Odchudzamy się
Wysłane przez Amazonki.net
amor (offline) |
Post #3 03-06-2010 - 14:15:22 |
Siemianowice Sl. |
Nawet nie mysl o odchudzaniu, raczej o dobrym ,zdrowym odzywianiu ,ktore czesto powoduje stratę tluszczu , a wzmocnienie mięsni . Polecam ksiązke" 50 krokow po postawieniu diagnozy ". Autor ( nie pamietam nazwiska) doskonale pokazuje co nalezy robic by powoli, nie nadwyręzając sie powrocic do zdrowia, kondycji . A dawano mu pare miesięcy zycia ! Kelu nie wolno Ci poddawac sie slabosci. Na anemie jest bardzo dobra watroba wolowa z duza iloscia zielonej pietruszki, kwas buraczany . Staraj sie codziennie ruszac , najlepiej jakis spacer .Przy takiej duzej rodzince to zaleganie w lozku Ci nie grozi!
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 03-06-2010 - 14:16:08 przez amor. |
agawa (offline) |
Post #6 10-06-2010 - 20:03:52 |
okolice |
To znowu ja....
coś źle z moją dietą... a w zasadzie to ze mną... Tak dzielnie się trzymałam, taka byłam zawzięta na ten luz w spodniach... I dupa_dupa_dupa. Rośnie oczywiście. A ja żrę. Nauczka dla mnie na zaś... nawet na dzień nie odpuszczać. Bo później trudno reżim utrzymać. Na wszelki wypadek na wagę nie wchodzę. Omijamy się łukiem bardzo szerokim. Ona zerka na mnie podejrzliwie, ja udaję, że jej nie ma... A właśnie teraz wcinam chorizo... To taki rodzaj kiełbasy... Napisałam, bo już prawie do końca pochłonęłam, to mnie nie powstrzymacie... |
dani (offline) |
Post #7 10-06-2010 - 20:13:19 |
|
Ja się wczoraj Grześkami obżarłam...
Ale siedziałam cicho i się nie przyznawałam... Ale skoro wyznajemy swoje grzechy....To przedwczoraj też Grześki żarłam... Ale ptasiego mleczka i coli nie ruszam.... ![]() Chcesz rozśmieszyć Boga... Opowiedz mu o swoich planach.. |
agawa (offline) |
Post #8 10-06-2010 - 20:18:12 |
okolice |
... to i ja się przyznam do końca...
Kupiłam 20 dkg ciasteczek kruchych z marmoladką.... i... wpie....łam.... Ale coli też nie ruszam ![]() Dani, damy radę? Od poniedziałku? Bo grześki, dobra rzecz... ciasteczka też... ale, kurcze... kostium trzeba założyć.... |
mag_dag (offline) |
Post #16 10-06-2010 - 20:46:54 |
Sosnowiec |
dzięki dani, mam czysty monitor ![]() agawo, oczywiście, że jak bez chlebka, to odchudzająco z mojego zamrażalnika lodów nikt nie wyżarł, mam tiramisu, zapraszam ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
agawa (offline) |
Post #24 10-06-2010 - 21:21:38 |
okolice |
Piwa już nie ma, popędziłam
![]() Ale jeżyki bez chlebka?... hm... brzmi interesująco... Dziewczynki, czy my się na pewno tutaj odchudzamy? Bo nagle mi się zaczęło podobać ![]() No to idę po kawałeczek gorzkiej czekoladki. Jak Keluś pozwala, to idę ![]() ![]() |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
760
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024