Warszawa - Ursynów
Wysłane przez Amazonki.net
akzseinga74 (offline) |
Post #1 29-05-2011 - 14:59:02 |
|
Iwona - moja pierś wygląda ładnie, każdy lekarz mówi, że świetnie wygląda. Oczywiście, że można spokojnie pokazać się bez biustonosza. Musisz tylko wiedzieć, że będziesz miała duża bliznę poniżej pępka praktycznie od biodra do biodra.
|
smilag (offline) |
Post #2 07-07-2017 - 22:05:32 |
|
podnoszę wątek. w tym sławetnym CO w tamtym roku na 150 zaplanowanych operacji rekonstrukcji piersi zrobili kilkanaście bo wszyscy lekarze stamtąd uciekają i nie ma komu. wiem to z tzw. pierwszej ręki
Zapraszam na bloga wznowarakowa |
Marz (offline) |
Post #4 08-07-2017 - 19:11:18 |
Warszawa |
Potwierdzam to co napisała Smilag. Czekam na operację wymiany ekspandera od maja ub. roku. Nikt w COI nie może mi podać nawet przybliżonego terminu operacji. Lekarz prowadzący twierdzi, że to nie on ustala grafik, a od koordynatorki leczenia usłyszałam, że w pierwszej kolejności muszą ratować życie (z czym się w zupełności zgadzam) a rekonstrukcje są na dalszym planie więc muszę czekać.
|
Kali (offline) |
Post #5 08-07-2017 - 19:41:07 |
Warszawa |
Marz, przed operacją rok temu naszła mnie myśl, żeby może zrobić jednoczasówkę. zapytałam o to mojego chemika ( dr. Dubiański) który zgłosił to dr. Noweckiemu. Zostałam skierowana na konsultacje do rekonstrukcji ( to była kwestia tygodnia) , niestety - a może na szczęście byłam po naświetlaniach a w CO nie było bocznych ekspanderów więc jednoczsówki mi nie zrobiono.Jednak w oczekiwaniu na konsultacje słyszałam rozmowy kobiet czekających na wymianę ekspandera, czekały bardzo długo. Jedną z Pań spotkałam potem na oddziale, doczekała się wymiany, powiedziała mi że jak weszła na konsultacje powiedziała że ma bardzo dużo zrostów i bóle. Sugeruję więc wymusić od lekarza prowadzącego skierowanie na konsultację lub prywatną wizytę u dr. Noweckiego ( Piastów)
|
Baśka73 (offline) |
Post #6 06-01-2018 - 22:28:38 |
Warszawa |
Czy któraś w Was miała na Usynowie mastektomię z jednoczesną rekonstrukcją piersi własnym tłuszczem?
ew. gdzie prywatnie w Warszawie można zrobić mastektomię i najlepiej jaką metodą? (zastanawiam się bo chcę 2 piersi na raz a na Usynowie zrobią mi tylko jedną) pozdrawiam Baśka |
setkaoxandrolonu (offline) |
Post #7 08-02-2022 - 20:43:46 |
|
|
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
791
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024