Rekonstrukcja za pomocą systemu BRAVA

Wysłane przez domina13 

domina13 (offline)

Post #1

13-12-2014 - 08:19:06

Piotrków Tryb. 

[www.amazonkifederacja.pl]

4xAC,4xDXL Mastektomia Carcinoma ductale infiltrans mammae.ER-TS 4/8;PR-TS 8/8;HER 2;0 ;Ki67-2%(styczeń2014);
Wznowa:NST G2; ER-80%;PR-99%;HER2-0;Ki67-12,9%(maj 2015)xeloda x4;nawelbina x9;sindaxel x7;cisplatyna x3;zoladex+symex(kwiecień-sierpień),zoladex+egristrozol(wrzesień);14-25.11.16r-kastracja radiologiczna;30.11.16r-Faslodex;14.12.16r-drugi Faslodex;28.12.2016r-trzeci Faslodex;25.01.2017r-czwarty Faslodex;27.02.2017r-pierwszy wlew chemii CMF;20.03.2017-drugi wlew CMF

domina13 (offline)

Post #2

15-12-2014 - 13:53:06

Piotrków Tryb. 

Dzwoniłam dzisiaj pod podany numer,rozmawiałam z bardzo miłą konsultantką,cena tego Systemu Brava-6000zł,metoda bardzo interesująca,ale ze względu na koszty nie dla mnie.bezradny

4xAC,4xDXL Mastektomia Carcinoma ductale infiltrans mammae.ER-TS 4/8;PR-TS 8/8;HER 2;0 ;Ki67-2%(styczeń2014);
Wznowa:NST G2; ER-80%;PR-99%;HER2-0;Ki67-12,9%(maj 2015)xeloda x4;nawelbina x9;sindaxel x7;cisplatyna x3;zoladex+symex(kwiecień-sierpień),zoladex+egristrozol(wrzesień);14-25.11.16r-kastracja radiologiczna;30.11.16r-Faslodex;14.12.16r-drugi Faslodex;28.12.2016r-trzeci Faslodex;25.01.2017r-czwarty Faslodex;27.02.2017r-pierwszy wlew chemii CMF;20.03.2017-drugi wlew CMF

olgierd1986 (offline)

Post #3

30-12-2014 - 19:11:55

Warszawa 

Witam, jeśli ktoś byłby zainteresowany zakupem systemu Brava to proszę o wiadomość prywatną. Zakupiłam ten system ale niestety jestem za bardzo aktywna i niezbyt cierpliwa żeby nosić go po 8-10 godzin dziennie. System miałam na sobie 2 razy-4 i 6 godzin. Był używany tylko na lewą stronę. Cena do uzgodnienia. Olga

ivok (offline)

Post #4

24-02-2015 - 23:05:46

Szczyrk 

Witam,czy któraś z Pań miała rekonstrukcje piersi własnym tłuszczem u dr.Moniki Grzesiak ?
Bardzo proszę o kontakt tel.606634640
Pozdrawiam

Witam,ja jestem przygotowywana do rekonstrukcji piersi własnym tłuszczem u dr.Grzesiak,ale robiłabym to bez systemu brava bo mnie nie stać.
Nie pomyślałam aby kupic od kogoś,ale jak Pani oferuje to mam pytanie za ile Pani chce ten system odsprzedać?
Pozdrawiam-i

edit: scalono posty; w przypadku gdy nie minie 15 minut od ostatnio napisanego postu a chcemy coś dopisać, bądź poprawić używamy funkcji zmień oczko

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 27-02-2015 - 19:57:29 przez myszka.

myszka (offline)

Post #5

25-02-2015 - 09:36:58

Poznań 

ivok
Witam,czy któraś z Pań miała rekonstrukcje piersi własnym tłuszczem u dr.Moniki Grzesiak ?
Bardzo proszę o kontakt tel.606634640
Pozdrawiam

tutaj masz wątek na ten temat:
[amazonki.net]

Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz...serce

kasiapielach (offline)

Post #6

26-11-2015 - 21:42:25

Witam. Wlasnie zaczelam myslec o rekonstrukcji piersi metoda Brava. Czy przeszlas juz rekonstrukcje i czy jestes zadowolona z efektu koncowego? Mogla bym ewentualnie zadzwonic' zeby porozmawiac?

Iwcia1104 (offline)

Post #7

29-01-2016 - 20:29:06

Warszawa 

Któraś z Was dziewczyny ma cycuszka metodą BRAVA?
Proszę o info bo temat wygląda ciekawie winking smiley bezradny

varie (offline)

Post #8

07-03-2016 - 19:31:21

Witam. Sprzedam system BRAVA. Nosiłam go tylko do jednego etapu przeczepu tkanki tluszczowej. Cena do uzgodnienia. Zainteresowanych prosze o wiadomość na priv. Pozdrawiam.

dorota1962 (offline)

Post #9

18-03-2016 - 20:17:49

Witam
Bedę miała rekonstrukcje piersi,w kwietniu ide do lekarza , prosze mi napisać ile u Pani kosztuje ten zestaw brava ponieważ będzie mi potrzebny. Pozdrawiam

Agnieszkaa00 (offline)

Post #10

08-06-2016 - 17:48:34

Witam was mam do sprzedania system brava do rekonstrukcji piersi !!! Jestem po 3 etapach polecam tą metodę ! Pozdrawiam radocha

baga (offline)

Post #11

03-08-2016 - 00:33:31

Witam,

mam pytanie, czy ktoś ma do sprzedania system Brava ? Ewentualnie za opłatą czy może ktoś by mi pożyczył - potrzebuję użyć system do jednego lub dwóch podań tłuszczu. Pierś prawa (jeśli to ważne), jestem po mastektomii. Sprawa dość pilna. Wiem, że w USA opracowują nowy system i ma się w ciągu poł roku pojawić na rynku amerykańskim, ale mi się dosyć mocno spieszy. Proszę o informację, jeśli ktoś mógłby mi pożyczyć za opłatą lub odsprzedać.

e_borys (offline)

Post #12

24-10-2016 - 20:58:02

Czy oferta nadal aktualna i jaki jest rozmiar Pani bravy? Jestem zainteresowana rozmiarem 75b.
Może ktoś ma chętne kupię. U konsultantek niedostępny. Proszę podzielić się opinią na temat tej metody rekonstrukcj.
Gdzie Pani robiła rekonstrukcje.

edit: scalono posty; w przypadku gdy nie minie 15 minut od ostatnio napisanego postu a chcemy coś dopisać, bądź poprawić używamy funkcji zmień oczko

Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 24-10-2016 - 21:21:35 przez myszka.

krupcia (offline)

Post #13

25-11-2016 - 18:50:41

Witam, ja również poszukuję systemu brava, z tego co wiem w Polsce jest nadal niedostępny. Jeżeli któraś z pań będzie miała jakieś nowe wiadomości na temat systemu brava to bardzo proszę o napisanie. Pozdrawiam

baga (offline)

Post #14

23-03-2017 - 12:06:05

Sprzedam używany system brava. Cena do uzgodnienia. Osoby zainteresowane poproszę o kontakt na priv.

Halinka (offline)

Post #15

31-03-2017 - 22:04:14

Ogłoszeń typu kupię/sprzedam system Brava kilka jest. A czy któraś z Pań zechciałaby się jeszcze podzielić wrażeniami?

Barbara1 (offline)

Post #16

07-03-2018 - 11:34:11

Bardzo proszę o informację dot. rekonstrukcji systemem BRAVA. Gdzie można go wykonać, jakie są koszty i czy jest refundowany przez NFZ.

marzusia (offline)

Post #17

07-03-2018 - 12:37:42

Cieszyn 

Z te(o co wiem nie jest refundowany

emilia40 (offline)

Post #18

24-02-2020 - 18:11:00

Pabianice 

Jestem zainteresowana kupnem używanego systemu brava w mniejszym rozmiarze.

Wazka29 (offline)

Post #19

08-03-2020 - 20:47:39

Dzień dobry

Mieszkam w Łodzi, mam do sprzedania system BRAVA. Jestem po przeszczepie tkanki tłuszczowej w piersi.
Jeśli jest Pani poważnie zainteresowana proszę o kontakt telefoniczny 694952063.

Pozdrawiam, Monika

xiouken (online)

Post #20

01-10-2024 - 21:32:10

xiouken (online)

Post #21

06-11-2024 - 19:56:45

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkas
инфоинфо

xiouken (online)

Post #22

06-01-2025 - 20:58:46

xiouken (online)

Post #23

06-02-2025 - 19:51:41

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru
geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru
halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru
hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru
kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru
knowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru
laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.ru
lasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.runameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.ru
navelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ru
onesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ru
quasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.ru
recessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ru
scarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.ru
tacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkas
ultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 721
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024