Suplementy diet odchudzających
Wysłane przez Al_la
Al_la (offline) |
Post #1 15-07-2010 - 14:23:44 |
k/Warszawy |
[www.rynekzdrowia.pl]
![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #2 02-09-2010 - 13:16:05 |
k/Warszawy |
[www.rynekzdrowia.pl]
![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
JulitkaKorobejko (offline) |
Post #6 01-06-2017 - 12:34:00 |
Poznań |
suplementy to suplementy jak sama nazwa wskazuje one sa dodatkiem, ale jezeli nie ma podstawy typu jedzenie to nie ma dodatku bo niby do czego jak nie ma danie glownego
|
olena (offline) |
Post #7 29-06-2017 - 10:57:53 |
|
Jasne,że suplementy to dodatek.Ogonlie dziwię się osobom, które są przekonane,że wezma kilka tabletek i schudną. Odchudzanie sie nie jest takie proste. Wiem ponieważ jestem w trakcie zrzucania wagi. I schudłam juz ponad 20 kilgoramów, co dla mnie osobiście jest sporym wyczynem ( kiedyś byłam pewna,że po prostu taka moja uroda ale obecnie ciągle walczę aby utrzymac lepszą sylwetkę).
Ćwiczę regularnie biegam pływam trzymam dietę suplementów również nie unikam jednak aktualnie przyjmuję jedynie FIbra Vitale. Jest to błonnik na bazie babki. Pomaga, przetestowałam wiele błonników ale wydaje mi sie,że właśnie taki susz jest najlepszy. Tabletek nie polecam. Nie działają ![]() |
aldona45 (offline) |
Post #8 04-09-2020 - 08:55:41 |
|
Myślę, że wszystko z głową. Takie suplementy najlepiej skonsultować z lekarzem.
http://medycyna-leki.pl |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
409
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022