Gdańsk
grazyna007 (offline) |
Post #1 13-03-2015 - 13:34:41 |
Gdynia |
Porozmawiaj z dr Skokowskim
|
Ikka (offline) |
Post #3 01-06-2015 - 21:52:28 |
Gdańsk |
Ola u dr Grobelny tez pewnie są długie terminy bo w UCK maja generalnie kocioł....dzisiaj widziałam u Jankaua jak wyglada grafik -zapisAny maczkiem
Dziewczyny, czy któraś z Was miała rekonstrukcje u dr Skokowskiego? Ale chodzi mi o rekonstrukcję po czasie ( a nie od razu jednoczasowke z mastektomia ) Ikka ---------------------------------------------------------------------------- Zamiast zamartwiać się tym co będzie jutro - bądź szczęśliwa już dzisiaj ..... |
garaniczewa (offline) |
Post #5 16-07-2016 - 18:22:12 |
|
Witam Panie amazonką co prawda nie jestem ale chciałam się zapytać o opinie o dr Jankau.
1. W 2015 roku miałam operacje krtani i zalecenia lekarzy z wypisu są : W przypadku potrzeby znieczulenia dotchawicznego proponujemy rozważenie innego zaopatrzenia niż intubacja np jet ventilation lub postępowanie z niezwykłą ostrożnością w trakcie intubacji możliwie najwęższa rurka intubacyjna z dobrym uwidocznieniem głośni. Dodam że urodziłam się z wadą genetyczną hermafrodytyzm nie mam macicy i jajników. Chciałabym mieć piersi i dekolt. Czy pan Jankau jest godny zaufania? Telefonów nie odbiera na mail to czekałam po kilka razy. Oczywiście mój zabieg będzie płatny ale czy jest szansa że doktor weźmie mnie w szpital. dziękuje za odp -ps mam kilka koleżanek amazonek ale one boją się lekarzy i nie chcą operacji rekonstrukcji. Ja sama na swoją chorobę miałam ich 6. Jak nie chcecie panie publicznie proszę na priv. Dziękuje |
garaniczewa (offline) |
Post #6 17-07-2016 - 11:38:42 |
|
nikt mnie może mi pomóc bardzo bardzo proszę(( tzn nie że miałam 6 rekonstukcji ale 6 operacji i onkologia mi nie obca tylko że ja mam raka krtani i mam częściowo ją usuniętą. Tylko że nie miałam radio i chemi.
|
garaniczewa (offline) |
Post #8 17-07-2016 - 15:50:40 |
|
Dziękuje wiem że refundacja zabiegu nie przysługuje mi. Ale zabieg muszę mieć przeprowadzony w szpitalu po usunięciu większości krtani nagłośni,struny głosowej i ślinianek bardzo się skurczyła krtań. To zalecenie z wypisu ,,W przypadku potrzeby znieczulenia dotchawicznego proponujemy rozważenie innego zaopatrzenia niż intubacja np jet ventilation lub postępowanie z niezwykłą ostrożnością w trakcie intubacji możliwie najwęższa rurka intubacyjna z dobrym uwidocznieniem głośni''
U mnie inna historia niż u was dziewczyny,każda ma swój krzyż urodziłam się z nieokreśloną płcią rodzice nie znali co robić. Nie miałam jajników vaginy nic. Zrobili mi ją z jelita czuje przyjemność w seksie i muszę brać estrogen by nie mieć osteoporozy. Operacja vaginy była bezpłatna na nfz. Ale piersi muszę zapłacić byłam w nfz. Mój rozmiar to 1 słabe nie ma nawet gruczołu. To iść pierwsze do gabinetu doktora prywatnego i ustalić że zabieg muszę mieć w szpitalu ze względu na wąską krtań po raku. Czy jak dostać się do doktora?? Myślę nad dr Jankau lub dr Grobelny? Dodam że po wypadku w komunikacji muszę przyjmować buprenorfine przewlekle. |
mareju (offline) |
Post #9 26-12-2016 - 00:38:24 |
|
Trochę nie ogarniam bo jestem tu nowa. Rekonstrukcję miałam u dr Raka ,metodą TRAM. Nie wyszła mu ta robota.
Pierś jest za mała i płaska jak naleśnik ,a brzuch poprawiałam 4 razy . Dopiero złote ręce docenta Jankau doprowadziły mój wygląd do porządku za co jestem mu ogromnie wdzięczna. Jeśli zaś chodzi o rekonstrukcję to załamana jestem ,bo poprawić już tego nie można ,wyglądam okropnie . |
mituraewa (offline) |
Post #10 27-12-2016 - 12:14:55 |
Gdańsk |
" ...Jeśli zaś chodzi o rekonstrukcję to załamana jestem ,bo poprawić już tego nie można ,wyglądam okropnie ..."
mareju! Nie wiem na ile Tobie ta rekonstruowana pierś przeszkadza, ale jeżeli chcesz jeszcze sprawdzić, czy można coś z " tym" zrobić spróbowałabym jeszcze konsultacji u Dr Maliszewskiego - jeżeli coś można jeszcze to On na bank Ci to powie Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 27-12-2016 - 12:15:22 przez mituraewa. |
setkaoxandrolonu (offline) |
Post #14 08-02-2022 - 20:44:42 |
|
|