Gadu-Gadu II
Pilot_613 (offline) |
Post #2 14-01-2012 - 11:02:52 |
Wawa |
Mógłbym - salto w tył ze stania i wychwyt_z_karku - zapewne też + prawie.. jak kiedyś [tylko co to ma do czegokolwiek? jak i pyt. Twe? = ...czego się czepiasz? żartu? - odszukaj samą siebie, że TU się klika co_się_ino_kce i samą_się_zacytuj_i_ponownie_tu_wklej?
Co kontekstowo ciągłością Ci nie pasuje do poprzednich wpisów? Nie było aby ostatnio Twego apelu, żeby nie cytować wątków tuż powyżej? Proszę: ja wpadam z wpisem i wypadam (zalog, wpis i wylog) = nie mam szansy na korektę w kwadrans. SPOILER zastosowany jako ŚWIADOMY żart, kiedy byliśmy TU tylko z lulu ok. 5 rano... ...filmik Twój niedoceniony - to? "Spoiler - jest niepożądaną informacją o szczegółach zakończenia utworu literackiego, teatralnego, telewizyjnego lub filmowego. Termin ten bywa używany również w odniesieniu do podpowiedzi lub rozwiązań w grach i łamigłówkach. Stosowany na stronach i forach internetowych oraz grupach dyskusyjnych." Instytucję na Mysiej już zamknęli dawno - tęsknisz czy co? . I WSZYSTKIM miłego dnia - rodzinka wyjechała właśnie na ferie . "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Al_la (offline) |
Post #3 14-01-2012 - 11:14:56 |
k/Warszawy |
Jak zwykle bijesz na oślep ...
Może inna adminka Ci wytłumaczy, że nie nalezy pisać postu pod postem, jeśli nie minęlo 15 min. W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Pilot_613 (offline) |
Post #4 14-01-2012 - 11:24:09 |
Wawa |
Może + jw
Nadal WSZYSTKIM dzionka miłego - ja słomiany wdowiec tygodniowy [hyh... wrócą najpóźniej w środę ] "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Al_la (offline) |
Post #6 14-01-2012 - 12:04:42 |
k/Warszawy |
Pewnie nie zauważyłam
Ale taką uwagę już nie raz spotkałam na forum i myślę, ze wszyscy powinni wiedzieć, ze istnieje opcja "zmień" W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
lulu (offline) |
Post #7 14-01-2012 - 12:28:41 |
k/Kwidzyna |
Tak chciałabym zobaczyć tę scenkę z odśnieżania ... cieć Pil ... a może ... facility managera lub property managera (F/P manager)
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
Szpaku (offline) |
Post #9 14-01-2012 - 22:10:10 |
Poznań |
Pilot o pisaniu postów po sobie było już kilkakrotnie na forum. Bardzo proszę o korzystanie z funkcji zmień gdy w ciągu 15 miniut po napisaniu postu chcesz coś dodać. Bardzo proszę link do instrukcji: [amazonki.net] ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 14-01-2012 - 22:21:32 przez Szpaku. |
Maja048 (offline) |
Post #11 14-01-2012 - 22:47:21 |
Wronki |
Ja jak zwykle spóźniona w "temacie" szpitalnym...Tylko w jednym szpitalu gdzie byłam to...zabrało mnie Pogotowie i mogłam wybrać inny szpital / sanitariusz "mój" harcerz" więc dał możliwość wyboru.../ ale do tego co jechałam mógł przyjść mój brat...Od samego położenia mnie w sali przyjęć gdzie musiałam wołać Kogoś bo ból mnie rozsadzał...potem sala szpitalna 6-cio osobowa na której sama leżałam...pobudka w nocy do pobrania krwi...potem wcześnie rano...i aż do ok. 12-tej cisza...Mogłam umrzeć i wątpię czy by wiedzieli.Moja koleżanka zmarła w tym samym szpitalu czytając książkę...Nie mówiąc już o tym, jak wyglądała sala...dziury po jakiejś aparaturze...na zewnętrznej stronie okien były jeszcze naklejki firmowe wykonawcy okien...a framuga wskazywała na długi okres od ich wstawienia.Sprzątanie to "tylko rynek"...Mój brat śmiał się ,że mogłam zadzwonić i przywiózłby gips i farbę...zamiast leżeć bezczynnie wykonałabym pracę społeczną.W innym szpitalu gdzie leżałam kilka razy /woreczek żółciowy...abrazja 2x/ było super...Mastektomia i rekonstrukcja w tym samym szpitalu...doktór...pielęgniarki...bez zastrzeżeń...jedzenie...gdyby nie ta morfina....ale potrawy były do wyboru...Zobaczę jak będzie teraz gdy będę bez morfiny...ale widząc Panie z sali to było smaczne...
|
ToJa (offline) |
Post #12 14-01-2012 - 23:03:32 |
|
Szpaku....litości |
Szpaku (offline) |
Post #13 14-01-2012 - 23:08:42 |
Poznań |
Tojka mam wkleić posty gdzie Alla zwracała uwagę piszącym post pod postem?
Są jakieś zasady i trzeba się ich trzymać. A to informacyjnie: [pl.wikipedia.org] ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
ToJa (offline) |
Post #14 15-01-2012 - 00:12:29 |
|
Szpaku, jasne jasne,
ale dziwię się, że mi nikt nigdy na to nie zwrócił uwagi czyżbym była wyjątkowa a dlaczego akurat Ty i teraz włączyłeś się w akcję wiele z zaleceń netykiety było (jest) naruszanych na forum tutaj chyba chodzi o zupełnie coś innego a to coś innego to sam wielokrotnie pisałeś - załatwia się zupełnie gdzie indziej i inaczej chyba nadszedł czas aby zabrać zabawki i przenieść się na razie do innej piaskownicy edit: nie musi nikt tego raportowac - sam to zrobie Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-01-2012 - 00:25:11 przez ToJa. |
Szpaku (offline) |
Post #15 15-01-2012 - 08:27:29 |
Poznań |
Tojka postawa Pilota została zgłoszony
Więc zareagowałem. Alla zwróciła uwagę Pilotowi i zostało wyśmiana. I porównana co cenzorów z PRL Jakoś osoby którym zwraca się uwage rozumieją i stosują się do zasad. [amazonki.net] [amazonki.net] [amazonki.net] ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-01-2012 - 08:30:22 przez Szpaku. |
ToJa (offline) |
Post #16 15-01-2012 - 08:39:43 |
|
Szpaku, ja również zrobie Ci listę z linkami, w których inni nie stosują się do zasad (kilkakrotnie mieli zwracana uwagę) i również na zwrócona uwage odpowiedzieli "złośliwie".
Nie pisze tego wszystkiego aby bronić Pilota - chciałam tylko zwrócic uwage na "nierówne traktowanie". Tutaj nie ma co dyskutować. Wróce do domu, to zrobie Ci zestawienie i wysle na priv. Jesli chcesz do mnie pisac do pisz na prywatną maila (adminki mają) - tutaj do mnie nie pisz, bo tak j.w. pisałam ide do innej piaskownicy (nie wiem na jak długo) |
magdam (offline) |
Post #17 15-01-2012 - 11:28:27 |
Gorlice, Kraków |
............
ja jeszcze dodam, że inne osoby (nie admini) również uwagę zwracają. to co się teraz dzieje to ja widzę tak: zwróć Pilotowi uwagę= naraź się na złośliwość z jego strony+awantura na forum Chciałam coś jeszcze napisać odnośnie forum ale nie chcę być zbesztana za wyrażanie swojego zdania zgoła innego od innych. To tyle co miałam do powiedzenia ... Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni!!! |
Szpaku (offline) |
Post #18 15-01-2012 - 12:19:58 |
Poznań |
w tym wszystkim nie chodzi o zwracanie uwagi na pisanie post pod postem.
Zespół zwraca uwagę jak tylko coś zauważy. Zwracają też uwagę inni użytkownicy. I nikt się nie obraża. W tym przypadku chodzi o zachowanie Pilota w przypadku gdy została zwrócona mu uwaga. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #19 15-01-2012 - 14:24:03 |
|
Do ToJki słówko chciałam.
Nie znikaj Jeśli musisz,zostaw po drodze babki piaskowe cobym trafiła za Tobom |
filipinka35 (offline) |
Post #22 15-01-2012 - 22:43:19 |
|
A pewnie że niech snieg sobie pada. Jest zima to musi byc śnieg. Ja wychodze z założenia, ze kazda pora roku ma swoj urok.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Pilot_613 (offline) |
Post #24 16-01-2012 - 19:57:19 |
Wawa |
O 20:00 Hania nadaje [ja zobaczyłem donosząc se piwsko - jako słomiany wdowiec - naklejkę - że jutro mam kolędę ... - kiedyś to ministranci ryli ryje, żeby dostać monetki, żeby ino przestali? - no cóż ;-)]
"Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
lulu (offline) |
Post #25 16-01-2012 - 22:02:26 |
k/Kwidzyna |
A ja już po kolędzie ... od lat ten sam ministrant ... kiedyś chłopaczek, teraz już młody tatuś.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
lulu (offline) |
Post #28 17-01-2012 - 06:09:16 |
k/Kwidzyna |
Ira, nie uchodzi tak ... widzę tylko trzynastu gości ... ciekawe co w tych ciemnościach z resztą się stało ...
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 17-01-2012 - 06:10:41 przez lulu. |
lulu (offline) |
Post #30 17-01-2012 - 06:14:46 |
k/Kwidzyna |
A ja Cię widzę ... ino gości zostało 12 ..
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 17-01-2012 - 06:16:23 przez lulu. |