonką jakby bez ciasta?????
![]() ![]() ![]() - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. |
Pilot_613 (offline) |
Post #8 07-11-2012 - 21:06:28 |
Wawa |
chodźta na zgadywanki = na czat?
(chyba KŻ nie było - kolorowanej listy życzeń nie było) koleżanke_z_LO żem przytrzymał i namówił = nie macie szans... ;p "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
mag_dag (offline) |
Post #9 08-11-2012 - 18:10:24 |
Sosnowiec |
opowiem Wam historię z_dziś:
bladym świtem, kole 9.35, jadłam sobie paszę śniadaniową w postaci płatków orkiszowych z mleczkiem, a tymczasem pani w Trójce puściła kawałek "audioduka" w czytaniu Dorocińskiego i zachęciła miłym słowem, coby słać smsy do Trójki, to ona rozlosuje kilka onych "duków", mój stosunek do wygrywania w takich smsowych_onych jest mocno powątpiewający, alem już kilka zetów straciła śląc smsy do Trójki z okazji jakowyś konkursów - z_bez pozytywnych rezultatów, niestety, zazwyczaj się zniechęcem też tym, że trzeba w sms wstukać imię, nazwisko, miasto, ulicę, numer - dużo literków, za dużo ![]() no alem się skupiła i wstukała te literki, bo właśnie mnie zachecił głos Dorocińskiego - no i tytuł, bom książkę czytała, ale dawno, to może teraz mi i Dorociński poczytać i przypomnieć, a co! no i sobie zjadłam już i zaczaiłam z aparatem na sikorki, co za oknem zjadały słoninkę i nagle słucham - pani czyta nazwiska ludzisków, co im podeśle "audioduki" - jedna pani, druga, trzecia, czwarta, piąta, potem dwa razy panowie, zaś pani, nawet jakaś Magdalena... słucham i myślę sobie "no tak, zaś nici z tego"... a tu nagle na sam koniec pani czyta moje nazwisko, tralala... ![]() no i pomyślałam sobie, że to kara za to, com o Dorocińskim napisała tyle_co wczoraj tu: [amazonki.net] ![]() aha, ogłaszam też, że osoba z Sosnowca, która wygrała wczoraj 17 baniek w lotto, to nie ja - niestety ![]() no ale dostanę "audioduka" ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Pilot_613 (offline) |
Post #10 08-11-2012 - 18:29:56 |
Wawa |
Ale ta mag_dag uparta - odkąd się znamy, to o Dorocińskim przegadalim/przeklikalim sporo_oj! - ..a una_nadal_nieprzekunana_ku_niemu... - ileż można? :-D dyć się zestarzeje aktor i ...i ino chochoła w "Weselu" będzie grał ;p
Może tyn-audio-duk wygrany jom_przekona? ;p "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
ToJa (offline) |
Post #12 08-11-2012 - 19:57:30 |
|
a ja jak ino ujrzałam w dzisiejszym metrze (
![]() ![]() noooo i sie straszliwie zasmuciłam, jakżem przeczytała, że to jednak nie mag wygrała - a juz sie rozmarzyłam, ze nam jakowys francusko_paryski partol zafunduje ![]() noooo ale czytam, że jednak cosik wygrała ![]() ![]() ![]() |
Pilot_613 (offline) |
Post #13 08-11-2012 - 20:33:38 |
Wawa |
(odpalcie radyjo - to Wasze
![]() DOPISEK: czat gratis ;p "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 08-11-2012 - 20:34:09 przez Pilot_613. |
mag_dag (offline) |
Post #14 08-11-2012 - 20:39:42 |
Sosnowiec |
nono!
agawo, 17 baniek to chyba całkiem niezły konkret by był, a na bank na kilka konkretów by stykło ![]() - no ale ja tylko 4 zeta zainwestowałam (jedna linijka z plusem), a wygrany szczęśliwiec poszedł na całość i dwie linijki z plusem ponoć zarządził - to i wygrał, bo nie skąpił ośmiu złociszy ![]() się mi nasuwa myśl taka - jaki gracz taka wygrana - on ma kupe kasy, a ja książkę, którą już czytałam ![]() Tojko, partol by był co tydzień, w Paryżu albo i nawet Barcelonie, ino skąd Ty byś tyle urlopu wzięła ![]() a co będziesz z tego miała? dam Ci posłuchać jakiś rozdział "audioduka" ![]() ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
betty (offline) |
Post #16 08-11-2012 - 21:18:43 |
|
jeeej.. fajnie w ogóle coś wygrać..mnie się to raz zdarzyło i wygrałam płytę (singiel to był) pchając sms-y z pieniądzami dla chorego chłopca (pisałam już o tym) - aale frajda była
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pilot_613 (offline) |
Post #17 08-11-2012 - 21:36:30 |
Wawa |
Kurde...
Agawa kiedyś fajnie napisała była: "póki nie sprawdzę kuponu, to jestem milionerka..." - czy jakoś takoś :-) A tu "wygrałeś?", "wygrałeś?", "wygrałeś?"... Nie - nie trafiłem w ani jedną cyferkę! :-D W poniedziałek, w ramach odwozu juniora na terapię, człapnę do sklepu coby mu nabyć rogaliki - i oddam pani kupon, ona odpowie jak zawsze "nie ma wygranej" i ja poproszę "to samo za CZY" ;-) ...marzenia_do_szafy! raz! raz!.. ;p "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
agawa (offline) |
Post #18 08-11-2012 - 22:35:16 |
okolice |
Kurde... bo sobie przypomniałam, że ja swojego jeszcze nie sprawdziłam... ![]() ![]() Czyli do jutra, gdzieś do 16-tej, czyli zanim z roboty nie wyjdę, to milionerką będę. Czy wszyscy wygrani już się zgłosili? Bo może jeszcze na mnie czekają? ![]() eh.... marzenia... A jutro, cytując Pilota, będzie: za CZY poproszę... ![]() |
sympatyczna_zaokraglona (offline) |
Post #19 09-11-2012 - 00:40:49 |
Wrocław |
Poczytuję od czasu do czasu bloga Sekrecje i Niedyskrety i przed chwilą dostałam smska, że autorka bloga wystąpi w Ugotowanych na TVN w tą niedzielę.
|
filipinka35 (offline) |
Post #20 09-11-2012 - 12:23:34 |
|
Witam Was wszystkich.
Dziś pogoda za oknem nieciekawa ![]() ![]() Buziaki i przytulaski dla Was a szczególnie dla Haniap ![]() Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Janina.S (offline) |
Post #21 10-11-2012 - 18:42:08 |
widły Soły i Wisły |
Jak ja wygladam ? ? noooo język do pasa i cała obśliniona i oczy jak filiżanki ......bo....
właśnie w TV pokazali cukiernio_piekarnię a tam setki a może tysiące rogali "Marcinkowych" ![]() o matuchno kochana żołądek skręcony , ślinka ciągle cieknie więc poleciałam do zamrażarki i jakiś kawałek drożdżowego ze śliwkami wyciągnęłam i do mikrofali żeby szybciej , żeby już coś na język położyć. ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
filipinka35 (offline) |
Post #22 10-11-2012 - 18:46:00 |
|
Lubię rogale świętomarcińskie
![]() Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
lulu (offline) |
Post #23 10-11-2012 - 19:11:52 |
k/Kwidzyna |
A ja ostatni zamrożony kawałek tortu to już dawno pożarłam, są w domu jakieś sklepowe ciastka ... ale taki marciński to jest to
![]() ToJa na przyszły rok to już będzie musiała zorganizować święto niepodległościowo-marcińskie, nawet data będzie pasić. Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
filipinka35 (offline) |
Post #24 10-11-2012 - 19:32:17 |
|
![]() Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
dani (offline) |
Post #25 10-11-2012 - 22:23:51 |
|
Zajrzyjcie proszę na blog Chustki.
Może też możecie pomóc w tej akcji. [chustka.blogspot.com] Chcesz rozśmieszyć Boga... Opowiedz mu o swoich planach.. |