Zmiana lekarza
Wysłane przez karolina21
karolina21 (offline) |
Post #1 25-01-2015 - 20:09:27 |
Strzelce Krajeńskie |
Chciałabym zrezygnować z usług mojego lekarza w Gorzowie i zacząć się leczyć w Szczecinie lub Poznaniu. Jak to się odbywa? Czy muszę mieć ponownie skierowanie od rodzinnego? Dziewczyny z tych miejscowości bardzo prosze was o radę. Kogo możecie mi polecić? Jaki onkolog waszym zdaniem jest dobrym lekarzem i przejmuje się losem swoich pacjentów?
|
Ruda Kropka (offline) |
Post #2 25-01-2015 - 20:51:02 |
Szczecin |
Karolinko mogę Ci polecić onkolga ze Szczecina Dorota Nowak, szpital Golęcin. Warunki w szpitalu wyśmienite, wszystko nowe, pachnące, bardzo nowoczesne wnętrza, czyściutko, a opieka rewelacyjna. Doktor Nowak bardzo zaangażowana, miła, ogromna wiedza, szczera, gorąco polecam
![]() Jeśli z czegoś nie możesz wyjść to jeszcze możesz przez to przejść. Doświadczaj życia świadomie i uważnie. We wszystkim jest ukryty sens ![]() |
karolina21 (offline) |
Post #3 25-01-2015 - 20:57:12 |
Strzelce Krajeńskie |
|
Ruda Kropka (offline) |
Post #4 25-01-2015 - 21:00:30 |
Szczecin |
Doktor Nowak nie prowadzi prywatnej praktyki, jutro mogę Ci podać telefon do szpitala i tak się z nią umówisz na wizytę.
Jeśli z czegoś nie możesz wyjść to jeszcze możesz przez to przejść. Doświadczaj życia świadomie i uważnie. We wszystkim jest ukryty sens ![]() |
karolina21 (offline) |
Post #5 25-01-2015 - 22:14:45 |
Strzelce Krajeńskie |
|
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.