Suplementy diet odchudzających

Wysłane przez Al_la 

Al_la (offline)

Post #1

15-07-2010 - 14:23:44

k/Warszawy 

[www.rynekzdrowia.pl]

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

Al_la (offline)

Post #2

02-09-2010 - 13:16:05

k/Warszawy 

[www.rynekzdrowia.pl]

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

anka21 (offline)

Post #3

04-09-2015 - 11:59:53

ja tam wychodze z założenia ,że jak się tyłka nie ruszy to żadne suplementy nie pomogą. Sama przestesowałam Natur House, więc wiem o czym pisze

życie jest jak pudełko czekoladek nigdy nie wiesz na co trafisz...

Masza70 (offline)

Post #4

04-09-2015 - 14:16:36

dajcie sobie spokój z suplementami, szkoda kasy. Lepiej wydać te pieniądze na jakieś perfumy, może ekstra zestaw do aerobiku lub zumby, w każdym razie jak się siedzi na tyłku, obżera kalorycznymi przekąskami i nie dba o to co się je to się NIE SCHUDNIE.

Gringoo (offline)

Post #5

27-07-2016 - 11:47:41

Jestem przeciwko wszelkim suplementom diet, zwłaszcza tym odchudzającym. Nie znam nikogo, kto wyszedł dobrze na czymś takim. Podstawa to ruch i zdrowe odżywianie.

JulitkaKorobejko (offline)

Post #6

01-06-2017 - 12:34:00

Poznań 

suplementy to suplementy jak sama nazwa wskazuje one sa dodatkiem, ale jezeli nie ma podstawy typu jedzenie to nie ma dodatku bo niby do czego jak nie ma danie glownego

olena (offline)

Post #7

29-06-2017 - 10:57:53

Jasne,że suplementy to dodatek.Ogonlie dziwię się osobom, które są przekonane,że wezma kilka tabletek i schudną. Odchudzanie sie nie jest takie proste. Wiem ponieważ jestem w trakcie zrzucania wagi. I schudłam juz ponad 20 kilgoramów, co dla mnie osobiście jest sporym wyczynem ( kiedyś byłam pewna,że po prostu taka moja uroda ale obecnie ciągle walczę aby utrzymac lepszą sylwetkę).
Ćwiczę regularnie
biegam
pływam
trzymam dietę
suplementów również nie unikam jednak aktualnie przyjmuję jedynie FIbra Vitale. Jest to błonnik na bazie babki. Pomaga, przetestowałam wiele błonników ale wydaje mi sie,że właśnie taki susz jest najlepszy. Tabletek nie polecam. Nie działają winking smiley

aldona45 (offline)

Post #8

04-09-2020 - 08:55:41

Myślę, że wszystko z głową. Takie suplementy najlepiej skonsultować z lekarzem.

http://medycyna-leki.pl
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 409
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 14207 dnia 25-04-2022