Rekonstrukcja sutka, metoda tatuażu 3D

Wysłane przez Domana 

Domana (offline)

Post #1

22-02-2017 - 14:43:29

Warszawa 

Drogie Panie, jestem pielęgniarką, linergistką z dyplomem European Beauty Concept, oraz finalistką mistrzostw Polski w makijażu permanentnym. Przez piętnaście lat pracowałam jako plastyk i w końcu postanowiłam połączyć wykształcenie medyczne z miłością do sztuki.
Od siedmiu lat zajmuję się makijażem permanentnym, tatuażem 3D, a od roku doskonale swoje umiejętności w mikropigmentacji medycznej i rekonstrukcji sutka.
Szykuję folder reklamowy, który docelowo pojedzie do Szwajcarii. Poszukuję kilku Pań, które w zamian za zrekonstruowanie sutków, zechcą być moimi modelkami.
Z góry nadmieniam, że nie zamierzam na Paniach ćwiczyć, ale wykonać perfekcyjną rekonstrukcję tatuażem 3D.
Po więcej informacji, zapraszam na mój profil-Domana, tam też umiesciłam zdjęcia swoich prac.
Z poważaniem Dorota Szewczyk

zuzia1 (offline)

Post #2

22-02-2017 - 19:08:43

Gdańsk 

Ja mam pytanie . Na ile farby, których używa Pani do odtwarzania brodawki nadają się dla ciężkich alergików? Czy mogą być silnie uczulające? myśli Ja jestem taką osobą. Jednak kiedy poszłam do poleconej przez chirurga pani zajmującej się koloryzacja brodawki to ona, usłyszawszy o moich uczuleniach, powiedziała, że ew. mogłaby się podjąć takiego tatuażu, ale pod warunkiem, że przyniosę zaświadczenie od dermatologa i alergologa, że nic mi nie będzie. Że nie mam uczulenia konkretnie na barwniki. Powiedziała, że miała już pacjenta, którego barwnik uczulił, wszystko się spaprało, a on potem musiał się długo leczyć sterydami. A podejrzewam, że żaden lekarz nie powie mi czy mogę być uczulona na barwnik. Często u mnie wychodziło to dopiero "w praniu". A ponieważ miałam już niezliczoną ilość obrzęków, zapaść i 2 wstrząsy , a do tego kocham moją nową, śliczną pierś, to wolałam nie fundować jej (i sobie) jakiś przygód i atrakcji. I tak pozostałam nieumalowana. chichot
Ale być może Pani odpowiedź przyda się innym dziewczynom. Pozdrawiam. uśmiech

Cokolwiek czynisz czyń rozważnie i oczekuj końca.

Domana (offline)

Post #3

22-02-2017 - 20:24:00

Warszawa 

Dobry wieczór Pani Zuziu, zaskoczyła mnie Pani szczerze mówiąc, bo nigdy jak pracuję już siedem lat i "obmalowałam" duży uśmiech w różny sposób, chyba już ponad tysiąc klientek, nie miałam uczulenia na barwniki. Przetestowałam wiele barwników do tatuażu profesjonalnego i do makijażu permanentnego. Nigdy nic się nie przytrafiło. Nawet pracowałam z Paniami w ciąży. Dobrze, że szczerze powiedziała Pani o swojej przypadłości, bo wiem jak klientki potrafią kombinować ,gdy czegoś bardzo chcą. Z naszym organizmem jest tak, że można się uczulić nagle na coś,co do tej pory używałyśmy, jadłyśmy itd.
Przykro mi, że Pani organizm jest aż tak nieokiełznany, ale chyba lepiej mieć pierś "nieumalowana" ,a śliczną i ją mieć niż nie. Myślałam jeszcze o ewentualnej próbie uczuleniowej, bo rzeczywiście nie sądzę żeby jakiś lekarz zdecydował się na wydanie takiej opinii, tak z rękawa. Jednak te Pani wstrząsy...strach nawet tą próbę robić sad smiley.
Jak tak dalej pójdzie to wymyślę jakiś patent dla takich klientek jak Pani, jakieś permanentne naklejki 3D.
Szkoda, że nie mam dla Pani oczekiwanej odpowiedzi, ale kto wie, może wpadnę na jakiś pomysł. Wtedy się uaktywnię smiling smiley. Serdecznie pozdrawiam i życzę Pani dużo zdrowia i pozdrowienia dla Piersi,niech się sprawuje pociesza

MAJMAR (offline)

Post #4

24-02-2017 - 14:53:36

Ciechanów 

Chętnie bym skorzystała ale jestem ma etapie ekspandera , wymian na silikon prawdopodobnie w marcu ,więc w przyszłości na pewno skorzystam z Pani usług .Pozdrawiam

Domana (offline)

Post #5

24-02-2017 - 23:42:17

Warszawa 

Trzymam kciuki, żeby wszystko się pięknie udało ok. Pozdrawiam serdecznie.

xiouken (online)

Post #7

06-11-2024 - 20:04:08

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 872
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024