Gadu-Gadu II
Al_la (offline) |
Post #1 05-01-2012 - 23:14:31 |
k/Warszawy |
Zapraszam do rozmów
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 06-01-2012 - 10:50:19 przez Al_la. |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #8 06-01-2012 - 12:16:29 |
|
Ja śnieg miałam dziś na żywo.
Jakieś 2 godziny temu padał. Już go nie ma |
filipinka35 (offline) |
Post #10 06-01-2012 - 15:34:39 |
|
Witajcie dziewczyny U mnie tez nie ma sniegu Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Al_la (offline) |
Post #13 06-01-2012 - 18:58:40 |
k/Warszawy |
Dziewczynki kochane....
Funkcji "cytuj" używamy tylko wtedy, kiedy chcemy się odnieść konkretnie do jakiejś kwestii lub do wypowiedzi, po której już było kilka następnych postów. Jeśli odnosimy się do postu, który jest bezpośrednio przed naszym lub kontynuujemy temat, nie używamy "cytuj". Dlaczego to ważne? Bo każde dodatkowo i niepotrzebnie użyte literki zapychają nasz serwer. Ja już przeżyłam kilka czyszczeń forum i nie chciałabym znów przez to przechodzić W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 06-01-2012 - 18:59:40 przez Al_la. |
filipinka35 (offline) |
Post #14 06-01-2012 - 20:16:13 |
|
Ok Ala rozumiem
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Al_la (offline) |
Post #18 06-01-2012 - 22:23:40 |
k/Warszawy |
Serwer zapycha a raczej wypełnia tekst i buźki.
Zapycha to nie znaczy, że nie wolno tego używać. Po te jest forum, żeby pisać Ale jak już napiszemy duuuużo, to może być problem, bo przecież serwer ma jakąś pojemność. Dlatego piszmy normalnie, ale unikajmy tego, co zbędne W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Pilot_613 (offline) |
Post #20 08-01-2012 - 08:37:43 |
Wawa |
...i ludziów zamurownęło tu było, hyh... - a przeca dziś:
Gramy! Gramy! ! (nie zapomnij wychodzącym z domu dać monety/papierka - ...rozliczenia za pomocą 'czerwonych_naklejek' ;-) ) "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Post #24 08-01-2012 - 14:09:15 |
|
Hej dziewczynki
Jaka ta niedziela leniwa,też tak macie? Nie chciało mi się nigdzie wychodzić,teraz młody z tatą poszli na miasto coby do puszek powrzucać po pieniążku. Kuba wziął swoją skarbonkę.Stwierdził że on dostał od Mikołaja to co chciał więc pieniążki już mu nie potrzebne. Nie sądziłam że ten głuptas mały jest już tak dojrzały Ale ciepło mi się na sercu zrobiło gdy biegł do salonu po tą skarbonkę. Dużo tam nie ma.Ale nic to. |
Post #26 08-01-2012 - 20:39:16 |
|
Amorku,racja masz prawo być zmęczona po takiej imprezie A udało się chociaż wszystko tak jak chciałaś?
|
amor (offline) |
Post #30 09-01-2012 - 10:31:34 |
Siemianowice Sl. |
A prosze bardzo! Rosołek z makaronem , rolady, udka indycze, kluseczki, sałata zielona ze śmietaną, surowka z kapusty pekinskiej z owocami, buraczki, czerwona kapusta po sląsku, kiszona zasmazana. Potem były ciasta domowe ( zmowione tym razem u fachowca) - sernik z brzoskwiniami, sernik dwukolorowy, moidownik, makowiec.Jeszcze jakies duperele typu słodycze i ostanie juz moje pierniczki. Kawa, a tu były podawane przez domowych baristow( młodziez się uskutecznia) -capucino, espress, latte ( piekna trzykolorowa miła największe powodzenie) i herbata. Potem juz tylko wielka deska serow dla smakoszy ( a raczej obzarciuchow typu moj mąz) troche wedlin i sio do domu. Acha oczywiscie trzeba było zagrac rodzinnie na playstation MOve and fitness. Obzarciuchy przegrały ( musze przyznac szczerze,ze moj mąz bardzo duzo pomógł i gotował)
Zapomniałam jeszcze o makowkach . Został mi zmielony mak i zrobiłam potrawę wigilijna Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-01-2012 - 10:33:51 przez amor. |