Gadu-Gadu II forumowicz duży uśmiech duży uśmiech

Wysłane przez Al_la 

b_angel (offline)

Post #1

18-01-2012 - 21:13:11

radom 

język

. . . . . . . . . . . . . .

...na forum od 16 listopada 2005 ...

suchal (offline)

Post #2

18-01-2012 - 21:23:50

Uzdrowisko 

Dziewczyny bardzo proszę wejdzcie do wątku" dla lubiących głosować."
Tam w imieniu Manki wpisana jest prośba o głosowanie na pieska.
Do końca miesiąca można głosować. Dziękuję.

Teresa1957 (offline)

Post #3

18-01-2012 - 23:36:41

Kraśnik 

Dzisiaj wieczorem chciałam wyżucić śmieci ubrałam gumiaki wzięłam i 2 worki śmieci, i wyszłam, schody oblodzone i zjechałam ma dół, trochę się ratowałam i łapała za barierkę, ale i tak się potłukłam. Kolano boli, ale kości całe, tamoksifen jeszcze chyba nie zniszczył mi kości. hot smiley

joakil (offline)

Post #4

18-01-2012 - 23:41:29

Pomiechówek 

Teresko, taniec na lodzie uskuteczniałaś duży uśmiech

Anonimowy użytkownik (offline)

Post #5

18-01-2012 - 23:44:57

Teresko,dobrze że się nie potłukłaś.
A na drugi raz narty na nogi a nie gumiaki oczko

Haniap. (offline)

Post #6

18-01-2012 - 23:52:18

Poznań 

Oj Teresko, to dobrze, że nic sobie nie zrobiłaś ..... ok

"Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje"
Ezop

Teresa1957 (offline)

Post #7

18-01-2012 - 23:58:52

Kraśnik 

Oj dobrze, ale że taka łajza ze mnie to już nie za dobrzeoczko a powiem Wam że nigdy nie jeździłam na nartach, ani łyżwach, może pora się nauczyćmyśli

andzia73 (offline)

Post #8

19-01-2012 - 08:37:54

Gdańsk 

Teresko dobrze ze nic sobie nie zrobiłaśpociesza...Nio trzeba uważać...ok

amado (offline)

Post #9

19-01-2012 - 11:00:28

współczuję bardzo pociesza,
zdarzyło mi się już tak po schodach zjeżdżać i doświadczenie to okrutne jest

tamox nie psuje kości, on je nawet może w dobrej kondycji trzymać, to inhibitory nam kostki zjadają

lulu (offline)

Post #10

19-01-2012 - 11:41:55

k/Kwidzyna 

Tak sobie zerkam przez okno i myślę, że urzędnicy to mają "ogromne" serce (dadzą zarobić) ... pamiętam zimy, że śniegu było, że hej ... i pług nie pojawiał się, nawet przez kilka dni ... teraz jest troszkę błotka śniegowego ... i traktorek z pługiem przejechał ... drugi raz tej zimy, trwa ona u mnie tak od tygodnia rotfl

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

mituraewa (offline)

Post #11

19-01-2012 - 12:02:39

Gdańsk 

duży uśmiech Co racja, to racjatak
U nas przejechały dzisiaj dwie piaskarki, jeno pytanie po co? Kałuże pośniegowe zasypywać?duży uśmiech

Hala1962 (offline)

Post #12

19-01-2012 - 12:09:12

Szczecin 

współczuję upadku pociesza u nas ani mrozu ani śniegu nie ma...(podobno padał wieczorem, ale tego nie widziałam - czyżbym straciła jedyną okazję zobaczenia na własne oczy śniegu tej zimy?myśli)
Się pożalę...do tego, że przestawiam literki pisząc na kompie - to ja już się przyzwyczaiłam… ale ostatnio czytając co jakiś czas rzuci mnie się w oczy co najmniej dziwny wpis. Dzisiaj oczom nie wierzyłam, gdy na necie obwieścili, że jest obniżka na kochanki! Do czego to doszło – myślę sobie - w głowie się nie mieści, że kochanki potaniały… Nie mieściło się do czasu jak odkryłam, że chodzi jednak o kuchenki. pyta A przed chwilą Citeam czy inny Grupon przesłał mi ofertę na zestaw dwóch gazów obronnych. Czytam: kilometrowy zasięg działania! Już sobie wyobraziłam, że celuję np. na drugą stronę ulicy i obezwładniam napastnika zanim ten jeszcze pomyśli coby mi coś zrobić, ale… oczywiście znowu jakaś mgła była w moich oczach… zasięg jest tylko kilkumetrowy… łeeee….

lulu (offline)

Post #13

19-01-2012 - 12:17:45

k/Kwidzyna 

Oj Halu pewnie śniegu już nie zobaczysz ... w Twoich stronach ocieplenie szaleje.
Dobre te obniżki rotfl

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

Post #14

19-01-2012 - 12:22:34

Hala,sikam rotfl

Teresa1957 (offline)

Post #15

19-01-2012 - 13:55:37

Kraśnik 

Siniec na kolanie, boli przy dotyku,wnerwiony i przy zginaniu, ale jak nie zginam nogi to mogę chodzić, tylko przy takim chodzie to utykam. Mam nadzieję, że wygoi siętakDzisiaj u nasz jeszcze jest śnieg, ale bardzo mokry, pewnie stopi się.
Hala z tego co wiem ludzie, którzy mają dysleksję przestawiają literki, wiem bo sama to mam.duży uśmiech

amor (offline)

Post #16

19-01-2012 - 19:58:11

Siemianowice Sl. 

[a5.sphotos.ak.fbcdn.net]
duży uśmiech

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 19-01-2012 - 19:58:41 przez amor.

amor (offline)

Post #17

19-01-2012 - 20:45:39

Siemianowice Sl. 

[external.ak.fbcdn.net]
Blondynka w teleturniejusmiling smiley

Haniap. (offline)

Post #18

19-01-2012 - 20:54:18

Poznań 

Piszę tutaj, bo już nie zdążę w innym wątku.... za chwilkę moja audycja, zapraszam do radyjka i kto ma ochotę, na czat forumowicz

Ezop

filipinka35 (offline)

Post #19

19-01-2012 - 22:02:11

Fajnie dzis było na czacie.

Zycie jest najpiękniejsze !!!

Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum.

amor (offline)

Post #20

19-01-2012 - 22:04:07

Siemianowice Sl. 

Wchodziłam o godz za wczesnie!

filipinka35 (offline)

Post #21

19-01-2012 - 22:11:19

Amorku ja tez wchodzilam troche wczesniej ale przypomnialo mi sie ze przeciez audycja jest o 21.00

Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum.

Haniap. (offline)

Post #22

19-01-2012 - 23:47:52

Poznań 

O rany Filipinko, a kto Ci zrobił krzywdę? radocha Awatarek-wariatek ... radocha .... super .....

Ezop

filipinka35 (offline)

Post #23

20-01-2012 - 00:25:05

Haniu mial byc awatarek smieszny a jest ? No sama nie wiem moze zmienie

Pilot_613 (offline)

Post #24

20-01-2012 - 21:13:43

Wawa 

..a może radyjo Pozytyw odpalić, skoro Ella właśnie prostuje tłumaczeniami kolejne 'znane hiciory'?, hę? oczko

"Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-)

Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być...
Optymista: ależ może!..
... ;-P

mituraewa (offline)

Post #25

20-01-2012 - 21:21:37

Gdańsk 

Ja słuchammeloman Z ogromną przyjemnością słuchammelomanbrawobrawo

kesy (offline)

Post #26

20-01-2012 - 21:26:27

Starogard-Gdański  

Ja też, na nasłuchumelomanrotfl

piessercekot Oni też czują ból

ira (offline)

Post #27

20-01-2012 - 21:40:09

Pabianice 

Ja - notorycznie radyjka słucham! tak

filipinka35 (offline)

Post #28

20-01-2012 - 22:06:20

A ja sie boje słuchac bo moze transfer mi za szybko zeżre. Mam racje? A bardzo chcialabym sluchac

metka (offline)

Post #29

21-01-2012 - 00:06:14

Ja w temacie witaminek dzieciowych - nie wiem czy jeszcze aktualne, ale nie mogłam wcześniej. Pochorowałam się i pełzać byłam w stanie jedynie w kierunku Pana Ceramicznego blee , laptok w innym stał kącie, więc niestety... bezradny

Oprócz vibovitu (dla młodszych) i visolvitu (dla starszych) [to do picia są proszki, chyba każdy je pamięta, ja uwielbiałam wyżerać je z saszetki mniam ] są bardzo fajne witaminki w formie żelków (różne kolorowe zwierzątka, dzikie lub morskie, nawet różowe Hello Kitty jest, no ale skoro HK, to już odpowiednio droższe, dla chłopców pewnie też coś wypasionego wyprodukowali, nie pamiętam bo nie zwracałam uwagi, ale coś niebieskiego było) - to jest dobre dla maluchów od 3-4 roku życia, po 1 miśku dziennie. Są też witaminizowane lizaczki, gumy rozpuszczalne, cukierki - rzeczywiście najlepiej popytać w aptece.
Osobiście (a raczej: własnodzieciowo) polecam żelki. Basi maluchy już mogą je wcinać. My mieliśmy zwierzaki (albo miśki - nie pamiętam już) CERUVIT JUNIOR ŻELKI, a teraz mamy rybki z VIBOVIT AQUA ŻELKI (rybki smaczniejsze i mniej śmierdzą; zawartość witamin trochę się różni; udało mi się je kupić w promocji za 15,60 zł, zazwyczaj są koło 20kilku, no ofkors Hello Kitty droższe).

Dla bardziej zainteresowanych babć i mam (sama to przed chwilą znalazłam) artykuł "co kryje w sobie żelowy miś".

"Spieprzaj, dziadu!" (L.K.)

Post #30

21-01-2012 - 08:41:32

Metko,czytałam niezdecydowany
Ta pokrzywka,egzema i zaostrzenie objawów w przypadku astmy.
Noo ale!Przecież na każdym opakowaniu z takimi żelkami jest rozpiska ile i jak podawać.Więc jeśli stosowane jest pod kontrolą rodziców to nie ma mowy o tych skutkach ubocznych przedawkowania.
Jak byłam leżąca po chyba 2 chemii,młody zaczął pociągać nosem a że siostrę o_wszystkim_myślącą mam oczko to właśnie ona przywiozła Kubie te żelki zwierzaki,Vibovit chyba.
Przywiozła,posiedziała ze mną,ugotowała nam obiad i takie tam a gdy następnego dnia rano chciałam dać młodemu "witaminkę" obaczyłam że w słoiczku jest ich 5 sztuk.Nikt nie zauważył jak wtrąbił resztę szok
Nic młodemu nie było,obserwowaliśmy go długo.Pediatra kazała tylko nawadniać aby szybko wysiusiał nadmiar witamin.