Gadu-Gadu II forumowicz duży uśmiech duży uśmiech

Wysłane przez Al_la 

metka (offline)

Post #1

22-01-2012 - 11:57:28

filipinka35
No i nawet nie zdazylam odpisac na posta. Och ach cod miód i orzeszki.
Czytam sobie spokojnie posta i sie zastanawiam co napisac a tu dobranoc kochanie i takie tam pierdoły wogole nie zwazajac na mnie. Mowcie se dobranoc w swoich domkach a tu dajcie czlowiekowi cos napisac.

Ale o co chodzi, filipinko? Przecież to forum, a nie czat - możesz pisać kiedy chcesz, a jak ktoś nie zdąży przeczytać dziś, to przeczyta i odpisze Ci jutro. Trochę nie rozumiem o co masz pretensje - że o godz. 23 ktoś napisał, że idzie spać? Ty też pisałaś tak wielokrotnie (i to nie w domku, jak sama nakazujesz, ale tu - nawet w tym samym czasie w różnych wątkach to samo wklejałaś - a wtedy toczyła się dyskusja i inni zostawali na forum) i jakoś nikt się przez to nie obraził. Taka kolej rzeczy - rano wstajemy, wieczorem zasypiamy (zazwyczaj). A piszemy kiedy chcemy. Odpisujemy kiedy możemy.
oczko

"Spieprzaj, dziadu!" (L.K.)

Maja048 (offline)

Post #2

22-01-2012 - 13:37:55

Wronki 

Witam...u mnie tak jak u Hanip...deszcz...wiatr...zimno...pada Przyszłam z kościoła ...zrobiłam kawkę...zjadłam ostatni kawałek torcika...i czytam to co napisałyście...no cóż kilka dni a tu tyle do czytania...robię sobie kawatrochę popiszę i śpi Za dużo wrażeń w tym tygodniu...od smutku do radości...uśmiech

Anonimowy użytkownik (offline)

Post #3

22-01-2012 - 13:54:46

No to jedziemy uśmiech
Do zobaczenia wieczorkiem papa

Jolcia (offline)

Post #4

22-01-2012 - 16:35:16

Basieńko uważaj tam przy pałacu. Godzinę temu dzwoniła do mnie koleżanka z pracy po numer nip zakładu. Była u lekarza, bo złamała rękę jak jeździła z synkiembezradny Napisz jak wróciszbuzki

Haniap. (offline)

Post #5

22-01-2012 - 17:12:25

Poznań 

Ja słyszałam, że jest lodołamacz i nawet w tv widziałam... a u Was jest lód rękołamacz? radocha Ciekawe..... to Basiu faktycznie uważaj.... i miej przy sobie NIP .... A ja miałam problem z peselem. Dzwonili ze sklepu medycznego,, że po wpisaniu, wychodzi im, że jestem facetem.... a kupowałam Tena Lady rotfl

"Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje"
Ezop

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 22-01-2012 - 17:15:23 przez Haniap..

andzia73 (offline)

Post #6

22-01-2012 - 17:13:55

Gdańsk 

Trzeba uważać nie ma żartówtakRękołamaczrotfl

Haniap. (offline)

Post #7

22-01-2012 - 17:16:27

Poznań 

Andzia, wpadłyśmy na ten sam pomysł.... prawie w tej samej minucie .... oczko

Ezop

andzia73 (offline)

Post #8

22-01-2012 - 17:20:19

Gdańsk 

Haniu ale ja sie chicham z tego Twojego rekołamaczaoczko

Post #9

22-01-2012 - 17:58:43

Jestem.Cała.Młody też.Wszystkie członki na miejscu uśmiech
Było fajnie,bardzo fajnie jak na pierwszy raz młodego.
A potem zaczął padać deszcz i już nie było fajnie niezdecydowany
Nawet mój szanowny pojeździł trochę.Ale zdjęcia mam tylko młodego z Mońką i prawie_zięciem język

andzia73 (offline)

Post #10

22-01-2012 - 18:10:36

Gdańsk 

No to fajnie że było miło i wróciliście cali i zdrowichichot...Teraz gorąca herbatka i cosik na ząb bo po takich wygibasach apetyt rośnieduży uśmiech

Haniap. (offline)

Post #11

22-01-2012 - 18:19:03

Poznań 

Brawo Basiu brawo
Andziula, ale ja jestem dzisiaj zakręcona jak ten słoik dżemu rotfl To przez ten wyjazd. Jednocześnie pastuję buty, piekę ciasto i dopakowuję walizkę .... W międzyczasie zaglądam na forumek i szukam wełny i 5 drutów do robienia skarpet. Mam zadanie na wyjazd, przypomnieć sobie jak to kiedyś dziergałam skarpetki wełniane. Znalazłam w gazecie przepis i zapałałam chęcią posiadania takich cieplutkich, milutkich i do tego własnoręcznie zrobionych ..... chichot

Ezop

Jolcia (offline)

Post #12

22-01-2012 - 18:27:43

No Basiu najważniejsze, że te członki są na miejscutak I zdjęcia nampokaż tak Nie członków oczywiścieprzewraca_oczy
A właśnie koleżanka przywiozła mi zwolnienie, jutro zaniosę je do pracy. I poprawka - ona z mężem tylko była na tym lodowisku. Synek był u mamusi. Teraz mąż ją na tydzień zawozi do mamusi, coby mamusia się poopiekowała córeczką i wnusiemduży uśmiech Ale biedna cierpiąca jest bardzopociesza

Post #13

22-01-2012 - 18:31:04

Pokażę,pokażę.Zaraz pozmniejszam i do galerii wstawię.
Ino proszę się nie śmiać z tych pokrak moich duży uśmiech

andzia73 (offline)

Post #14

22-01-2012 - 18:31:04

Gdańsk 

Oj tam oj tam zakrecona Haniu od razuduży uśmiechKażdemu się zdarzyć może... wczoraj dostałam 4 pary kapcichów od mojej tesciowej..Wszystkie robione na drutach...Tylko popakuj wszystko Haniuśmiech...Nio i wczasuj za wszystkie czasy..Ale masz fajnieduży uśmiech
nio i zanim napisałam to już zdążyłscie nagryzdac...Czekamy na foty Basiuduży uśmiech

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 22-01-2012 - 18:33:25 przez andzia73.

Post #15

22-01-2012 - 18:33:47

Anuśka,widziałaś??
W tej samej sekundzie wysłałyśmy posty duży uśmiech i u mnie wyświetliło że mój ostatni a na forum to Twój ostatni jest.
Czary jakoweś czy co?myśli

andzia73 (offline)

Post #16

22-01-2012 - 18:39:05

Gdańsk 

Może i czaryśmiechAlbo przez to że zmieniałam post
..Bo wysłałam ,zobaczyłam co napisałyście..Poprawiłam i znowu wysłałam może dlategochichot

agawa (offline)

Post #17

22-01-2012 - 19:39:01

okolice 

A ja własnie wróciłam z kina. Byłam na nowym filmie Polańskiego przewraca_oczy

hehe... zobaczyłam nie tyko swoich znajomych, ale i kawałek siebie duży uśmiech
Polecam przewraca_oczy

lulu (offline)

Post #18

22-01-2012 - 22:04:07

k/Kwidzyna 

Wy tak twórczo spędzacie niedzielę ... a ja dewastator ... zachciało mi się przeczyścić rury w kuchni, bo jakoś tak słabo woda schodziła ... nasypałam kreta ... chyba jednak za dużo (prawie całe 0,5 kg opakowanie) ... po wlaniu gorącej wody usłyszałam jakieś chlapanie i o zgrozo szok pod zlewem robi się kałuża ... baaardzo żrąca kałuża ... nawet ziemniaczki tam stojące się załapały na tę ciecz ... jakie czyściutkie one są chichot ... przeżarło część wężyka przelewowego. Taka imprezka ... całkiem przyjemna the finger smiley jak na niedzielę. Nawet odwiedziłam Brico Marche, ale nie dostałam syfonu do mojego jednokomorowego zlewu. Jutro będzie pielgrzymka po sklepach. Jak to nie należy przesadzać ... umiar we wszystkim musi być.

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

agawa (offline)

Post #19

22-01-2012 - 22:08:30

okolice 

Lulu - a wiesz, co mówią o nadgorliwości chichot
Kreta po odrobince się sypie winking smiley Bo on wszystko_zeżre duży uśmiech

Haniap. (offline)

Post #20

22-01-2012 - 22:08:58

Poznań 

Oj tak lulu, umiar to podstawa chichot Ale dziwię się swoją drogą, dlaczego Ci przeżarło? Przecież te rury powinny być przygotowane na takie smakowite granulki .... oczko A ja przekonuję się, że w pakowaniu walizki też trzeba umiar zachować.... nie można zabierać całej szafy na 10-dniowy wyjazd bezradny

Ezop

lulu (offline)

Post #21

22-01-2012 - 22:10:52

k/Kwidzyna 

Chciałam raz a dobrze ... a wyszło jak wyszło blee

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

ira (offline)

Post #22

22-01-2012 - 22:11:19

Pabianice 

Haniu, chyba, że ciężarówka jakowaś po Ciebie zajedzie smiling bouncing smiley

agawa (offline)

Post #23

22-01-2012 - 22:13:56

okolice 

Haniu, tęsknić za Tobą będę... wiesz... buziak

kesy (offline)

Post #24

22-01-2012 - 22:15:40

Starogard-Gdański  

Haniu, pamiętam takie ciepłe skarpetki.Dziergała je moja mama, były bardzo ćieplutkie.
Teraz to szukam takich, tz;ćiepłych w sklepach. Sama nie mam talentu i ćierpliwośći do dziergania.myśli

piessercekot Oni też czują ból

Haniap. (offline)

Post #25

22-01-2012 - 22:16:00

Poznań 

Irciu, no właśnie ciężarówką bratowa nie dysponuje ..... jadę pociągiem tylko do Leszna, a potem z bratową autkiem, więc trochę wygodniej oczko
Kesy, dzierganie właśnie działa na uspokojenie.... przynajmniej na mnie tak działa .... A skarpety wełniane "chodzą" za mną od jakiegoś czasu i zwariuję, jak nie spróbuję odświeżyć sobie pamięci w tym względzie oczko
Agawa, ja już tęsknię za Tobą i wszystkimi ... bez laptopa jadę, bo tam gdzie będę nie ma internetu i psy szczekają drugą stroną radocha ... i to jest cudowne ....

Ezop

Zmieniany 3 raz(y). Ostatnia zmiana 22-01-2012 - 22:22:23 przez Haniap..

Post #26

24-01-2012 - 09:03:46

Heloł uśmiech
Kawkę piję,kto się dołączy?Chwila na rozbudzenie a potem do dzieła język
Zaplanowałam aktywny dzień.Coby myśli głupie pogonić.
Dzieciarnia wstanie to zaczynam,muzę sobie zapodam i chałupkę ogarnę,choinkę rozebrać czas.Dobrze że sztuczna to się nie sypie jeszcze.Może potem mebli trochę poprzestawiam myśliMówią że to na spływ gotówki jest.Korci mnie żeby z nimi na taras wyjechać a potem wjechać z całkiem nowymi oczkoTylko że ta gotówka musiałaby najpierw spłynąć duży uśmiech
Udanego dnia dziewczynki.Aby do wiosny chichot

mituraewa (offline)

Post #27

24-01-2012 - 09:25:04

Gdańsk 

Ja dołączę z kawa
U Nas ciemno, szaro i ponuro za oknem bleeee
Deszcz kropi, pogoda ichnia " barowa"blee

To se słucham:

Al_la (offline)

Post #28

24-01-2012 - 09:33:34

k/Warszawy 

Witam uśmiech

U mnie pogoda blee
Leci coś z nieba, szaro i ponuro.
Siedzę z kawką i naszego radyjka (czyli aktualnie disco) słucham.
Żeby leciała inna muzyka, to bym chyba usnęla na klawiaturze duży uśmiech

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

Teresa1957 (offline)

Post #29

24-01-2012 - 10:10:38

Kraśnik 

Witam Was, ja już po kaweczce,kawa pogoda u mnie nawet możne być, słoneczko wychodzi i świeci, możne się rozpogodzi.

mag_dag (offline)

Post #30

24-01-2012 - 20:23:37

Sosnowiec 

amorek przesyła pozdrowienia dla wszystkich - śniegu 3 metry i ciągle sypie:

Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski)

-----><-----

----------------------------------------------------------