Gadu-Gadu II forumowicz duży uśmiech duży uśmiech

Wysłane przez Al_la 

lulu (offline)

Post #1

06-11-2012 - 20:25:16

k/Kwidzyna 

Kesy to są zwykłe drożdżowe racuchy ... tylko dodałam odrobinę serca do nich, wszak dla tak wspaniałego towarzystwa je robiłam.

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

Perła (offline)

Post #2

07-11-2012 - 03:15:11

Łódź 

Kurde, sama tu siedzę...może tak wreszcie poszłabym spaćsmiling smiley

www.perla.nets.pl

minia511 (offline)

Post #3

07-11-2012 - 05:14:28

Będzin 

Wczoraj założono mi "pancerz" a potem tomografia w tym pancerzu. 22 listopada przymiarka i może już naświetlania? Pozdro dla wszystkich.

kasiaf (offline)

Post #4

07-11-2012 - 13:07:45

SZKLARĘBA 

nawet nie zauważysz jak to przelecihot smiley
Zimnica dzis u nas jak cholera brrrrrrrrrrrrrrrrrpada z nieba leci takie nie wiadomo co raz śnieg raz deszcz.....wstrętnie jest
chyba wyskoczę do Biedry (jak mówi mój syn)po ciasteczka i zrobię sobie przepysznejkawaz pianką
Zapraszamkawaduży uśmiech

- Żyj! - powiedziała nadzieja.
- Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 07-11-2012 - 13:14:44 przez kasiaf.

kasiaf (offline)

Post #5

07-11-2012 - 13:51:11

SZKLARĘBA 

Dziewczyny gdzieś kiedys wypatrzyłam na forum przepis na szarlotkę z kruszonką jakby bez ciasta?????przewraca_oczyczy może mi sie wydawało?????oczkobo szukam i szukam i nic....a jabłek u mnie dostatek i nie chcę coby się zmarnowałyprzewraca_oczy

ewka36 (offline)

Post #6

07-11-2012 - 15:02:21

Sopot 

Zamiast truskawek dajesz jabłka [amazonki.net]

kasiaf (offline)

Post #7

07-11-2012 - 16:59:39

SZKLARĘBA 

I o to mi chodziło !!!!okhura
Dzięki Ewciu!!!serce

Pilot_613 (offline)

Post #8

07-11-2012 - 21:06:28

Wawa 

chodźta na zgadywanki = na czat?
(chyba KŻ nie było - kolorowanej listy życzeń nie było)
koleżanke_z_LO żem przytrzymał i namówił = nie macie szans... ;p

"Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-)

Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być...
Optymista: ależ może!..
... ;-P

mag_dag (offline)

Post #9

08-11-2012 - 18:10:24

Sosnowiec 

opowiem Wam historię z_dziś:

bladym świtem, kole 9.35, jadłam sobie paszę śniadaniową w postaci płatków orkiszowych z mleczkiem, a tymczasem pani w Trójce puściła kawałek "audioduka" w czytaniu Dorocińskiego i zachęciła miłym słowem, coby słać smsy do Trójki, to ona rozlosuje kilka onych "duków",
mój stosunek do wygrywania w takich smsowych_onych jest mocno powątpiewający, alem już kilka zetów straciła śląc smsy do Trójki z okazji jakowyś konkursów - z_bez pozytywnych rezultatów, niestety,
zazwyczaj się zniechęcem też tym, że trzeba w sms wstukać imię, nazwisko, miasto, ulicę, numer - dużo literków, za dużo przewraca_oczy

no alem się skupiła i wstukała te literki, bo właśnie mnie zachecił głos Dorocińskiego - no i tytuł, bom książkę czytała, ale dawno, to może teraz mi i Dorociński poczytać i przypomnieć, a co!

no i sobie zjadłam już i zaczaiłam z aparatem na sikorki, co za oknem zjadały słoninkę i nagle słucham - pani czyta nazwiska ludzisków, co im podeśle "audioduki" - jedna pani, druga, trzecia, czwarta, piąta, potem dwa razy panowie, zaś pani, nawet jakaś Magdalena... słucham i myślę sobie "no tak, zaś nici z tego"... a tu nagle na sam koniec pani czyta moje nazwisko, tralala... radocha

no i pomyślałam sobie, że to kara za to, com o Dorocińskim napisała tyle_co wczoraj tu:

[amazonki.net]

rotfl

aha, ogłaszam też, że osoba z Sosnowca, która wygrała wczoraj 17 baniek w lotto, to nie ja - niestety zly
no ale dostanę "audioduka"
duży uśmiech

Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski)

-----><-----

----------------------------------------------------------

Pilot_613 (offline)

Post #10

08-11-2012 - 18:29:56

Wawa 

Ale ta mag_dag uparta - odkąd się znamy, to o Dorocińskim przegadalim/przeklikalim sporo_oj! - ..a una_nadal_nieprzekunana_ku_niemu... - ileż można? :-D dyć się zestarzeje aktor i ...i ino chochoła w "Weselu" będzie grał ;p
Może tyn-audio-duk wygrany jom_przekona? ;p

... ;-P

agawa (offline)

Post #11

08-11-2012 - 18:53:03

okolice 

aby_aby przewraca_oczy bo Dorociński wart tego uśmiech

A w sprawie tych milionów - cóż, czysta abstrakcja chichot, natomiast audiobook - konkret hura
Gratulejszyn wygranej uśmiech

ToJa (offline)

Post #12

08-11-2012 - 19:57:30

a ja jak ino ujrzałam w dzisiejszym metrze (chichot ano ja właśnie takowe gazety czytam w tramwajowej_drodze-do_pracy chichot), ze w Sosnowcu ktosik wygrał te "bańki" to se o naszej mag pomyślałam, bo jakoś tak ostatnio to namawiała wiele osób coby w rozbiciu onej kumulacji brały udział

noooo i sie straszliwie zasmuciłam, jakżem przeczytała, że to jednak nie mag wygrała - a juz sie rozmarzyłam, ze nam jakowys francusko_paryski partol zafundujeprzewraca_oczy

noooo ale czytam, że jednak cosik wygrała uśmiech pewnikiem przez to moje myślenie o Jej wygranej oczko - ino co ja z tego będę miała myśli

Pilot_613 (offline)

Post #13

08-11-2012 - 20:33:38

Wawa 

(odpalcie radyjo - to Wasze uśmiech)

DOPISEK: czat gratis ;p

... ;-P

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 08-11-2012 - 20:34:09 przez Pilot_613.

mag_dag (offline)

Post #14

08-11-2012 - 20:39:42

Sosnowiec 

nono!
agawo, 17 baniek to chyba całkiem niezły konkret by był, a na bank na kilka konkretów by stykło chichot
- no ale ja tylko 4 zeta zainwestowałam (jedna linijka z plusem), a wygrany szczęśliwiec poszedł na całość i dwie linijki z plusem ponoć zarządził - to i wygrał, bo nie skąpił ośmiu złociszy duży uśmiech

się mi nasuwa myśl taka - jaki gracz taka wygrana - on ma kupe kasy, a ja książkę, którą już czytałam rotfl

Tojko, partol by był co tydzień, w Paryżu albo i nawet Barcelonie, ino skąd Ty byś tyle urlopu wzięła oczko

a co będziesz z tego miała? dam Ci posłuchać jakiś rozdział "audioduka" rotfl jednak przy następnej kopulacji się bardziej postaraj
cool smiley

-----><-----

ToJa (offline)

Post #15

08-11-2012 - 20:53:14

spoko_spoko urlopu Ci u mnie pod dostatkiem duży uśmiech

no i uroczyście obiecuje, że się będę bardziej_bardziej_bardziej starałachichot

betty (offline)

Post #16

08-11-2012 - 21:18:43

jeeej.. fajnie w ogóle coś wygrać..mnie się to raz zdarzyło i wygrałam płytę (singiel to był) pchając sms-y z pieniądzami dla chorego chłopca (pisałam już o tym) - aale frajda byłasmiling smiley z radia do mnie zadzwonili normalniegrinning smileygrinning smiley mag - audioduk to co prawda nie jest 17 dżych baniek, ale zawsze coś, nieprawdaż??smiling smiley

Pilot_613 (offline)

Post #17

08-11-2012 - 21:36:30

Wawa 

Kurde...
Agawa kiedyś fajnie napisała była: "póki nie sprawdzę kuponu, to jestem milionerka..." - czy jakoś takoś :-)
A tu "wygrałeś?", "wygrałeś?", "wygrałeś?"...
Nie - nie trafiłem w ani jedną cyferkę! :-D
W poniedziałek, w ramach odwozu juniora na terapię, człapnę do sklepu coby mu nabyć rogaliki - i oddam pani kupon, ona odpowie jak zawsze "nie ma wygranej" i ja poproszę "to samo za CZY" ;-)
...marzenia_do_szafy! raz! raz!.. ;p

... ;-P

agawa (offline)

Post #18

08-11-2012 - 22:35:16

okolice 

Pilot_613
Agawa kiedyś fajnie napisała była: "póki nie sprawdzę kuponu, to jestem milionerka..."

Kurde... bo sobie przypomniałam, że ja swojego jeszcze nie sprawdziłam... duży uśmiech Zapomniałam przewraca_oczy
Czyli do jutra, gdzieś do 16-tej, czyli zanim z roboty nie wyjdę, to milionerką będę. Czy wszyscy wygrani już się zgłosili? Bo może jeszcze na mnie czekają? duży uśmiech

eh.... marzenia... A jutro, cytując Pilota, będzie: za CZY poproszę... niezdecydowany

sympatyczna_zaokraglona (offline)

Post #19

09-11-2012 - 00:40:49

Wrocław 

Poczytuję od czasu do czasu bloga Sekrecje i Niedyskrety i przed chwilą dostałam smska, że autorka bloga wystąpi w Ugotowanych na TVN w tą niedzielę.

filipinka35 (offline)

Post #20

09-11-2012 - 12:23:34

Witam Was wszystkich.
Dziś pogoda za oknem nieciekawapada ale za to w serduszku cieplutkoserce

Buziaki i przytulaski dla Was a szczególnie dla Haniapuśmiech

Zycie jest najpiękniejsze !!!

Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum.

Janina.S (offline)

Post #21

10-11-2012 - 18:42:08

widły Soły i Wisły 

Jak ja wygladam ? ? noooo język do pasa i cała obśliniona i oczy jak filiżanki ......bo....
właśnie w TV pokazali cukiernio_piekarnię a tam setki a może tysiące rogali "Marcinkowych" wnerwiony
o matuchno kochana żołądek skręcony , ślinka ciągle cieknie więc poleciałam do zamrażarki i jakiś
kawałek drożdżowego ze śliwkami wyciągnęłam i do mikrofali żeby szybciej , żeby już coś na język położyć.mniam

.....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać
....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.
...

filipinka35 (offline)

Post #22

10-11-2012 - 18:46:00

Lubię rogale świętomarcińskie mniam

Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum.

lulu (offline)

Post #23

10-11-2012 - 19:11:52

k/Kwidzyna 

A ja ostatni zamrożony kawałek tortu to już dawno pożarłam, są w domu jakieś sklepowe ciastka ... ale taki marciński to jest to mniam
ToJa na przyszły rok to już będzie musiała zorganizować święto niepodległościowo-marcińskie, nawet data będzie pasić.

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

filipinka35 (offline)

Post #24

10-11-2012 - 19:32:17

dani (offline)

Post #25

10-11-2012 - 22:23:51

Zajrzyjcie proszę na blog Chustki.
Może też możecie pomóc w tej akcji.
[chustka.blogspot.com]

Chcesz rozśmieszyć Boga... Opowiedz mu o swoich planach..

b_angel (offline)

Post #26

10-11-2012 - 22:38:56

radom 

to o czym pisze Niemąż jest przerażające .....

. . . . . . . . . . . . . .

...na forum od 16 listopada 2005 ...

agawa (offline)

Post #27

10-11-2012 - 22:39:35

okolice 

Właśnie tam sobie siedziałam...

mag_dag (offline)

Post #28

10-11-2012 - 23:07:38

Sosnowiec 

pomyślałam sobie, że jak jakaś akcja ruszy i trzeba będzie "kupą mości panowie" to się przyłączymy,
nie?

-----><-----

agawa (offline)

Post #29

10-11-2012 - 23:10:42

okolice 

No smiling smiley Bo jakże by inaczej? smiling smiley
Tym bardziej, że temat bardzo_bardzo ważny.

Pilot_613 (offline)

Post #30

11-11-2012 - 00:41:48

Wawa 

..by trza - ale dla amazonek to nie nowina, prawda?

... ;-P